OOTD: G R L P W R and some peace of mind coming up - ROCKPAPERDRESSES
OOTD: G R L P W R and some peace of mind coming up

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff, Stine Goya, Girlpower Mads Nørgaard

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff, Stine Goya, Girlpower Mads Nørgaard

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff, Stine Goya, Girlpower Mads Nørgaard

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff, Stine Goya, Girlpower Mads Nørgaard

Jeg sidder i skrivende stund i køkkenet i hjørnet i min lænestol, badet i den smalleste men dog eksisterende stråle sollys. Og det føles så godt. Som medicin skudt i årerne, direkte. Ah! Jeg kunne ikke forestille mig en smukkere opvarmning til weekendens lille ferie. Jeg er så mega klar. Mentalt. Overhovedet ikke praktisk, men jeg tænker regntøj, gummirøjsere, yogatøj (jeg er blevet tippet om flere gode yogasteder omkring Klitmøller), bukser med elastik (fordi jeg også er blevet tippet om Chokoladekurven), min dyne og hovedpude – hvis det kan være i bilen for Hr. og Fru Fugls surfgear – og Adams. Og så en bog eller to. Ahhh…

Jeg glæder mig så sindssygt meget, og når jeg er færdig med arbejde i aften omkring klokken 20.00, hvor dagens sidste arbejdsopgave slutter, så begynder jeg at se fremad og finde en kuffert. Og så skal jeg bare have klaret et enkelt møde i morgen og lidt akupunktur, og SÅ kører vi.

Derfor er det heller ikke svært at finde smilet frem på de her billeder. Tanken om at blive blæst igennem i det nordlige Danmark. Gåture ved vandet. Yoga. God mad. Lange snakke med fine venner. Det er da lige til at blive glad i låget over.

Fortsat god pink onsdag til jer!

Reklamelinks: sneakers NIKE // trousers + jacket STINE GOYA // hoodie MADS NØRGAARD // bag GUCCI // pics JULIE BJARNHOFF

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff, Stine Goya, Girlpower Mads Nørgaard

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff, Stine Goya, Girlpower Mads Nørgaard

I’ve found just the smallest ray of sun in the corner of our kitchen, luckily placed by that beautiful resting chair. And I’m sitting right in it. Soaking it up, like getting a shot of effective and energizing medicine. It’s pure joy!

Just as well as the thought of my trip to Klitmøller, or Cold Hawaii, tomorrow night. I am so mentally ready to leave the city and too much work lately that I’ve almost checked out already. Practically – I am not so ready, but I am thinking rubber boots, my rain coat, pants with elasticated waistband (someone tipped me off on what sounds like piece of chocolate heaven, Chokoladekurven, a small chocolate shop in Thisted). And maybe just a few books and some yoga wear. When is it Thursday already? Huh? Well, Wednesdays are not to be rushed, ’cause it’s pink and powerful and right now bathed in that ray of sunshine. It’s all good.rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff, Stine Goya, Girlpower Mads Nørgaard

27 kommentarer
 1. Rigtig rigtig god tur! 😍
  De laver de bedste vaffelis i Nørre Vorupør lige 5 km fra Klitmøller – klart anbefalelsesværdigt 🍦

  1. Og hvorfor kalder de jer Hr. og Fru Musse?

   Fugl tænker jeg kommer af tucan, men hvor kommer tucan fra. Fortæl Cathrine 😀

   Ps. Yay, du har fået notifikationer ved nye kommentarer 🙌

   1. YES jeg har så 😅
    Lang historie. Men det er egentlig fordi et af mine kælenavne til Adam er Mussemand. Og så hænger det ved, så nu er vi begge to musser 😆 KH

 2. Hvis I går i Spar-købmanden, så skalI huske at købe en mon dieu. Det er den lokale bagers fortolkning af en snegl. (Den slår Meyers – og det er jo pænt vildt). God tur!

 3. Ej glæd dig til Chokoladekurven! Det er min efterskoleveninde, der har den, og hun er både sød og virkelig dygtig 😀 😀

 4. Det lyder super skønt. Håber I får den dejligste weekend 🙂
  Det er jo et stærkt hold, der skal afsted, så mon ikke det bliver ren optur hele weekenden.
  Nyd det og hyg jer helt vildt <3

 5. Nu kommer jeg selv fra området, og jeg synes helt bestemt, at I skal aflægge både “kesses pandekagehus“ og “Hanstholm madbar“ et besøg 😉

 6. Vil helt klart anbefale Haandpluk i Klitmøller, hvis I er til en kop virkelig stærk kvalitetskaffe, lækkert mørkt chokolade og en sprød croissant! I Thisted ligger desuden Gaardmad, som er 100 % økologisk – og har verdens bedste brunch 🙂 God tur!

  1. Det var virkelig, virkelig lækkert. Omend der ikke var nogen croissanter på Haandpluk de to gange vi var der. Gaardmad nåede vi ikke, men det er næste gang. Der var så mange gode steder at nå, jo! KH

 7. Hvis I har brug for en terapeutisk gåtur, kan en tur ud til “isbjerget” anbefales, som ligger tæt på Klitmøller. Det er sjælefreds-smukt på en solrig efterårsdag. Håber, at Klitmøller og Thy viser sig fra deres bedste side. Hav en skøn weekend! Mange krammer fra en Århusiansk-thybo.

  1. Altså, der er jo simpelthen så vidunderligt. Det er en lang tur, men naturen – det er et helt månelandskab sammenlignet med alt det andet vi ser. SÅ dejligt! Jeg er vild med vestjylland. KH

Læg en kommentar