OOTD: Adidas Streetstyle pt. II

Årets fineste glimmer – Las Vegas bryllup værdigt!

Ganni Broadway glitter, rockpaperdresses, cathrine nissen, Ganni

Godmorgen søde piger,

jeg er på vej til arbejde – sidste weekend med Sommerprogrammet. Smag på P3 starter op mandag, så tager vi mod Smukfest tirsdag, og inden jeg får set mig om, så er jeg på vej til CALIFORNIEN!

Oh sweet baby Jesus, jeg glæder mig. Og da jeg fik øje på ovenstående glimmer, kom jeg straks til at tænke på Las Vegas. Jeg er ret overbevist om, at dét der må været årets glimmer. Jeg kan sagtens forestille mig den mørkegrå lange kjole til et vinterbryllup – som gæst. Og den hvide kunne godt være en utraditionel brudekjole. Faktisk foreslog jeg min kæreste, at vi skulle gifte os i Las Vegas, og dér ville den lange, hvide kjole være eddersmuk. Det, synes han altså ikke, var ligeså god en idé, som jeg syntes. Nårh! Men kjolen er stadig fin, om jeg så mangler en grund til at have den. Behøver man egentlig en grund til fin glimmer i skabet?

Jeg må nok lige cykle forbi Ganni på vej hjem fra arbejde senere i dag. Kan I have den fineste lørdag? Det skal I altså :-*

(Adlinks)

Vanilla: Blouse // Dress // Top // Kimono

Smoked pearl: Kimono // Top // Dress // Blouse

glimmer_col(alle billeder fra Pinterest)

   

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: Adidas Streetstyle pt. II