#onwednesdayswewearpink

Der er sket det forfærdelige, at jeg er vågnet i endnu dårligere humør, end jeg var i i går. Dem af jer, der så min instastory i går, I ved, hvad det går ud på. Og så tænkte jeg, at hvis jeg bare lige lavede en ansigtsmaske og nussede lidt, fik hentet dén seng ude i Sydhavnen, gik lidt tidligt i seng, så ville jeg på magisk vis vågne og være i mega godt humør. Og det er ikke sket! Så har jeg altså brugt alle tricks i bogen, jeg har.

Jeg er i så dårligt humør, at jeg blev sur på Frida (!) over, at hun snusede for meget på den tur vi lige har været på. Altså! Jeg skulle skamme mig! Og så alligevel ikke. Jeg er nemlig på mega hormonkur lige pt., og jeg har fra morgenstunden været hos min egen læge til kontrol af astma, og der nævnte jeg forsigtigt, at jeg var godt træt af medicin, jeg føler mig ved siden af mig selv. Hun kom selv ind på, at den type medicin, jeg får, typisk ændrer ens humør.

Gisp! Så er det derfor. Det ligner jo heller ikke mig at være i dårligt humør meget mere end et par timer ad gangen maks. Og selv når jeg er i dårligt humør, så er jeg blevet super skrap til med årene at få det vendt på en tallerken. Det er da lidt uhyggeligt, hvad kemi i medicin gør, ikke?

Det hjælper heller ikke på det, at jeg ikke må dyrke motion overhovedet pt. Det er ellers min yndlingshumørvender.

Måske skal jeg bare acceptere, at jeg lige i dag ikke kan vende en hujende fis, at i dag og måske også i morgen er jeg bare trist og ved siden af mig selv, og det er også okay? Uden at skulle gøre noget ved det?

Havde jeg været ved mine fulde fem, så havde pink gjort lykke. Min absolutte yndlingscouleur. Jeg tror, jeg tager en formiddagslur, og så ser jeg ad med det lyserøde tøj senere. Det kan jo være, det gør en lille forskel. Og hvis ikke, så ser jeg i mindste smart ud uden på.

REKLAMELINKS: Kjole // T-shirt // Strygelapper // Guldneglelak // Glimmersandaler

Pink onsdag, ROCKPAPERDRESSES

27 kommentarer
 1. Øv med humøret.
  Kan du få anden slags medicin?
  Måske tjek om læge Carsten Vagn-Hansen har et bud, se på radiodoktoren.dk
  Hilsner!

 2. Virtuel krammer herfra.

  Alle følelser er okay, og jeg har fuld sympati for, at du får noget for pengene på apoteket 🙂

  Hjælper det mon at tænke på, at du ikke selv er skyld i det, og at det er for en periode?

 3. Hvor er det ærgerligt det skal påvirke dig, men det er virkelig fint at du selv observerer dit dårlige humør. Men: vær i det. Tillad dig selv at være i dårligt humør, og gør hvad dit dårlige humør har lyst til at lave. Du kender det måske: hvis man prøver at gøre noget, som ens sure sind ikke gider, så bliver det bare endnu værre (det er i hvert fald min egen erfaring) <3 jeg sender en masse glade tanker til dig og håber det hele snart lysner.

 4. Virkelig irriterende at medicinen gør det ved dig, men nogle skal man også bare omfavne det dårlige humør, og bruge det som et påskud for at spise kage, tage middagslur og bruge flere timer med næsen i en god bog. Sender god energi i din retning <3

 5. Altså, du er jo også i en super svær situation lige nu. Jovist gør de hormoner du tager også deres, men alene det, ikke at vide hvordan det kommer til at gå, er bare så hårdt. Har selv været der, så jeg ved hvad jeg taler om.

  Tiden er bare til at gøre alt det som gør dig godt, og så acceptere at det er sådan det er lige nu.

  Alt det bedste herfra.

 6. Øv, hvor er det træls at du skal igennem alle disse bivirkninger – især når fertilitetsbehandling i sig selv er en hård nok proces – kender alt til det, så sender dig en virtuel krammer.
  Ift. ikke at må dyrke motion overhovedet – er det for at øge chancerne for et positivt resultat af behandlingen? Det freaker mig lidt ud, hvis man slet ikke må dyrke motion, for det er lidt mit helle til at få det bedre.

  1. Undskyld hvis jeg blander mig, men.. Jeg tror at det med ingen motion har noget at gøre med vægten i Cathrines tilfælde. Mindes at C nævnte på et tidspunkt at hun havde fået at vide at hun vejede lige lidt nok ift. fertilitetsbehandlingerne, så jeg kunne forestille mig at det er det der er årsagen i hendes tilfælde. ☺️ Bare så du ikke når at blive helt freaket ud. ☺️

   1. Hey Maria og Sara, det handler om på nuværende tidspunkt at være helt i ro – ikke pga. vægt men fordi jeg ikke må få høj puls 🙂 Det er kun fordi vi er nået til, hvor vi er.
    Min fertilitetslæge sagde, at jeg generelt skulle skrue ned til 3 x en halv time ugentligt. Men altså – der er jo ingen hold, der varer en halv time 😉 Jeg har skruet ned for for meget puls/løb men ellers har jeg altså gjort nogenlunde som jeg plejer. Jeg er jo ikke startet op på at træne men bare fortsat. Endelig tal med din læge, for det kan være super individuelt 🙂

 7. Hej Cathrine,
  Forstår dig ligepræcis og jeg beundre dig for din måde at dele og håndtere emnet på.
  Jeg har selv været hele møllen igennem – den er hård!!
  Når man er vandt til at vågne hver dag med godt humør er hormoner det ondeste. Det føles lidt som at få en depression sprøjtet direkte i kroppen :-//! Men – det går over igen og humøret kommer tilbage.
  Jeg er sikker på det nok skal lykkes for Jer. De bedste hilsner og krydsede fingre. /A

 8. Jeg er selv på noget medicin, som driller mit humør – af helt andre årsager. Mit bedste råd er at lade humøret styre lidt og lad dig tage de pauser og de små flip du skal, på sådan en dag. Tag en lang eftermiddagslur, måske selv endda hvis du ikke er træt, men så går tiden med lidt, selv på de sureste dage. Og en eftermiddagslur er aldrig usund 🙂
  Kæmpe knus fra en som ved hvordan lortedage kan bekæmpes eller blot tolereres.

 9. Jeg ved desværre ikke så meget om hormoner og alt det der, men jeg ved, at det er okay, at have en dårlig dag!
  Jeg havde en i går og end ikke sæbebobler, Mariehønen Evigglad og hjemmelavede p-tærter hjalp, så jeg gik i seng og heldigvis er i dag lidt bedre! Så jeg sender en kæmpe krammer din vej ❤️ Du er og bliver forresten min yndlingsblogger 💁🏼

 10. Du skriver at du går meget til akupunktur, og jeg ved ikke om du synes det hjælper dig eller om du er glad for det. Jeg brød mig ikke om det, og jeg kunne derfor ikke lade være med at undersøge evidensen for akupunktur (jeg er PhD studerende i medicin). Og summa sumarum: der er mange studier (også gode studier) og der er ingen forskel i antallet af kvinder som bliver gravide m/u akupunktur (ved IVF/ICSI)… Så man gør ikke noget forkert, ved ikke at gå til akupunktur.

  1. Spændende Sille! Jeg tror, det kan have en gavnlig effekt på mig som mor – at jeg i al det her håbløse med al den vente føler, jeg kan gøre noget. Og så giver det ro at lægge på briksen. Men nu er jeg også færdig med aku for nu 🙂 KH

  2. Min praktiserende læge fortalte mig, at der er evidens for akupunktur ifm. ægoplægning og nævnte et specifikt dansk studie og anbefalede mig at få det ifm ÆO hvis jeg kunne. Så nu har jeg bestilt tid. Jeg tror under alle omstændigheder det kan gavne i mit tilfælde, hvor det er min mand, der har udfordringen, og jeg er helt normal men bare skal have maksimeret chancen for at ægget sætter sig fast. Jeg har før prøvet akupunktur og blev overrasket over at jeg faktisk kunne mærke det summe og sitre. Det har nok gjort mig lidt mere keen på det. Og lykke til Catherine 🙂

   1. Der hvor jeg går har også et stort forskningsprojekt kørende med min fertilitetsklinik. Jeg er i præcis samme situation som dig Anne, jeg skal bare optimere, hvad jeg kan for at det sidder fast 🙂 Det tror jeg på virker! Pøj pøj til jer!

 11. Kæmpe krammer i din retning. Jeg synes, at du fortjener al lykke, der måtte findes. Og især den lykke, der går med ble ;-).

 12. Kære Cathrine.
  Det er da også træls at al den kemi skal skabe ubalance i din krop, så du ikke er helt dig selv. Jeg vil ikke komme med en masse råd, men i stedet sige tusind tak for at du deler med os. Jeg følger dig på alle de medier, jeg overhovedet kan komme til. Derfor var jeg også trist da jeg hørte at du stoppede som radiovært. Men du er heldigvis mange andre steder. Udover at du er virkelig god blogger, så sætter jeg også pris på at du er så ærlig omkring alt – og så synes jeg virkelig du er helt igennem sød. Desuden fangirl’er jeg lidt over at vi har samme yndlingsfarve og at vores hunde hedder det samme 😉
  Jeg sender masser af glade tanker og lyserøde kram fra Nordjylland.

 13. Øv. Nogle gange er det bare ikke så nemt, at være i godt humør. Da specielt ikke, hvis du får noget medicin, der har humørsvingninger som bivirkning.
  Jeg håber du – trods alt – alligevel får hygget lidt om dig selv. Du fortjener at smile <3
  Kæmpe krammer herfra.

 14. Tak, fordi du deler. Dårligt humør eller tristhed er nemlig (bare) nogle gange kemi eller en bivirkning af noget andet. Og derfor ikke altid noget, man lige selv kan gøre noget ved.
  Værd at huske i disse tider, hvor vi tit taler om sundhed, som noget vi selv er herre over. Det er vi ikke altid.

  Jeg håber, du får noget godt ud af dagen til trods. Og at du har tit til at putte med en dyne og en god serie. Masser af egen-omsorg <3

 15. Vil bare sende dig en masse rare tanker og gå på mod 🙂 Jeg synes bestemt ikke, at det er fjollet, at du drømmer og fx køber babyseng. Jeg har ikke selv stået i din situation, men havde en spontan abort før jeg blev gravid med min datter (som nu er 2 år), så jeg var ret nervøs anden gang. Jeg læste bogen Dream Birth af Catherine Shainberg, og brugte mange af hendes visualiseringer. Noget af det hun skriver er ret, ja…hm…mærkeligt/mystisk, men øvelserne med visualisering er super. Der er fx øvelse til at drømme/forestille sig undfangelsen. Det lyder måske lidt spøjst, men det centrale er, at de her øvelser kan hjælpe (om ikke andet så på humøret), fordi de giver håb og sender en masse behagelige følelser til kroppen. Og fordi de handler om at turde håbe, drømme og forestille sig – i stedet for at blive lammet af frygt. Måske det er noget, du kan bruge. Ville i hvert fald bare give dig tippet. Ift. træning kunne du måske overveje Yin Yoga. Yoga with Adriene på youtube har fx nogle yin videoer. Hun er i øvrigt vildt skøn og sjov. I øvrigt min første kommentar ever, men har tænkt på disse tips i flere dage, så nu måtte de afsted til dig! 🙂 Kh. Ida

 16. Jeg ved ikke noget om at blive gravid, og det du gennemgår.
  I stedet vil jeg bare sige – og håbe, det kan hjælpe lidt på humøret – at din blog er den jeg har fuldt allerlængst tid, og jeg ELSKER den måde, du driver den på.
  Du virker så ærlig, åben og eftertænksom. Dette, i kombination med din udstråling og din seje væremåde (og dit lækre tøjskab), gør virkelig at man tænker: shit, hun er sådan én, jeg godt gad at være veninde med! 😉
  Så den syntes jeg bare lige, du skulle ha’ med på en ellers grå dag. Så vender jeg tilbage til semestrets sidste eksamen.
  GOD AFTEN!

 17. Har du prøvet fertilitets fysioterapi? Jeg kender nogle i Århus som har fertilitetsfysioAarhus, og det skulle være rigtig godt. Det skulle også være godt at prøve mens man er på hormonbehandling. Måske er der nogle i København som også udbyder fertilitets fysioterapi 🙂

Læg en kommentar