OOTD: Sommerkjole, glimmerbriller og GOD weekend!

Indeholder reklamelinks

Meget i tråd med mine indlæg de sidste par dage, både om hvordan der er alt for mange meninger om, hvordan vi kvinder skal se ud. Vi skal se godt ud, men ikke for godt, for så er vi ikke dygtige nok til vores arbejde. Og med det indlæg (ja, måske det skulle være udkommet først) i baghånden, så en tanke om at vi skal skide hul i alle de meninger og formaninger i stedet gå for lige præcis dét, der gør os glade.

Ja, så har jeg købt et par solbriller. Selv om jeg flottede mig på en ferie i Paris og købte de der glimmer-MiuMiu-briller for mange år siden, og jeg siden har købt et par Stella McCartney-briller på megaudsalg, så ligger der stadig en solid H&M-solbrille-type i mig. Jeg er sgu lidt nærig. Jeg har længe drømt om et par Celine, for de er mega pæne og meget feminine, og alle har dem – men de er også dyre. Men så tog fanden ved mig. Nu har jeg sprængt mine egne rammer gange mange, hah!

Nu har jeg købt de der Gucci-briller (jeg kiggede også indgående på dem her). Og Adam kan selvfølgelig ikke lide dem. De er for meget… Lady Gaga! Og så gik jeg ellers og sang Just Dance hele dagen i går. Det skal i hvert fald ikke være hans mening, der er tungen på vægtskålen. Det eneste, der rykker på vægtskålen, det er prisen. Men nu har I rippet min TS-konto, og jeg har fødselsdag på mandag. Så jeg tænker, de skal flytte ind permanent. Som Mathilda skrev til mig på min insta-story: “Hvis de adder til glæden, hver gang du har dem på, så er det BILLIGT for dem. Seriøst. Solbriller løfter alt”. Og så i øvrigt et “You go girl!”.

Solbriller er de nye fede sko – de løfter det hele. Og hvem vil ikke gerne løftes? SÅ tak til jer for dem, haha… Dejligt I gider købe mine ting på nettet, så mor kan få glimmerbriller.

Jeg vil gå ud i verden (eller bare til dagens tre møder) med et stort fedt smil på læben, bling om øjnene og nyde det. Kan I have en vidunderlig weekend!

Pssst…. Boozt holder lynudsalg på en masse varer, bare i dag. Fx det der fine Ganni-glimmersæt med -35 % (top + nederdel). Der er op til 50 % rabat, find alle varerne på Boozt Friday her.

 

Reklamelinks: Solbriller – Gucci // Halsklæde – Julie Nielsdotter // Kjole – H&M // Jakke – Mads Nørgaard (fint alternativ) // Sko – Lika Mimika (gamle) // Taske – YSL (gammel)

Rockpapedresses, Cathrine Widunok Wichmand

10 kommentarer
 1. Altså, jeg synes virkelig de er grimme og “Dame Edna”-agtige – men bare ikke til dig! De er så perfekte til dig, og jeg bliver helt glad af at se dig have dem på. Så virkelig et godt køb! Glæde i hverdagen er vigtigst. 🙂

 2. Omvandrende solstråle <3

  Men når man sidder på et varmt kontor, og kun kan kigge længselsfuldt ud på det lækre vejr, så er et indlæg og billede som dette, ganske undergravende for arbejdsmoralen, ja bare moralen generelt!!!
  Og her troede jeg at du var søstersolidarisk, ha ha.

  Fremover bedes du poste den her slags indlæg, lidt tættere på fyraftenstid 😉

 3. Jeg er vild med hvordan du håndterer, at Adam ikke er fan af brillerne ❤ Det fik mig til at smile. Hav en dejlig weekend. Kh.

 4. Jeg synes de er helt forfærdelige de solbriller, men jeg er vild med hvor glad du ser ud med dem på! ☺️☀️

 5. Min målestok for hvornår er lidt for meget(lidt for meget mig), for meget glimmer, for meget sort, for meget farve Det er lige meget, men målestokken er når min mor eller veninder siger aj Mette 😀 Der er de/det helt perfekt 😀
  Ville ønske jeg lige kunne rippe min konto, for de er SÅ meget mig de briller 🙂

 6. Okay små skridt her, men nu har jeg lige bestilt den flotteste blå kjole hjem fra boozt. Ville normalt altid have taget den i sort. YES jeg glæder mig til at slentre ned ad gaden i den!

 7. Du heppede på mig på Frederiksberg Allé i dag! Tak for det! KH Mette (meget stolt løber på 3:49, som har slugt dine indlæg om løb)

Læg en kommentar