#onwednesdayswewearpink

Godmorgen venner <3

Pink onsdag it is! Og Frida og jeg har planlagt et flot outfit i dagens anledning, høhø. Det må I se på insta senere, for jeg skal ud af døren. Jeg har bestilt en tid til fodterapi hos mine yndlingsfoddamer (Centrumfod, hvis I skulle spørge fra nogen, byens bedste), så jeg kan få sommerfødder. Det er altså bare den bedste gave at give sig selv. I skulle tage og prøve det – det koster ikke alverden og på en time har de fikset dine fødder for små skavanker, og de bliver så fine, at du ikke engang behøver neglelak på dem. Jeg elsker det og har gået hos dem i mange år efterhånden.

Nu får I et lille pink sæt; den der top på udsalg er jeg dødsforelsket i. Den er så fin altså – og på udsalg. Ligesom sneakerne, som jeg lidt tænker på at købe. Bare fordi! Den gule farve er så god til pink, og tilmed også på udsalg. Sæt et par momjeans til, min favorit, som jeg glæder mig til at komme i igen, når sårene er helet.

Hm… Jeg overvejer en dag til og ser, hvor mange lommepenge der skal med på ferie, hehe…

Hav en sød #pinkonsdag!

reklamelinks: top BY MALENE BIRGER (udsalg) // øreringe & OTHER STORIES // mom jeans & OTHER STORIES // taske & OTHER STORIES // sneakers FILLING PIECES (udsalg)

Rockpaperdresses, cathrine widunok Wichmand, pink onsdag, #onwednesdayswewearpink

4 kommentarer
  1. Hej Cathrine! Vil du ikke fortælle lidt mere om dit samarbejde med din nye fotograf? Hun tager skide gode billeder, så det kunne være lidt sjovt at høre lidt mere om hende og jeres samarbejde 🙂

    1. Jooo, jeg vil så. Jeg har faktisk planlagt et lille interview med hende mens jeg er på ferie. Hun er nemlig så dygtig! KH

Læg en kommentar