OOTD: Blød og blå

Årets fineste sneakers 2015

For LÆNGE siden efterhånden, i november, lavede jeg et indlæg, hvor jeg viste min efterhånden ganske store sneakersamling efter ønske. Da jeg kiggede i mine arkiver forleden så jeg, at jeg også tilbage i 2013 havde vist min, dengang lidt mindre, samling. Sneakers i hobetal er altså noget der interesserer jer – og mig!

Der er stadig de, der mener, at sneaker hører til i træningscentret. Men jeg synes efterhånden, at der er så mange fine af slagsen, at de sagtens kan gå som små fine sko. Også til kjoler. Og til nederdele. Noget så fint.

Og efter endnu flere ønsker er her de fineste sneakers den kommende sæson. Jeg har ikke nedlagt mig et forbud, men jeg mangler ingenting! Min samling er for længst nået dertil, hvor jeg kun går efter sneakers, der tager lidt af pusten fra mig. Sådan på ægte materialistisk måde. Dér hvor man godt kan leve videre, men livet er en my kedeligere uden.

Jeg har i øvrigt også i tidernes morgen tippet om, hvordan man holder de fine sko rene – helst ikke en tur i vaskemaskinen, limen bliver over tid opløst!

sko_col1

Adlinks: Tod’s // Adidas // Adidas // The Last Conspiracy // Tory Burch // Alexander McQueen // Stella McCartney // Adidas // Superga // Adidas // Adidassko_col2

Saint Laurent // Keds // Sarenza // See by Chloé // Adidas // Lipsy // NIKE // Nike // DKNY // Adidas by Stelle McCartney // Adidassko_col3Sarenza // Adidas // H&M // H&M // Converse // Saint Laurent // H&M // ASOS // Adidas // Adidas // Converse

 

   

6 kommentarer

 • Iiiiih, det er altså lidt svært at aflure, hvilket link, der passer til hvilken sko! :/ .. nå, nevermind. Trykker sgu bare på det hele 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Ja sorry 😀 Det tager såååå lang tid at lave collagerne i forvejen, så jeg opgiver ved at sætte numre på – ideen er at starte i venstre hjørne af hver collage og så gå nedefter :S KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helga

  Kender du den App hvor man kan lave sine egne Adidas flux? Altså man tager et billede og så kommer det på skoen, jeg er helt vild med idéen, jeg har bare ikke fået taget det rigtige billede endnu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Ja jeg har hørt om den, men dog ikke prøvet endnu. Det er bare så sejt! Tror slet ikke, jeg ville kunne beslutte mig for et billede 😀 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøj, hvor er de fine! Det er altså farligt at læse det her indlæg når man også elsker sneakers! Men absolut ikke har mangel på dem hjemme i skabet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Haha, don’t I know it, jeg har allured gent en masse på ønskelisterne rundt omkring. Farligt! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: Blød og blå