Hverdagsglimt

23 nytårskjoler + en fin smoking

Det er altså dejligt, når I beder mig om særlige indlæg. Såvidt det er muligt og tiden er, så vil jeg rigtig gerne efterkomme, og det er også godt inspiration for mig. Og nu er jeg blevet spurgt til nytårskjoler, ordret var det eftersøgte “tylbefængte nytårskjoler”. DET kan jeg lide, men så meget tyl er der ikke derude i år! Til gengæld er der MASSER af glimmer. Åhhh jeg kunne bade mig i det, og være en smule lykkeligere ved tanken. At få lov at bade i en glimmerpool. Det står lige under at få lov at bade i mælk. Det gad jeg også godt prøve.

Anyways! Her er en masse, synes jeg, fine bud på kjoler til julefrokosten (hvis det kan nåes – jeg har tre tilbage selv), til jul eller til nytår – selv overvejer jeg at gøre en investering i den her og den her. Jeg har altid drømt om sådan et sæt! Kunne det ikke være lidt smukt med en fin bh under?

(indeholder adlinks)

kjole_col3

1 // 2 // 3 // 4 // 5kjole_col2
1 // 2 // 3 // 4

nytårskjoler, cathrine nissen, rockpaperdresses 1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8

kjole_col4

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

   

12 kommentarer

 • Emma

  Ihh jeg elsker sådanne opslag, det er altid rart med glimmerfyldt inspiration 😉
  Jeg ved det er lidt tidligt, men engang i det nye år, kunne du så ikke lave en lignende liste med gallakjoler, måske på et SU-venligt budget? Jeg skal nemlig til gymnasiegalla i foråret og det er altid rart at få udvidet sin kjolehorisont
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Ih, hvor er de fine! Jeg kom til at grine lidt over det sidste billede, hvor det ligner, at en af modellerne træder på den grønne kjoles slæb – den er vist lidt for pæn til at fortjene det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Hæhæ, jeg syntes også det var lidt stridt, bitches be bitches 😀 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh jeg har altså en ting for nr. 2 Stories kjole! Hvis det ikke var fordi jeg allerede har en nytårskjole og jeg ikke lige havde brugt en mindre formue på tandlæge, så havde jeg købt den! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er helt vild med jakkesættet! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor sjåååwt, jeg drømmer også om at rocke et hvidt suit – og særligt efter jeg så hvor flot Stine Bramsen bar det til vmd-finalen: https://www.instagram.com/p/-mjTuoiF1-/?taken-by=stinebramsen Hun er jo gudesmuk! 🙂

  Jeg siger go for it!

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg elsker dem i store størrelser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte B

  Ej ej ej, nogle fine kjoler. Er også så vild med alt glimmeret i år! Og virkelig dejligt med nogle smukke plus size kjoler også.
  Klem

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Ja er de ikke smukke? Det er faktisk tit, jeg finder både “tall” og “plus size” items på Asos og så leder hårdt efter dem i andre udgaver uden held. De er gode på det punkt! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

   Det ville være super skønt hvis der også var en liste med “vente”nytårkjoler – synes godt nok at det er svært at finde noget flot til en stor baby mave

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Julie Skov

  Tusind tak for det! Der gjorde du lige min søgen tusind gange lettere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagsglimt