OOTD: Striber, bomberjakke, denimshorts = 80’er vibes

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, minimum, social food is
rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, minimum, social food is
rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, minimum, social food is
rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, minimum, social food is

annonce i samarbejde med MINIMUM

For at vi kan gå på ferie på fredag, så har jeg lige lidt hængepartier at binde sløjfe på, og det her indlæg skulle have været ude i onsdag aften. Men nu kan I få det som opvarmning til i morgen <3

Det er nemlig et lille “pink onsdag”-outfit til jer. Et ægte 80’er-outfit mente Julie, og det kan jeg egentlig godt se. Striberne, sportsstrømper i sneakers, bomberjakken, højtaljede denimshorts. Det minder mig om barndom og min smukke mor i jersey og min far med store briller og overlæbesneglen. Det er lidt hyggeligt. På en anden måde er jeg sært stolt over at være født med røven i 80’ernes vandskorpe, 1989. Jeg kan lige nøjagtig kalde mig 80’er-barn, selv om jeg er vokset op i 90’erne og 00’erne måske er mit helt rigtige årti; det årti jeg begyndte at gå på klubben, have kærester, flytte hjemmefra, begynde studie osv. Måske har jeg fået det bedste af alle årtier? 80’er-æren (80’erne har altså bare fået en særlig ophøjet status de sidste par år, både i tv-serier og musik), 90’ernes nostalgi, 00’ernes SYGT gode musik. Seriøst, Destiny’s Child, Jennifer Lopez, Britney. Og alle de andre. 00’erne havde den altså.

Men Julie og jeg mødtes efter en hurtig rubber på køkkenbordet, og inden helvede brød løs – femten minutter efter de her billeder startede hele smøren nemlig, men på det her tidspunkt mærkede jeg ingenting. Skørt, ikke? På et splitsekund ændrer alt sig.

T-shirten gør mig i så godt humør; lyserød + striber + is, og jagten var egentlig sat ind efter en turkis is, så det ægte kunne passe sammen, men det lykkedes ikke. Til gengæld købte jeg Social Foods vanvittigt gode vaniljeis, sådan en der nærmest kradser i halsen af ren vanilje, og fik den toppet med knust hindbær. Endnu flere is fra på fredag, yes please!

reklamelinks: sneakers REZET STORE // shorts H&M // bomber H&M (old) // t-shirt MINIMUM // sokker BECK SÖNDERGAARD // fotos JULIE BJARNHOFF
rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, minimum, social food is
rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, minimum, social food is
rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, minimum, social food is

12 kommentarer
 1. Okay, jeg bliver altså lige nødt til at sende en hilsen/et kompliment din vej – dem ved jeg jo, at du, som andre, er glad for. Jeg har fulgt med på din blog og instagram et par uger nu, og hvor er du dog et fantastisk menneske. Jeg bliver simpelthen så glad af dit positive livssyn og dit søde smil – altså se bare billederne i dette indlæg! Jeg synes, at du skriver smukt, og at du har vigtige ting på hjertet – har efterhånden læst riiiimelig mange indlæg herinde, haha.
  Jeg ønsker dig alt det bedste – særligt i den svære tid du går igennem i øjeblikket.
  Kh
  Nicoline

  1. Nicoline, du er min ven! Altsååå 😍 Jeg suger alt godt til mig i de her dage, som en tørstig svamp, og dine ord made my day! TAK for at sprede glæde og smil hos mig 💜 Det trænger jeg til. KH

  2. Enig med Nicoline. Og jeg må nu nok sige: holy moly du ser godt ud!! Jeg synes du ser sund og glad ud. Dit smil spreder virkelig glæde <3

 2. Man er simpelthen for træt, når man helt seriøst læste det som at du havde “lidt hængepatter at binde sløjfe på”. Christ.. 😂 Godt man har ferie, tror bare jeg går i seng igen. 😂

 3. Nøj hvor ser du altså drøn godt ud Cathrine. Jeg screenshotter ALTID, når du bærer den skønne bomberjakke. Kan man mon skrive sig op som den første, hvis du nu skulle overveje at sælge skønheden? 🙈 Du ser fantastisk ud!! 😃

Læg en kommentar