H&M Studio AW15 er klar

Adidas Streetstyle pt. III

rockpaperdresses, cathrine nissen, sportmaster, adidas danmark, dagens, ootd, nordic blogger
rockpaperdresses, cathrine nissen, sportmaster, adidas danmark, dagens, ootd, nordic blogger
rockpaperdresses, cathrine nissen, sportmaster, adidas danmark, dagens, ootd, nordic blogger
Indlægget er udgivet i samarbejde med Sportmaster.dk og Adidas Danmark // Fotos: Rasmus Weng Karlsen

Jeg ville altså ønske, at jeg havde mange, mange flere outfitbilleder at vise jer fra mit lille streetstylesamarbejde. Det har altså lige taget de klassiske “dagens”-indlæg til et lidt andet niveau. Men nu er vi nået til det allersidste af slagsen – det første kan I gense her og det andet her.

Udover de sorte sager, som var kommet i posen, så lå der også denne her røde jakke, som jo virkelig er klassisk sporty i sit snit. What to do? Med en kort nederdel blev den næsten helt cheerleader-agtig, og det synes jeg egentlig er lidt sjovt. American Girl. Har jeg nogensinde fortalt jer, at jeg har været cheerleader? Not my finest hour, for da jeg hverken kunne slå vejrmøller eller stå på hænder kandiderede jeg selvsagt hurtigt som eneste kvinde til “årets ringeste cheerleader”. I stedet var jeg ligesom dødvægten placeret på toppen af pyramiderne med pompom’er i hver hånd strakt op mod himlen. Og jeg dansede endda til den DM i amerikansk fodbold. Det var til Missy Elliot og i gul-grønne-farver (jeg havde fået tjansen at farve hvide hørskørter gule hjemme i vaskemaskinen).

Nej, her var det noget mere tjekket med min lædernederdel købt i sommerudsalget og den røde jakke med sin hvide stribe, der passede til min hvide top. Alt i alt – vældig meget mig. Feminint i første række, sporty i anden række. Og så med den slidte og beskidte Københavner-murstensvæg, pretty cool cat, ham Rasmus, sådan at finde seje og simple lokationer til billeder.

NU vil jeg skynde mig at pakke, så jeg kan komme af sted på Smukfest – med computeren i tasken, selvfølgelig. God tirsdag :-*

Skirt – Designers Remix // Top – H&M // Jacket – Adidas

rockpaperdresses, cathrine nissen, sportmaster, adidas danmark, dagens, ootd, nordic blogger
rockpaperdresses, cathrine nissen, sportmaster, adidas danmark, dagens, ootd, nordic blogger
rockpaperdresses, cathrine nissen, sportmaster, adidas danmark, dagens, ootd, nordic blogger

   

3 kommentarer

 • Benedikte

  Så simpelt og fedt!
  Igen ville jeg virkelig gerne se skoene. Har åbenbart brug for fodtøj i mit liv.
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare nogle helt fantastiske billeder og en perfekt styling af jakken! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har helt ret – cheerleader associationen er der helt klart! Vældigt lækkert, men den nederdel der er altså også bare fantastisk.
  Jeg er ret imponeret over, at du kan få den klassiske jakke til at se lækker ud, for i “virkeligheden” synes jeg som regel altid at de… lugter lidt af Brian, hvis du forstår hvad jeg mener, haha. Ikke desto mindre har du fået den til at se lækker og girly ud helt uden Brian-agtighed (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M Studio AW15 er klar