OOTD: The comfy outfit and three words about Leonardo - ROCKPAPERDRESSES
OOTD: The comfy outfit and three words about Leonardo

rockpaperdresses, cathrine Widunok Wichmand, stella nova, Julie Bjarnhoff

rockpaperdresses, cathrine Widunok Wichmand, stella nova, Julie Bjarnhoff

Godmorgen venner,

Har I haft en fin weekend? Jeg er endt med at bruge det meste af den på en rigtig slem forkølelse og en flosset næse. Det meste af dagen i går gik i sengen med Titanic på iPad, stearinlys, lommeletter og te i lange baner. I dag er hovedet helt tungt og træt, altsåå… Lidt stramt, men nu sidder jeg med plaid om benene, som en ældre dame og uld i tre lag. På sin vis også rigtig hyggeligt  – det bliver en sløv start på ugen, som ellers byder på mange fine ting.

Jeg skal udover masser af arbejde i biffen i morgen og på onsdag indspille det næste afsnit af podcasten Tårekanalen. Hense, the 3 hour Titanic moment i går. Manner, han er ung Leo. Det er Kate selvfølgelig også. Men Leo har jo det vildeste babyface! Jeg var såå forelsket i ham. Og er det måske stadig (hello, Blood Diamond, phewww…!). Men lige dér ved jeg, jeg ikke er alene. Hvem har ikke været lidt Leo-forelsket på et tidspunkt?

Min første on screen forelskelse var i ham den lyshårede (tror nok, det var den lyshårede) fra Ørnens Øje. Jeg var inde med min mor og se den i biffen og fik en plakat med hjem. Den hang bag på min dør på mit lyserøde værelse, og jeg kyssede den godnat HVER aften. Meget uskyldigt. Og nogle år senere så jeg så Titanic, og da tror jeg, uskylden røg. Jeg fandt i hvert fald for alvor ud af, hvad følelser er, følelsen af et knust hjerte, når man “elsker” det uopnåelige. Den der pre-pubertære-fan-forelskelse. Det er en smuk ting, haha! Det glæder jeg mig ret meget til at snakke med Rikke om. Især nu det hele er vækket til live igen med filmen i går.

I får et lille behageligt outfit på denne her kolde oktoberdag. Med ekstra uld, blødhed og overtræksbukser. Smart outfit på den måde – både praktisk og modeagtigt. Hvad mere kan man ønske sig?

Jeg glæder mig til at vende tilbage senere, god mandag venner!

heels SELECTED FEMME (reklamelink) // trousers + jacket STELLA NOVA // blouse MADS NØRGAARD // bag H&M // photos JULIE BJARNHOFF

rockpaperdresses, cathrine Widunok Wichmand, stella nova, Julie Bjarnhoff

rockpaperdresses, cathrine Widunok Wichmand, stella nova, Julie Bjarnhoff

A rather comfortable and practical outfit with both the velvet feel and the quilted trousers and a few rays of morning light. 

I am battling a harsh cold and my nose is pretty much falling apart, hah! So yesterday was primarily spent in bed with tea, a lit candle, my duvet and Titanic on the iPad. I am recording the next episode of the podcast Tårekanalen – a Danish podcast about the things that made us cry – with the host Rikke this upcoming Wednesday. Hence the three hour movie marathon yesterday. And once again I was reminded of my first love named Leo. Geez… I could almost feel my heart breaking anew when Rose is saying goodby to him, laying on that floating door. Come on Rose, there was space enough to keep you both afloat. Yes I am one of those. I remember being 9-10 years seeing it for the first time – can’t wait to talk about it with Rikke.

Have a great Monday – stay healthy and strong!

rockpaperdresses, cathrine Widunok Wichmand, stella nova, Julie Bjarnhoff

20 kommentarer
 1. Jeg er på 14. dag stadig forkølet og hoster. Øj det er træls, men snart forbi forhåbentligt. Mht Leo – åhr, det var også min teenage-crush BIGTIME. Sammen med Elijah Wood – ja ja sådan var det.

  1. Nooo Lika, er det sådan noget der, jeg styrer imod 😅 Din stakkel! Har du kunnet være hjemme noget af tiden under dynen eller har du bare kørt på? Leo <3 Havde den faktisk ikke med Elijah Wood. Men jeg kan sagtens sætte mig ind i det! KH

   1. Jeg var nødt til at have 2 dage hjemme under dynen på halvtid. Min 2 årige er ikke så god til det der med stille dage, så måtte tage den under dynen, men han var i vuggestue og resten af tiden blev bare til langsom leg:) Jeg håber, at du styrer udenom. Jeg rager sjældent noget til mig, men når jeg gør, så tager det virkelig fat. Øv.

 2. God bedring, Cathrine. Du må passe godt på dig selv 🙂
  Synes ofte at du er syg, kan det passe? Håber ikke du stresser for meget med dit nye liv som selvstændig og i jeres kamp efter ønskebarnet. Kh

  1. Jeg har ikke været forkølet siden foråret, men fordi jeg har sarte lunger (astmatiker), så sætter de sig rigtig godt og grundigt. Er min læges forklaring i hvert fald. Det kan tage laaang tid at komme mig over en simpel forkølelese – åbenbart 😅 KH

 3. Daim! Hvis overtræksbukser også kan se sådan ud, er det måske på tide, jeg får lagt min aversion mod konceptet bag mig? Det samme med flyverdragten i øvrigt, som jeg også så en SMUK udgave af fornylig. Oh fashion ❤

  Skøn uge til dig!

  1. Ahhh send mig link på flyverdragten, jeg drømmer jo HÅRDT om en flyverdragt. Det er jo sååå lækkert et stykke tøj, det tætteste jeg kan komme på at få lov at putte i køredragt igen, hah! KH

 4. Min første altopslugende pre-teen forelskelse var i Krumme. Jeg prøvede endda at finde hans adresse i telefonbogen! Derefter var det Michael Jackson. Jeg var totalt væk, mand. Mega fan. Lige indtil jeg fandt en artikel i min fars JyllandsPosten om ham, som – gik det gradvist op for mig (jeg læste ikke suuuper godt endnu – men den artikel kæmpede jeg mig selvfølgelig igennem!) – handlede om pædofilianklager og bizarre optrin fra hans side! Chok! Var virkelig forvirret og frustreret! Og derefter jo, så havde jeg også en periode med Leo. Vi var et slæng tøser i bio for at se Titanic til midnatspremiere, og jeg kan huske, at jeg emotionelt oprørt (og udmattet) hulkede hele vejen hjem på cyklen kl. 3.00 om natten. Havde simpelthen så ondt i hjertet. Utroligt nok er jeg faktisk kommet mig – både over MJs personality (hans musik er stadig cool!) og Leos død. Det havde troede jeg vist ikke på, ville ske dengang.

  1. Ej okaaaay! Krummeeee… Han var jo også søøød <3 Jeg er helt vild med din Titanic-anekdote - jeg kan så godt sætte mig ind i det.
   MJ har jeg ikke haft et crush på, men jeg forstår godt, hvorfor du har haft det. Jeg havde det faktisk på John Travolta, haha! Jeg så jo enormt meget Grease, kæmpe crush. Men så var det jo, at jeg havde en drøm om ham, hvor han røg med min far og var vildt usoigneret og lidt klam, og så stoppede det crush (samme drøm blev jeg jagtet af hajer på landjord). Mærkelige børnetanker, hah! KH

  1. Mega, han ældes med ynde. Selv når man ser billeder af ham med viltert skæg og hår og en kæmpe ølvom – jeg tager det med haha! KH

 5. Jeg er nok endnu ikke kommet mig over Leo siden Titanic.. Den film fangede mig som en sindsyg som 10 årig, var helt skudt i ham og kate.. Skrev Rose Daweson i mine skolebøger, der hvor man skulle skrive eget navn, hvis bogen blev væk…. amen altså….. Hehe…. Men han laver da også mega gode film! 🙂

  1. Ej det er søøøødt Ann, hold kæft du er sød! Og han har nemlig lavet mange gode film, hah! Wolf <3 Blood Diamond <3 KH

 6. Jeg kyssede min Krumme-plakat godnat. Altså Laus Høybye. Nøj, jeg var forelsket…

  Senere var det så et fodboldkort med Brian Laudrup, der løfter EM-pokalen. Brian er jeg stadig helt forelsket i, så Champions League dækningen blev live 50% kedeligere, da han stoppede på TV3. 😆💪🏻

Læg en kommentar