Sikke en skøn sommer!

Dagens: Au naturel

Sneakers – Adidas // Jeans – COS // Shirt+sweater – H&M // Bum bag – Yvonne Koné


Jeg forsøger at holde fast i en dag om ugen uden makeup. Jeg bruger egentlig ikke noget særligt – mascara, concealer, rouge – så det er ikke, fordi huden har brug for en decideret pause, tænker jeg. Det er nok dovenskab –  at slippe for at bruge tiden på det. Så de der billeder dér, de er au naturel. Mine øjenvipper er åndssvagt lyse, så jeg synes, jeg ser ret anderledes ud med mascara. Måske er det bare mig – min kæreste siger altid: “Neeeej jeg kan aaaallerbedst lide dig lige som du er”. Det håber jeg da, haha! I øvrigt var jeg en kort tur i byen lørdag nat – til lejligheden havde jeg creppet hår. Bare for skægs skyld. En pige kom hen til mig i baren og udbrød: “AJ! Du har krabbet håret”. Døv som en dør spurgte jeg tilbage: “Har jeg knapper i håret??”. “Nej krabbet!”. I understand selv om det tog et par sekunder, krabbet er creppet. Anyways diggede hun det! I kan lige ane resterne!

Så i går tog jeg en times tid til Designer Forum – endte med en enkelt sag, som I, der følger på Instagram, var med til at stemme inde/ude. Selv om jeg endnu engang gik mod flertallet, så var det sjovt lige at stikke en pind i jorden. Det er også en sag (altså der er godt nok to af dem, men de er ens) som man enten elsker eller hader, tror jeg. Men jeg bliver glad for dem på min Afrika-rejse, som starter på søndag – jeg har ikke fortalt jer så meget om det, da der har været en del bøvl med arbejdet. Når jeg får helt styr på det, så skal jeg nok give mere information – nogen af jer husker måske også at jeg blev Årets Brilleblogger?

Ses senere!

   

29 kommentarer

 • Cathrine Nissen

  Den er fra Yvonne Koné, som der står 😉 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hej.
  Hvor er din flotte bæltetaske fra?
  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Det er en 38 – den er ret løs, men sådan foretrækker jeg sweatre 🙂
  KH til dig Sara (- meget længe siden i øvrigt, håber du har det godt!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvilken størrelse er din trøje i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Altså krabberne? Er det mon fordi du ikke bruger et jern med små nok “tænder”? Knolden er snydt – oppe i den er der en valk 🙂
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Ja knapper i håret, haha! Der var jeg lige dum i 30 sekunder!
  Tak Anne Cathrine 🙂
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Hvor er vi altså fornuftige 🙂 Jeg tror også huden kan lide den lille pause – ikke mindst øjenvipperne med der dagligt tæves med mascara 🙂
  Tusinde tak Anne-Sofie, du er sød ved mig!
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Den er heldigvis ny 😉 Den er købt i Århus ned ved Åen – jeg har dog endnu ikke set den i KBH, men nogen gange hjælper de så pænt, hvis man ringer til hovedkontoret 🙂
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Hov, den kom to gange – men pyt, så havde jeg noget hyggeligt at læse i to omgange 🙂 Krabber i håret er altså ret fedt – skulle lige ryste den nytårsaften 99/00 af mig, hvor jeg havde krabber og satinhandsker. Nu er jeg ikke i tvivl om, at det er ok cool-t – nu vi er to om at digge det 🙂 Og så kan krabberne virkelig booste selv det fladeste flade hår 🙂

  – hvor er det skønt at høre Stinne, det varmer mig.

  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Åh du er sød Tanja, tak 🙂 Jeg havde faktisk et helt år i gymnasiet uden makeup – efter en skitur til Norge med hele årgangen droppede jeg makeuppen. Folk havde alligevel set mig uden. Meeen, jeg synes nu det frisker så dejligt op bare med en smule!
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Hej Benedikte,
  hvor er det fedt at du har fundet mig i “bunken” 🙂 Det er jeg rigtig glad for, og så håber jeg, jeg kan lokke dig tilbage igen senere – du skal være så hjerteligt velkommen!
  Rigtig god aften til dig også!
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Tusinde tak V, det er jeg glad for du synes, rigtig glad! Krabbet hår er stadig smart, det skal lige fange an igen 😉
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  TAK kæreste Mette, det er jeg glad for du skriver 😀 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Haha, Line dog, sød veninde du har 😀 Men du er kær, at du kan lide mig au naturel! Det er nok ikke helt dumt nej at tage et break fra makeup en gang eller to om ugen 🙂
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Tak Michelle 🙂 De er desværre fra et outlet lidt uden for New York. Men de fra Adidas – måske de kan googles frem?
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Ja det kan da så Clara Maj 🙂 Jeg var inde og se Kapringen! Du skulle lige have vinket hej!
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Bliver simpelthen nødt til at høre dig, hvor du har de skønne sneakers fra? De er for fede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hvem der dog bare så sådan ud uden makeup… Jeg ser så åbenbart så anderledes ud, at jeg uden makeup ligner en, der sover (jf min veninde, der åbenbart var meget chokeret over det traumatiske syn!!)… Når det så er sagt, tror jeg nu også, at huden har rigtig godt a en ugentlig pause!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • PÆNT! Virkelig fine detaljer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • V

  Åh creppet/krabbet hår er griner! Og din knold er fantastisk flot! Flot outfit overall.
  /V

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedikte

  Hej Cathrine,

  Jeg har LIGE opdaget din blog (BD er blevet så stort at jeg kun kan overskue at læse mine få favoritter), men jeg vil uden tvivl klikke tilbage til din blog.
  Jeg synes at den virker meget velskrevet og du lader til at have et positivt sind og en god humor 🙂
  Første, men ikke sidste kommentar herfra..
  God aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Synes du er mindst lige så smuk uden makeup som med! Du bør udnytte dette noget oftere 🙂

  Knus Tanja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Bu kan det godt være jeg har skrevet det her to gange, men er altid i tvivl om mine beskeder bliver sendt..

  Men, jeg synes creppekrøl er meget undervurderet! Og hører slet ikke kun til 90’erne (kan simpelthen redde mig fra mit flade, tynde og kedelige leverpostejshår)
  Krøllerne er efterhånden fast inventar i mit partey-gejl.
  -Stinne

  Nyder i øvrigt dagligt din blog søde C, du minder mig om mig, ofte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Krabbet krøl er undervurderet og hører ikke kun til 90’erne. Jeg elsker det (specielt hvis man er en af dem der er så heldig at have fladt, tyndt og kedeligt hår som undertegnede). Det er efterhånden fast inventar i min partey-bag!
  – Stinne

  Nyder din blog søde C, jeg ser mig selv i dig, meget tit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med strikken. Ny eller gammel?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes du ser skøn ud uden makeup! Jeg har selv ofte 1-2 dage om ugen, hvor jeg ikke tager makeup på, da jeg har bildt mig selv ind at det er meget bedre for min hud at lade vær 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahah. Krabber i håret! :p
  Men hvor er du fin med og uden make up!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dit hår er så fint (;
  så flot bliver det slet ikke når jeg laver den ;/

  Knus Stephanie
  http://www.FashionBySterup.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara Maj

  Kan det passe at jeg så dig i gr aftes i Palads i præcis det outfit? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sikke en skøn sommer!