Kampen om de sunde bryster

Dagens: Blå toner

Shoes ? Jimmy Choo (Similar) // Skirt ? Acne // Dress used as top ? Acne (old) // Trenchcoat ? Tiger of Sweden // Necklace ? Glitter // Bag ? Margiela X H&M

En lidet opfindsom overskrift, I know. Blå for mig er ligesom sort ? det er min basisfarve, og den kan kombineres med alt. Så sådan så jeg ud på dateaften i fredags til burgergilde. Jeg anede ikke, hvad jeg skulle tage på. Sådan en skat-giv-mig-lige-fem-minutter-til-omgang. Men fordi jeg virkelig, virkelig, virkelig har knoklet hårdt med mit samlergen i fuldt flor, så har jeg efterhånden en garderobe, der altid kan friste mig, haha! Det har været hårdt arbejde, I tell you that  [:D] Men jeg har så mange gode basisting efterhånden (nej skat, det betyder ikke, at jeg stopper med at shoppe og udvide. Sorry). Jeg har længe forsøgt at arbejde med devisen om, at der kommer ikke ting ind i skabet, som jeg ikke synes er smukke helt i sig selv. Altså hvert stykke tøj skal være vidunderligt og ønsket og gøre mig lidt glad. ?Min garderobe er fin pt., så gør denne top det hele endnu bedre??. På den måde har jeg faktisk ikke fået gjort impulskøb og fortrydelseskøb LÆNGE. Nårh, det var nok overfladebavl for en dag, haha!

Jeg tager på arbejde nu ? lidt sent men resten af dagen har været fyldt, i morgen ligeså ? min mor kommer på besøg hele dagen. Så morgendagens radio skal optages hertil aften.

   

   

33 kommentarer

 • Suk. Jeg fortryder så meget at jeg ikke fik fingrene i den taske i sin tid….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jep det er det 😉 Det er virkelig uretfærdigt at mænd har så let ved det, men vi må vel bare lære at være lidt mere som dem på det punkt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Tak! Jeg elsker læbestift, men af en eller anden grund har jeg aldrig prøvet en MAC’s – det kunne snildt være at impassioned skulle blive min første 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Super fint outfit smukke Cathrine. Hvad størrelse er din trenchcoat? Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikita

  Det er outfit er så smukt, at det næsten gør ondt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • DU ER SÅ FIN! SKOENE ER TO DIE FOR!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Super flot outfit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor er det synd, at du har tasken med i det her smukke outfit – jeg kan simpelthen ikke fordrage den, men det er jo heldigvis en smagssag!
  http://www.densortemaage.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Du bliver bare smukkere og smukkere! Elsker din stil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er fanme pænt, det der! Ihh!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du fantastisk godt ud, altså! Og ja, du har nogle vildt lækre ting i den garderobe, måske man skulle prøve at gøre dig kunsten efter? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Tusinde tak kære Ida, jeg har den i XS – altså jakken. Kjolen hedder noget med Leo – men jeg ved faktisk ikke helt hvad. Det er en gammel, gammel sag 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor er du bare smuk, som altid 🙂 hvad str er den pæne jakke? Og har du evt et stylenavn på kjolen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Det er impassioned fra MAC – en all time favorit 🙂 Og tak tak tak Sofie 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Ja er den ikke fin? Og jeg som i splitsekunder overvejede at sælge den. Jeg har endnu ikke læst den, så jeg kan faktisk ikke huske, hvilken klumme det er – jeg sender dem af sted måneder i forvejen 🙂 Er det den med mænds pågåenhed og deres vinder-gen? KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  TAK Louise! Ja det fungerer i hvert fald glimrende for mig 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  TAK Mathilde 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Tusinde tak Mathilde. Nej jeg er ikke på Aftenvagten i aften, men i morgen er jeg! Hvis du er en burger kinda girl, så vil du elske stedet. Men måske bedre på en hverdag? Der er nok lidt færre 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Åh tak sødeste Signe! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Åh wauw manner, sikke nogle flotte ord, “stilikon”. Jeg falder helt på halen. Tusinde mange tak! Mange sammenligninger har jeg fået, men aldrig Line Kruse faktisk. Det er den første gang 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Det har i hvet fald minimeret antallet af fejlkøb 🙂 Få gange har jeg dog også været lidt hård, og fortrudt det bagefter. Men et er bare på med de farver. KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Haha, det tror jeg på! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Tusinde tusinde tak Joanna, du da bare skøn! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Du er så fin, så fin 😀 Må jeg spørge hvad det er for en læbestift du har på?
  – Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du godt ud, og tasken er jo perfekt til alt det blå (er stadig vildt misundelig på den) 😉 Og din nyeste klumme er altså fantastisk, og vildt tankevækkende og perfekt opmuntrende til en der skal til at søge praktikplads 🙂 Og så tror jeg at alle mænd vil give dig ret 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HVor ser du altså godt ud! Elsker hele dit outfit (over din overskrift haha) virkelig fine billeder 🙂 og tror jeg vil prøve din taktik mht shopping haha

  Forresten har jeg en giveaway kørende, hvor du kan vinde luksus hårprodukter fra Moroccanoil og Goldwell! Deltag her, hvis det har interesse 🙂 http://imeldascloset.dk/2013/08/vind-moroccanoil-og-goldwell-produkter/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Du er så fint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde H

  Du ser altså simpelthen så fin ud! Er du til at fange på Aftenvagten i aften? For resten må jeg prøve “byens bedste burger” efter Salon 39-indlægget… er også fan af kød-brød-grønt-sovs kombien 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • signe

  Du ser fantastisk ud, seje kvinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JOE K

  Som altid ser du jo vidunderlig ud! Et af mine største stilikoner… Der er noget jeg har gået og tænkt på. – Har du nogensinde fået af vide, at du minde utroligt meget om den danske skuespillerinde: Line Kruse? Jeg så her forleden dag film, med hende som hovedperson, og kunne ikke få dig ud af hovedet!
  Haha, ja blev jo nødt til at spørge! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser bragende godt ud! Virkelig også en god filosofi du har omkring garderoben. Min garderobe er efterhånden lidt kedelig – basis t-shirts, alm. jeans, ensfarvede cardigans. Jeg burde efterhånden kigge efter noget der bryder det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • den taske kunne jo redde hele verdens (stil)problemer (!!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du smuk og ikke mindst skøn at se på! Sådan et lækkert outfit!

  Kram.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kampen om de sunde bryster