#onwednesdayswewearpink

Godmorgen venner,

Så I min korte story fra byggeprojektet hjemme i går? Vi har fået den første væg op! Det er så vildt altså! Jeg synes, det går vildt hurtigt! Selv om der er et godt stykke endnu, så er det bare så vildt, vildt, vildt altså. Jeg kan se det for mig, og nu har jeg endelig taget mig sammen til at samle til det der rejsegilde om et par uger. Det bliver tissekoldt, haha, men sådan må det være. På med huen, vanterne og så disker jeg op med pølsehorn og kager til vores nærmeste familie, arkitekterne og håndværkerne. Man skal ikke misse en chance for at fejre, vel?

Glædelig pink onsdag! Jeg har haft den smukkeste solopgang i nakken den sidste times tid – det lader til at blive endnu en smuk, smuk dag med blå himmel og vintersprødhed. Jeg elsker det og humøret får altså lige et eller tre nøk op. Jeg tager minusgrader og høj sol over plusgrader og grå dyne any day.

I dag er der også nøjagtig tre uger tilbage af vinteren, og jeg er all ready. Jeg kan mærke, at mine øjne drages af små sandaler, badetøj og bare ben. Jeg føler en trang til lettere jakker og et større smil. Åh sødeste forår, du er lige om hjørnet.

Og såvel også maj-måned, årets bedste måned, – min mor troede, jeg var tidligt ude med fødselsdagsinvitationer, da jeg inviterede til rejsegilde, haha! Dog ikke… Men der er da ikke meget galt. Planlægningen må snart igang. Sønderjysk kaffebord sidste år – hvad skal jeg finde på til min 29. fødselsdag?

GOD og GLÆDELIG snarlig forårs-pink-onsdag!

reklamelinks: jeans LEVI’S blazer LOVECHILD bag MADS NØRGAARD top VILA shoes BIANCO

10 kommentarer
 1. Til min sidste fødselsdag inviterede jeg til rødvin & quiz aften. Det var dælme hyggeligt, hvis du mangler inspiration 🙂

   1. Haha ja man kan jo servere lige det, man lyster. Jeg lavede en omgang Jeopardy og delte folk op i hold. Havde kategorier som “gæt navnet – pony eller porno”, boybandsange som google translate læste højt på dansk, osv. Det blev taget godt imod.

 2. Den der blomstrede blazer i pasteller fra Lovechild er simpelthen så smuk, at den er nødt til at komme hjem til mig og bo 🙂

  Tillykke med den første væg!

 3. Billederne fra byggeriet er så fine – du ser så glad ud!
  Min mor rejser til Indien i morgen, hvorfor hun pakker bikini og yogatøj, hvorimod jeg skal på skiferie med min far og søster og pakker luffer og skiundertøj. Selvom jeg godt kunne bruge lidt varme, så ved jeg alligevel godt, hvad jeg foretrækker 😉

 4. Jeg ved ikke hvad man laver til en fødselsdag nr. 29 – jeg har kun holdt 27 selv. Men jeg råder dig til at lave det, du har lyst til. For mig er det at være hjemme i trygge rammer 🙂 Jeg føler stadig nogle gange, at jeg holder min fødselsdag for andres skyld – for det siger mig egentlig ikke så meget.

 5. Hej Cathrine
  Jeg får ikke nogen hits når jeg slår @rockpaperdresses ind på Insta
  Ved du hvad der skyldes ? 🤔
  Hæs @snedkersnild på Insta ❤

Læg en kommentar