OOTD: Glitter tunnel – the perfect photo spot

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, JUlie Bjarnhoff, OOTD

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, JUlie Bjarnhoff, OOTD

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, JUlie Bjarnhoff, OOTD

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, JUlie Bjarnhoff, OOTD

Godmorgeeen!

Ligeså mange gode tanker og ambitioner jeg have i fredags om ladcykelprøveri fx, ligeså meget endte jeg med at stene det meste af weekenden. Jeg var ude på en god lang tur med Emily, på små to timer, med kakaomælk og croissanter og hundedutter, – og det var vist det mest aktive, jeg formåede. Efter det mødtes jeg med Adam og vi tog lige kort hjem i huset og hentede lidt hundemad, jeg fik en kaffe fra Rist – man skulle nødigt savne den kaffebar. Og så tog vi hjem og læste boligblade.

Alle de gamle, vi har liggende fra de sidste mange år, er taget med ud i Carlsbergbyen, og så laver vi æselører og skiftes til at fortælle, hvad vi godt kunne tænke os. Lysegrå Kabegulve, velourgardiner… Eller måske hørgardiner fra gulv til loft? Den spanske stol, der endelig kan komme til sin ret. Vi brugte også god lang tid på at planlægge indretningen, da vi købte huset i sin tid, og det er så dejligt at mærke hinanden og få sat ord på, hvad jeg vil have, hvad Adam vil have, så vi får dannet vores hjem. På ny. Det bliver så sindssygt godt. Vi skal bare lige spare sammen, haha!

Jeg er faldet totalt til i Carlsbergbyen og nyder stadig at finde nye spots – især til outfits er det stadig uopdaget. Men nøj, når jeg lige kommer hjem, fornemmer duften (igennem al støvet og beskidte håndværkergulve), så savner jeg hjem. Min base. Men om to uger flytter vi over i en ny lejlighed herude, og det glæder jeg mig også sindssygt meget til. Det er dejligt at længes hjem – ligesom når man rejser, det er godt at mærke, at man savner hjem. Det er sundt, når man i hverdagen går og bander over småtingene. Men her er nu fedt. Ægte fedt, og jeg nyder at have et hjem, jeg har lyst til at vise frem herude (det er jo indrettet af professionelle, så selvfølgelig drønsmart!). Derhjemme er sgu altid så rodet og mørkt. Det skal vi også gøre noget ved! Man bliver så motiveret, haha! Kender I ikke det, ligesom når man rejser – “ih hvor skal vi lave denne her ret, når vi kommer hjem!” eller “hvor skal vi også til at drikke flere eftermiddags-vinglas!”. Så når man kommer hjem, så går der hverdag i den, og den apperitif, man drømte om at lave på køkkendisken under madlavningen hver fredag – den er skippet for fødderne oppe og pizza i maven.

Og så fik jeg endelig mødtes med Julie i den der glimmertunnel herude (den ligger ved UCC, hvis I er flere fotoentusiaster!)! Den fungerede så også som en vindtunnel, erfarede vi, haha! Det var næsten som om, der blev dannet tryk i den, så håret fløj rundt, og der er mange sære billeder i bunken. Men de her blev fine. I min yndlingsjakke pt. (reklamelink), som tilmed er på udsalg (og som Emily lige nu har lånt af mig) og mine yndlingsbukser. De må tælle sådan efter fire dages brug på én uge.

GOD mandagmorgen <3 Vi ses senere til hverdagsglimt!

reklamelinks: sneakers NIKE trousers STINE GOYA knit H&M coat GESTUZ (ON SALE) bag SUSAN ALEXANDRA photos JULIE BJARNHOFF

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, JUlie Bjarnhoff, OOTD

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, JUlie Bjarnhoff, OOTD

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, JUlie Bjarnhoff, OOTD

 

2 kommentarer
  1. Vi fik taget vores bryllupsbilleder i Carlsberg-byen i sommer – det var det altså så godt til! Ligesom til dine outfit-billeder. Så mange forskellige baggrunde, at det ser ud som om vi gik rundt med fotografen i timevis, og billeder i mange forskellige stilarter. Kan anbefales til sommerens bryllupsplanlæggere 😊

    1. ÅH en god destination! Du kan både få det smukke og det rå – det må have set fantastisk ud. Sådan en god idé! KH

Læg en kommentar