#onwednesdayswewearpink

Godmorgen pink ladies,

hvad skal I bruge sådan en flot onsdag på? Det ER altså en lækker dag, ligger lige der midt imellem. Nærmest i revnen, lå den og puttede, og der ved vi jo godt er bedst at ligge. Vippedag, pink onsdag, lille torsdag. Jeg kan altid mærke weekendens vingesus, når vi når dertil. Det er næsten weekend. Torsdag går hurtigt, og fredag – der har jeg weekendsfølelsen, når jeg vågner.

Hvordan har jeg tænkt mig at ære sådan en smuk dag? Jeg skal til yoga. Urban yoga. Whatever that is. Det har jeg ikke prøvet før, men det lyder rart og noget med at lave modstræk til nogle af de der mobilnakker, og foroverbøjede rygge. Måske?

Det var i hvert fald vildt dejligt at være til reformer i går. Det kan jeg altså anbefale til gravide, som dem der prøver og alle andre. Det er pilates men dit underlag er ikke en måtte men en træramme, hvor din base er mobil takket være fjedre og snore. Det lyder kompliceret, hehe… Men det er det ikke! Det minder på mange måder om pilates, grundelementerne er bare lidt anderledes. Så kan man tilføje forskellig modstand afhængig af hvilke fjedre, man bruger.

Det er altså super skånsom træning – men effektivt. Jeg har ikke løftet vægte decideret siden jul – til gengæld har jeg lavet reformer, barretræning, yoga og løbetræning. Man behøver ikke løfte tonsertungt for, at det er effektivt. Selv om det også kan være sjovt.

I dag er jeg faktisk ret vild med collagen – altså jeg laver dem jo selv, så det burde jeg jo være hver gang, hah! Men der er bare noget ved de der tone-i-tone-ting, jeg virkelig godt kan lide. Min yndlings-sneakermodel og en fin pudderlyserødkjole. Jeg synes, det kan noget!

HAV en vidunderligt dejlig lige-i-revnen-dag (som man siger… ej!).

reklamelinks: halskæde (fåes også med alle andre bogstaver, og i sølv og rosaguld) MONICA VINADER // jeans WON HUNDRED (-40 %) // sneakers NIKES // trusser + bh ORGANIC BASICS // kjole AMERICAN VINTAGE (-30%)

pinkonsdag_col

9 kommentarer
 1. Hej 🙂
  Helt off the topic – hvad str er/var din Jenny packham brudekjole, og hvordan vil du vurdere Jenny packham i størrelsen generelt?
  Jeg kigger meget på samme kjole på nettet (brugt), den er jo så smuk. Men det føles ret farligt at købe så dyr en kjole online uden at kunne prøve den først.
  Tak for hjælpen 🙂
  //Maria

  1. Kære dig,
   Efter at have set din Instagram-opdatering vil jeg bare sige, at du skal glemme alt om min kommentar! Den virker pludselig fuldstændig ligegyldig og mega overfladisk med det du går igennem. Og det her kjole-“problem” skal jeg nok selv finde ud af.
   Jeg ønsker dig inderligt al den lykke, som du fortjener og kan slet ikke sætte mig ind i det, som du må gennemgå. Så flot og beundringsværdigt, at du deler!
   <3

  2. Hej Maria
   Du kan evt. spørge Twinpeaks.dk, hun blev også gift i en jenny packham mener jeg 🙂 Og hvor er dine kommentarer søde <3

   1. Sådan en sød besked at lægge Maria, det er helt i orden, at du spørger. Og tak for de fine ord!
    Og Lærke – tak fordi du sørgede for at guide Maria videre, jeg elsker, at I er så gode ved hinanden herinde.

    Jeg havde en UK8, som jeg også bruger på Asos osv. Den skulle ikke syes ind men passede helt perfekt <3 KH

    1. Tak for dit svar, Cathrine! Dit overskud er vanvittigt..
     Jeg ser dig jævnligt i området (bor en spytklat fra dig), og det er altid lidt underligt, fordi jeg nærmest har en følelse af at kende dig rigtig godt, samtidig med at du ikke aner, hvem jeg er 🙂 men det gør mig så ondt, at du skal det her igennem..
     Jeg håber, at I forkæler jer selv godt nu og gemmer jer lidt under dynerne.. Jeg krydser for, at 2. gang er jeres lykkens gang! <3
     Kh fra Maria

 2. Jeg kunne godt få mod til at prøve reformer igen, men de har lukket holdet i den fitness World jeg trænede i. Hvor træner du reformer ? og kan du anbefale et sted. Kh og tak for hjælpen

Læg en kommentar