Status pt.

Dagens: Carla and I

Jaah! Hvor er I altså rare at dele videoer med, det er så hyggeligt og dejligt og varmende at læse jeres kommentarer. Jeg bliver helt glad. Dem vender jeg tilbage til senere. Lige nu har jeg mega travlt med søndagens adventsprogram.

Sådan så Carla og jeg ud i går, da vi var til voksenmøde ude i DR. Carla er altid et festfyrværkeri med leopels, tylskørter og altid perfekt afbalanceret makeup. Hun har arbejdet for Dennis Knudsen for nogle år tilbage, og hun er hamrende dygtig til det der skal i ansigtet.

Jeg havde mine Versace-for-H&M-jeans på krydret med min silke-t-shirt fra SamsøeSamsøe og en strik fra COS – jeg er ret vild med bordeaux og mintgrøn sammen, det mørke efterår med optimisme og glæde fra forårets pasteller. Hey! Det lyder sgu da meget godt!

   

22 kommentarer

 • Cathrine Nissen

  Haha, TAK sgu da Line – det siger jeg videre til Carla! KH og rigtig god weekend Line! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Jaah fedt Nina – hvis det kan lykkes, så er jeg lykkelig 🙂 Den er fra M.A.C og hedder “Girl about town” – nærmest min signaturfarve. Jeg elsker den 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  TAK Sidsel, jep det er fra Dixie Gray på Istedgade 😉 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Tak Kristine, du er da for kær! De bukser kan alt og gør mig lidt gladere 🙂 Du skal bare tage de stykker tøj på, som du er gladest for – der er ingen regler 🙂
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Haha, ja det er fedt ikke? Kunne man heller ikke, hvis man nu valgte et sort et? Kunne det så ikke gå, alle fortjener lidt tyl i hverdagen?
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  TAK Kit 🙂 Det er altså også nogle gode farver sammen, den perfekte balance! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I er dælme sgu nogle pæne mennesker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Det er jo til at blive i helt godt humør af 🙂 Og super fin læbestift du har på – hvor er den fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Hvor ser I fine ud. Ved du hvor Carlas tylskørt er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Jeg er drøn misundelig over, at du kan komme afsted med dine mønster-mix og tøjsammensætninger! Det er SÅ fedt og festligt – særligt her i det mørke efterår. Hvem der bare kunne finde ud af den slags!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Aj hvor er det sejt, DET skal du altså have til dig selv. Det handler alt sammen om styling 🙂 Jeg sender props videre! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  TAK Helene, hvor er du altså sød, tusinde tak! Den får heller ikke for let med tandrækken til hele verden på de billeder 🙂
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Det vil jeg viderebringe til Carla – tjek evt. hendes Tumblr og skriv det der til hende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Tak Frue 😀 Ja er hun ikke cool? Det synes jeg også! Så sej!
  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Åh du er da sød søs – og det er dine kolleger også 🙂 Hils damerne i de hvide kitler på den anden side af skærmen. Carla og Cath er gode sammen på eventyr – kryds fingre 🙂 Møs

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh.. hvem der kunne trække i et strutskørt på arbejde, men jeg tror ikke helt at jeg ville blive taget helt så seriøst – som tør talknusende papirnusser 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flotte damer – elsker også mint og bordeaux sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja for helvede til Carlas tylskørt! Jeg har lige købt et nærmest magen til til min nieces 5-års fødselsdag og blev simpelthen så jaloux over, at min stil er blevet for voksen til den slags. Jeg sender mega props til Carla!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, hvor er I fine! Jeg er helt vild med dit outfit, og hvor har du altså bare et fantastisk smil! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dennis

  Carla, du er simpelthen noget af det sødeste at se på, elsker bare dit smil 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er I lækre – og sejt nok, at Carla møder op i julet tyl-skørt til den slags møde. Alene det må da vække interessen hos de høje herrer!:oD

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M og lille O

  Altså vi, her på det der arbejde, synes I er VIRKELIG pæne! Alle os i hvide kitler sidder og siger ØJ, de er godt nok pæææne, de to damer derinde i computeren! Både Carla og dig, lille bitte! Og så lyder det også som det perfekte match- Carla og Cathrine (på eventyr?)…
  Det lyder som O’s nye yndlingsshow! 😉
  Glæder mig til at høre resultatet på ‘the pitch’!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status pt.