#onwednesdayswewearpink

Pink onsdag, din fine, lille størrelse. I love you. I wåååuw ju! Du er lige præcis den lille knaldperle, jeg har brug for midt på ugen. Liiige til at give mig energi. Og jeg er altså træt i dag.

Elle Style Awards gik så fint i går – måske nogle af jer fulgte med på instastory? Jeg blev jo sygt godt placeret i salen under showet. Jeg har aldrig siddet så flot, jeg var helt på røven. Det var det tredje Elle-show, jeg overværede, og jeg plejer at sidde helt oppe under taget, hvor man kampsveder. I går sad jeg på række fem. Det har jeg aldrig prøvet før. Men det var også en lang dag og aften. Jeg drak ingenting, så mine tømmermænd skyldtes hundrede procent for lidt søvn. Jeg kom hjem lidt efter midnat, sov klokken 01.00 og stod op klokken 07.00. Av, min arm. Mit skud pink falder på et tørt sted!

Der var i øvrigt en fotograf, som tog billeder af mig, da jeg havde fået lagt makeup. Jeg kan lige se, om jeg ikke kan hapse billederne til jer.

Jeg vil skynde mig at spise frokost færdig, lave lidt mere arbejde og så få købt ind til de næste to dages festivitas. Det bliver syyyygt…. Fire kager bagt. Alt for mange to go, haha!

Reklamelinks: Sneakers – Converse // Hættetrøje + nederdel – Mads Nørgaard // Solbriller – Cutler & Gross // Træningstaske – Adidas by Stella McCartney

pinkonsdag

6 kommentarer
  1. Nu har jeg mest fulgt med på instagram, og lidt sporadisk læst herinde. Men nu hvor jeg er taget som gidsel af bachelor-skrivning, er det jo kæmpe win at få indlæg fra dig hver dag herinde! Jeg er fan, og det tilfører også lidt glitter til den ellers uinspirerende bac-process 😀 Tak for gode indlæg.

    1. Haha! Fedt Rikke, hvis jeg får lov at være dit afbræk. Mega pøj pøj med bacheloren! You can do it 💪🏼 KH

  2. Jeg er viiild med din flotte guldglimmerneglelak!!! 😀 Hvad er det for én, og har du tricks til at lægge den (mest glimmer ude på spidsen af neglen?)? Jeg planlægger at gøre dig kunsten efter 😉 Tillykke med fødselsdagen forleden og pøj-pøj med kagebagerislutspurten! 🎂

    1. Det var en lak fra L’Oréal, en sød makeupartist lagde på mig i tirsdags. Men det var en af de der små flakoner med lak i. Hun “klattede” den ligesom bare på for at få nok guld til at dele sig. Og tak Janne ! KH

    1. Ej ej ej de er PÆNE Maria! De bliver sygt gode til jeans og en simpel t-shirt. Bare det lille pift der. KH

Læg en kommentar