#onwednesdayswewearpink

Godmorgen <3

Hvor var det fedt med så meget respons på indlægget i går omkring økonomi, pension, investeringer. Det er så absolut ikke kedeligt at beskæftige os med, og det fylder også meget hos jer, kan jeg fornemme. Det er mega fedt. Jeg kunne faktisk godt tænke mig, at lave flere indlæg af den slags – dog kræver det, at jeg kan sparre med eksperter på områder. Det går vist ikke, at jeg giver fifs til privatøkonomien, haha! Men det inspirerede mig virkelig. Det håber jeg, jeg kan gøre mere ved.

Og fra papir med vandtryk og værdi til en anden favorit; #pinkonsdag. Det er det, jeg elsker ved det her lille univers – det kan stikke i alle retninger. Både det tunge, det træls, det lyserøde. Og i dag med de sejeste lyserøde sneakers og en simpel sommerkjole vi taler 18-20 grader de næste dage, så det er ved at være tid.

Jeg har i øvrigt sat en masse nye, gode ting til salg på min TS-konto – shit, I har været hurtige til at rippe den, men det er jo mega fedt! Jeg har leget købmand og pakket pakker i et væk. Jeg havde købt både labels og forsendelsesposer, så det var nemmest muligt for mig – så virker det også lidt ægte købmandsagtigt. Der er blandt andet min fine mørkeblå Goya-kjole, en farverig og meget eftertragtet bomber og en – i dagens anledning – lyserød sommerkjole (det lyserøde Goya-sæt er stadig til salg). Der kommer flere ting, I må også gerne smide links til ting, I drømmer om, jeg sælger, i kommentarfeltet.

GOD onsdag!

Reklamelinks: Kjole – Gina Tricot (findes også lignende i en off-shoulder-udgave) // Sneakers – Adidas // Taske – Asos // Solcreme – Korres // Smart bogSidsel + Frede

pinkonsdag

41 kommentarer
 1. Tak for endnu et lyserødt indspark til min onsdag☺️ Når jeg klikker på TS-linket går den bare ind på TS-forsiden.. hvordan finder jeg så din bruger? Jeg er ikke så kendt i det univers!😻

 2. Hej søde Cathrine. Er ikke så skarp til alt det der med at linke 🙂 men har nu fundet dit indlæg her på bloggen hvor du har den gule Mads nærgård bluse på som jeg SLET ikke kan finde på deres webshop. Det er indlægget fra 7 marts med hvordan man får blomster til at holde længst. 🙂 kan den stadig fåes tror du og kan du oplyse style nummer? Kh. Tanja

  1. SÅ er det præcis den samme vi har talt om 🙂 Den er desværre fra i vinter, så jeg tror ikke, du kommer til at finde den :/ Det er en strikket t-shirt! KH

  1. Jeg er i al fald glad for mærket – imod test på dyr osv. Jeg har ikke prøvet deres solcreme endnu, men jeg ville ikke være bange for at give mig i kast med den. KH

    1. Sejt, Cecilie! Dog tror jeg Korres produceres i USA, uden at jeg er helt hundrede. Så er det stadig værd at nævne 😉 KH

     1. Mærket kommer i hvert fald fra Grækenland 😀 de har det på alle apoteker i landet, og er lidt et græsk mærke som fx Nuxe er det i Frankrig

  1. Uhh, de der H&M Conscious Exclusive-stykker. Det er lidt samlerobjekter for mig, desværre 🙂 KH

 3. Åh, det er bare skønt at få solgt ud – jeg tør slet ikke overveje, hvad du har af lækre sager, men du har vist flere sko, jeg gerne ville have fingre i – godt for min konto, at jeg ikke ved, hvad str. du bruger 😉

  – A

  1. Haha, de er til rens stadig – men dem går jeg stadig mega tit med, nærmest en gang ugentligt 😀 KH

 4. Det smitter altså, det der pink lovin! Så meget, så jeg købte en lyserød nederdel i sidste uge, selvom jeg oftest er en sort-med-sort-på pige, haha. Faktisk hader jeg ret meget, at den er til vask netop på pink onsdag, men så igen – den fik sig en ordentlig swing om til Eurovision, og det må vel være næsten lige så godt? 😉

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. FEeeeddt Lisbeth, altsååå, jeg elsker det! jeg håber, du havde et glimragende Eurovision! KH

 5. Hej Cathrine. På mange af dine billeder i de sidste par uger har du en mørk jakke på med diskrete prikker – hvor er den fra? Mange hilsner Christina

  1. Nummer 2 gør jeg 😀 Det grønne – dog mindes jeg, at det har brug for en lille nål og tråd. KH

  1. Åh det er min gamle Kokoon, med shorts til, det er jeg stadig mega glad for. Men jeg skal overveje det 😀 KH

   1. Skriv endelig, hvis du beslutter dig for at kunne leve uden – Så tænker jeg over, hvad jeg kan undvære af moneter i mellemtiden 😉

Læg en kommentar