#onwednesdayswewearpink

Godmorgen venner <3

Det lyserøde outfit jeg havde planlagt til i dag i sidste uge (yes, that’s how I roll), det dur lige pludselig ikke med det lidt kedelige forårsagtige vejr, vi lider under. Og så havde jeg lidt krise! Især fordi jeg har været pokkers tidligt op og er på vej ud af døren as we speak – turen går til Älmhult og IKEA.

Jeg er særligt inviteret – hallå – blandt journalister fra hele verden til at se de nye varer og kommende samarbejder, og jeg glæder mig helt vildt. Det føltes lige nøjagtigt ligeså vildt, som dengang H&M inviterede mig til Stockholm til deres hovedkontor. Den hellige gral. Jeg skal nok tage jer med instastory – først og fremmest skal jeg mødes “under uret” på hovedbanen med en sej kvinde, som arbejder hos IKEA i Danmark og en lille håndfuld journalister. Så er det bare kaffe i hånden og af sted med toget. Og så er jeg hjemme i aften some time.

MEN – fortvivl ej, jeg har da lyserødt på i dag. Også i dag. Det løste sig. Glædelig pink onsdag til alle!

REKLAMELINKS: sneakers AIR MAX 97 // verdens bedste sneakersokker, som ikke passede ind på collagen // bukser ONLY // top & OTHER STORIES // solbriller MIU MIU (dem jeg har, I tit spørger til, med 20 %)

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand

1 kommentar
  1. Det var da en af de flotteste toppe jeg længe har set 😍 Jeg sidder lige midt i en 24 timers eksamen (din blog er den bedste overspringshandling), men hvis det går godt så bliver den top min!

Læg en kommentar