Bleu blanc rouge og croissanter i spandevis

Jeg er altså ikke gået helt på ferie endnu, men det er sådan en rigtig praktisk præ-ferie-dag i dag. Jeg har været ude og hente en lånebil hos Opel i Virum, som vi skal have med på tur. En klar opgradering fra vores mikrobil. Jeg har været ude med Julie og skyde billeder til nogle af de indlæg, jeg skal udgive under ferien. Jeg har forberedt indlæg, vasket tøj og så mangler jeg en del mails, inden jeg kan lave ferie-autosvar. Det er altid dét punktum, jeg glæder mig til at sætte inden ferie. SÅ er den skudt igang.

Men som jeg skrev forleden – jeg har computer med, og jeg kommer til at tage jer med undervejs, måske med kortere tekster, hehe… Men ellers!

Første stop på turen bliver Amsterdam, som vi burde ramme søndag aften. Jeg har booket The Hoxton efter tip fra jer. Hampert men lækkert og ved I hvad? Det fortjener vi sgu, hah! Sådan bliver det! De fleste nætter er booket, men der er stadig plads til teltet i programmet. Til Adams fortrydelse! Han fik godt proklameret i forgårs, “jeg slapper altså ikke af på en luftmadras, det er ikke ferie for mig!”. Nårh. Nu må vi se, vi tager det med. Sammen med vores mini-køleskab (jf. min instastory i går aftes 😉 )

Og så lander vi i Paris den 11. juli – vi har forsøgt at sælge Coldplay-billetterne, men det er ikke lige lykkedes. Og efter sidste uges ulykke, så er der kommet ro i min krop på en måde. Jeg tror meget af min nervøsitet omkring sådan en stor begivenhed kom af min følelse af ansvar for en lille spire. Nu tager vi nok af sted, hvis mavefornemmelserne synes det, og så tænker vi os om. Ligesom vi plejer.

Jeg tænker, at collagen meget godt stemmer overens med indholdet i min kuffert. Jeg får altid sådan lyst til det rød-hvide-blå, når Paris er på skemaet. Jeg har sukket over den sweater i evigheder, men af nærighed har jeg holdt mig i skindet. 3000 for en sweater, I må have spist søm. Men nu er den på udsalg, og så gjorde jeg det sgu. Jeg er dog ikke heeelt sikker på, at den når frem i tide, men så må den ligge og vente på mig, til jeg kommer hjem.

… Og læg så lige mærke til mit hjemmelavede croissanttapet i baggrunden, hehe… Jeg hygger mig altså med de collager! Croissanter er første opgave i Paris – og de skal være fra Du Pains et des Idées og serveres i spandevis med cortado fra Ten Belles, nydt ved Canal Saint Martin.

reklamelinks: sweater GANNI (udsalg) // kjole & OTHER STORIES // taske & OTHER STORIES

Paris outfit, rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julliard knit Ganni sale

18 kommentarer
 1. Elsker croissanter, og jeg glæder mig også til at komme til Frankrig og indtage netop dem. Elskede også din instastory og trak på smilebåndet en par gange eller tre undervejs 👌🏻

 2. Åh hvor er jeg helt bundærlig dødmisundelig over Paris og croissanter 🙈 Men om nogen har I fortjent det – elsker din blog og dit væsen ❤️ Du virker som et ærligt og venligt menneske med spandevis af humor 💪🏻 🎊 Drik champagne, spis den store fiskeplate på la copule og lev livet 🍾🍾🍾🍾

  1. Det er nemlig præcis dét jeg skal Mette, det må være den eneste plusside der er ved sidste uges palaver 😆 Og TAK for de søde ord, jeg er simpelthen så glad for at have jer med på denne her rejse. Den ville ikke være en fløjtende fis uden jer 🙏🏼 GOD weekend! KH

 3. Tip til dit flotte(!) minikøleskab: hvis det ikke allerede følger med, og hvis I har planer om at overnatte i telt på campingplads, så køb sådan en omformerdims, så det også kan sættes til en almindelig stikkontakt. Pissegodt at kunne få nogenlunde kolde drikkevarer, selvom man er i telt i varmen ☺️

  1. Ej DET er smart! Hvor katten finder jeg sådan en, når man ikke kan nå at finde det på nettet? Jeg har nemlig ikke fået et med til det ellers topsmarte minikøleskab, hehe… KH

   1. Tjaa, vi købte vores køler i Thansen, og der fulgte det med, men måske man også kan nøjes med at købe omformer-dimsen? De har i hvert fald en del af den slags. Ellers biltema eller lignende, hvis I har den slags i København 😄

 4. Jeg synes din story i går var SÅ sjov! Mere af det 😉 Og som Nina skriver – en omformer til køleren. Vi købte også en på vores første roadtrip i USA tilbage i 2011, og det var guld værd. Til sommer står den på roadtrip i USA igen – denne gang med masser af camping, men er ikke helt sikker på, vi hopper ud i at købe et køleskab. Til gengæld fik vi købt billetter til Coldplay-koncert i Washington, og jeg GLÆDER mig heeeelt vildt! Håber I får en dejlig ferie med gode oplevelser <3

 5. Jeg håber I får verdens bedste tur. Jeg glæder mig helt vildt meget til at høre mere om jeres oplevelser undervejs. Jeg overvejer selv at planlægge roadtrip i Europa næste sommer på grund af jeres skønne tur – så det bliver dejligt med tips. PS. Jeg elskede (!) din instastory om køleskabet! Jeg morede mig så meget og lo meget højt undervejs – du har den fedeste humor. Jeg ville elske at se mere af den slags 😊🙏🏼

 6. Vi var på Ten Bells sidst vi var i Paris – efter din fine anbefaling. Vi var vilde med det sted – og måtte forbi et par gange! ☺️Hav en dejlig ferie.

 7. Kæreste Cathrine, for det første ska’ I begge have uanede mængder af pøj pøj med på den videre færd ud i the wild wonders of baby making, og så selvfølgelig en masse varme tanker oven på sidste uges prøvelser ❤️ Dernæst et par små fif til Gent – efter 6 år i Belgien må man jo ku bidrage med et eller andet 😅

  – Revue, mega hyggelig resto, bistro stil, lidt a la Pastis vel. Deres fiske suggestie van de dag, plejer at være toppen samt carpaccioen, som her er papirtynde skiver af dry-aged bøf 🍽 Nederkouter 1
  – Frokost (og kage) hos Le Pain Quotidien, den inde i det gamle postkontor på Korenmarkt er ekstra hyggelig ☕️🍽
  – I samme bygning finder du Sissyboy, mega fint univers, både tøj og bolig. Det er en Hollandsk butik så måske støder I på den i Amst. 😉
  – Dille & Kamille, som blev nævnt andetsteds. Endnu en skøn butik med et fantastisk univers; køkken, badeværelse, have, legetøj osv. Søstrene Grene gone wild ish 😆
  – Cru er nok hva’ man vil kalde et luksus supermarked, det helt åndssvagt lækkert! Deres choko afd. gemmer på en hjemmelavet nulle, den er fjollet go! Ligger i kælderetagen på hjørnet af en stor plads, der hedder De Kouter, så bare følg rulletrapperne ned i himlen.. Øverst ligger Cuit, søster til Cru. De serverer hele dagen, mega insta worthy og lækkert!!

 8. Hvis i stadig vil sælge coldplay billetterne, så prøv at slå det op i facebook gruppen padampadam (facebook gruppe for danskere i Paris), der er helt sikkert nogle der kunne have interesse! Det kræver du er medlem af gruppen, men meld dig bare ind, du kan altid melde dig ud bagefter 🙂

  Hvis i får tid, så tag til Marche d’aligre på en lørdag formiddag, udover et stort traditionelt fransk madmarked, er der en lille vinbar (la baron rouge) der i weekeden sælger østers (og vin). God tur! 🙂

 9. Hov, sidste fif røg i “alt for lang kommentar” svinget… 😅
  – Og speaking of Kouter, så er der en meget fin og praktisk p-kælder under selvsamme plads, meget central, men nemt tilgængelig fra motorvej

 10. Nu sidder jeg dagen der på efter en coldplay koncert i Frankfurt og hvis du ikke har oplevet dem før, må du simpelthen gør det..!! Jeg har lyttet til dem siden mine spæde teenage år og først nu er det lykkes mig at se dem. Tænkte selv 50.000 mennesker det kan fandme gå grueligt galt men de tanker skal ikke og må ikke stoppe os fra sådan nogle oplevelser. Så mit mantra i hovedet er at jeg kan sku også blive kørt ned elle falde om i morgen for at stoppe frygten. Pt er jeg lykkelig over vi to ind og så dem min kæreste og jeg. Det var en fest og en farve eksplosion uden sammenligning. Det var nok den vildeste koncert jeg nogen siden har oplevet. Så her fra go go go, og drop frygten, selv om det er letter sagt en gjort.

 11. Jeg har også sukket efter den sweater i laaaang tid, men er altså stadig for nærig!! Så da min mands kusine sagde at den kunne hun da strikke for 400kr, så slog jeg til og har bestilt den i petrolium og jeg glææææder mig til den er færdig 😊 Rigtig god ferie til jer!

Læg en kommentar