OOTD: Garden print i Landbohøjskolens Have

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, stine goya reflection dress, garden print

Vi kan da godt forlænge pink onsdag og inkludere torsdag også, ikke? Det gør vi. For jeg har de her billeder tilgode fra sidste uge, som havde forputtet sig i en lille mappe på skrivebordet, uden at gøre mere væsen af sig. Så var det først, da jeg ryddede op, jeg snublede over dem – og nu er de her. De skal da frem, for de dufter af forår med den smukke rhododendron fundet i Lanbohøjskolens lille have.

Kender I det sted? Den må tælle som en af Københavns (well, teknisk Frederiksbergs) mindste parker, måske mere en have, som den jo også hedder; Landbohøjskolens Have. Men det er altså en lille perle. Den er fyldt med alverdens blomster, buske og træer – hele året rundt er der noget smukt at se på, som den blomstrer forskelligt. Den bliver passer så fint og står altid knivskarpt om den lille sø midt i haven. Det eneste minus – man må ikke have hunde med derind. Heller ikke i snor, hvilket jeg synes, er så åndssvagt. Men ikke desto mindre. Hvis I ikke kender haven, så må I altså stikke næsen forbi. Der ligger også en lille café eller et kæmpe drivhus; Væksthuset, hvor man kan nyde en simpel frokost eller en kaffe. Det må på listen i nærmeste tid.

Og hvad andet at bære i haven end det fine Garden print. Jeg fornemmer, at den kjole er totalt udsolgt. Den er også så pokkers fin og yndig på kroppen. Det er altså noget, hun kan, den gode Goya. Lave tøj, der smyger sig om en kvindekrop.

Vi ses senere, hav en dejlig torsdag!

kjole STINE GOYA // strik SELECTED // sneakers NEW BALANCE // læber MAC’s “GIRL ABOUT TOWN” // fotos JULIE BJARNHOFF

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, stine goya reflection dress, garden print

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, stine goya reflection dress, garden print

11 kommentarer
 1. Lidt for mange hundeejere er desværre lidt for dårlige til at samle deres hundes efterladenskaber op eller at respektere påbud om snor for den sags skyld. Så jeg forstår dem godt – desværre /:
  Men hvor ser du yndig ud! Også uden Frida som sidekick 😄👌🏻

 2. Hej Cathrine,
  Først og fremmest, virkelig smukke billeder!
  Second of all: Må man spørge, hvornår der kommer et indlæg omkring festival-must-haves? Jeg står og skal snart af sted, og har siden du annoncerede at du påtænkte dette indlæg, virkelig ventet i SPÆNDING 🙂 Jeg er sikker på, at det kun kan blive godt!!

 3. Ih den er så fin kjolen! Og striktrøjen. Du er altid så fin 😊 Jeg har lidt et underligt spørgsmål, men hvilke strømper bruger du i dine sneakers?😁 Jeg synes jeg har prøvet en del forskellige uden held…

  1. Tillader mig lige at byde ind! (Flying) Tiger sælger nogle små nylonstrømper til 5 kr. for 1 par, der altså er virkelig gode. Især her over sommeren hvor fødderne bliver lidt småvarme.

 4. Landbohøjskolens have bruges til undervisning, og selvom hundeejerne samler op, får manikke det hele med …og det er så temmelig øv for studerende og underviser, der har fingre i planterne! Derfor ingen hunde….

Læg en kommentar