OOTD: Med charmeklud og en tørklædevinder

rockpaperdresses, beck söndergaard, cathrine widunok wichmand, julie bjarnhoff

rockpaperdresses, beck söndergaard, cathrine widunok wichmand, julie bjarnhoff

fotos af Julie Bjarnhoff – annonce i samarbejde med Beck Söndergaard

Et lille regnfuldt outfit fra dagen inden vi rejste. For jeg skylder jer en ting! Faktisk har jo gode ting til jer. 1) Det er på høje tide, at jeg trækker en vinder af tørklæde-konkurrencen, som jeg lavede tilbage i maj. Måske nogen af jer hyggede jer med mit første videoforsøg?

Jeg synes, det var så vildt, at I var trehundredeogenogfyrre, der deltog i konkurrencen. Derfor synes jeg også, det er helt træls, at jeg ikke kan dele bare lidt mere ud til højre og lidt til venstre. Men vinderen blev Tina KH – du har fået en mail.

Som en lille ekstra godte har jeg til gengæld hevet en rabatkode ud af Beck Söndergaard. I kan bruge koden TIEYOUR SCARF, og så får I 20 % rabat til og med den 31. juli. Undtagen på i forvejen nedsatte varer. Der er altså lidt fint at hente. Især de små silketørklæder er jeg ret vild med, det giver altså lige et pift til et hverdagsoutfit at binde sådan et om halsen, fx det her eller det her.

Nu vil jeg atter ud og trave i de parisiske gader, min yndlingsby. Jeg mangler helt min trenchcoat, når jeg ser de her billeder, så havde jeg været très Parisienne – eller er det måske i virkeligheden typical British? Fin dame føler jeg mig i hvert fald som i den.

Hav en dejlig dag venner <3

reklamelinks: sneakers NIKE // jeans H&M // coat WEEKDAY // top BY MALENE BIRGER (udsalg, eksta -15 % med koden EXTRA15) // scarf BECK SÖNDERGAARD

rockpaperdresses, beck söndergaard, cathrine widunok wichmand, julie bjarnhoff

rockpaperdresses, beck söndergaard, cathrine widunok wichmand, julie bjarnhoff

rockpaperdresses, beck söndergaard, cathrine widunok wichmand, julie bjarnhoff

8 kommentarer
 1. God formiddag smukke!
  Jeg takker mange gange for at have vundet tørklæde giveawayen:-)
  Jeg elsker tørklæder af alle slags, både i håret, om halsen, om livet osv.
  Dit lille fikse tørklæde er flot og står så godt til dine smukke læber og dit livsglade ansigt:-)
  Paris er en dejlig by, en flot lille blazer og et tørklæde vil være lige in, tror jeg.
  Nyd jeres rejse og oplevelser og sug til jer:-)

  1. Det er jeg bare så glad for, Tina. Det er en fornøjelse at kunne sprede glæde. GOD fornøjelse, jeg håber, du finder noget rigtig fint og lige dig. KH

 2. Hej Cathrine

  Jeg kan ikke få rabatkoden til at virke på Becksöndergaards hjemmeside. Jeg har prøvet at skrive på TIEYOUR SCARF og TIEYOURSCARF I et ord, men ingen af dem virker..

 3. Du har simpelthen det dejligste smil! Man bliver helt glad af at se på dig 🙂 Det synes jeg bare lige, du skulle vide.

 4. Hej Cathrine

  Jeg kan simpelthen ikke få koden til at virke på Becksøndergaards hjemmeside. Har prøvet at smide forskellige items i kurven, men intet virker, hilfe, hilfe 🙂

  1. Det har været liiiidt utjekket, men jeg har råbt og råbt på hjælp. tieyourscarf skulle virke nu, dur det? KH

Læg en kommentar