Bekvemmelighedsmad vol 9: Hot dawg

Dagens: Desert Boots

Boots – Clarks // Stockings+silk t-shirt – COS // Skirt – Conscious Collection H&M // Jacket – Zara // Bag – Mulberry

I går aftes var byen fyldt ud af det smukkeste lyserøde lys fra solen, der var på vej ned bag byens tage. Jeg løb ud med min fotograf under armen og fik taget nogle billeder. Lyset passede ret godt til de brune støvler, de bordeaux strømpebukser og den sarte blondenederdel, så jeg har ikke redigeret billederne. Og se så mine hobo boots! De var lagt til afstemning på Instagram, mens jeg var i USA; “Skal/skal ikke”. Og selv om de fleste af jer stemte dem ned, så hev jeg dem alligevel med hjem. Og jeg er så glad for dem! Kan godt lide, at de ser så slidte og gamle ud – de er gode til det meste og så er de mega gode at gå i.

Jeg skal prøve at få lavet øjenvipper i dag – jeg er lidt spændt på det. Det er jo egentlig lidt forlorent, jeg er egentlig ikke så meget til sprøjt i læber, tatoverede øjenbryn og store falske bambiøjenvipper. Men hvis de der extensions kommer til at se naturlige ud, så er det jo en fed måde at gøre lidt ekstra og undgå mascara. Mine egne er ikke specielt korte, men de er meget lyse, og så har jeg ikke en røvfuld hår på øjnene (typisk at det så skal være lige dér min krop sparer på pelsen!). Hvis I vil se før/efter, så må I sige til, så tager jeg gerne et par billeder!

 

   

27 kommentarer

 • Cathrine Nissen

  Hehe, indlægget er på bloggen! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Tak Line, den er også en favorit her! Har du set anmeldelsen af vipperne? Håber du kunne bruge den! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Hæhæ, jeg kan godt se, at de vil dele vandene. Fodformede – not very fashionable umiddelbart. Men med de rigtige kontraster i tøjet, så synes jeg, de er ret fine!
  Vippe-indlægget er lagt op, håber du fandt det 🙂
  Tusinde tak, kusine, det var en skøn tur! God weekend 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Åh du sød Sofie 🙂 God jagt med støvlerne, kan love dig for, at de er rare at have på! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Du er kær Emma, tusinde tusinde tak 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Tak Ida – hvor er jeg glad for du skriver det med kombien – tak 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Haha, gør det! Du vil ikke fortryde det, de er bare gode! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Tak Henriette 🙂 Det er også en favorit! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Jeg er også så glad for den, Stine! Kan varmt anbefale den 🙂
  Hvor er det irriterende med allergien, det gør makeup en kende mere besværligt. Dog vil jeg sige, at vipperne også bliver limet på – måske du kan reagere på limen? Det er et testforsøg værd 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Skønt! Jeg har lagt dem på bloggen, håber du har fundet dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Tak Hosannah, jeg er også hammer glad for den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Jow de er så Christel 🙂 Godt set! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • billeder af øjenvipper, billeder af øjenvipper! kh fra paris

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh den jakke fra Zara er så dødpæn! Jeg vil rigtig gerne se billeder af vipperne – har selv overvejet det, så kunne være fint med en lille anmeldelse:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har det altså dobbelt med de der ørkenstøvler, de minder mig rigtig meget om de fantastiske sko og støvler man kunne få hos Hallgren i Købmagergade i gamle dag – SUK!! Men samtidigt er jeg itvivl om de er fede :-/
  Jeg vil rigtig gerne se før og efter billeder 🙂 Men ja hvor er det typisk at du mangler hår der, mine vipper er også lyse, lange og så er der desværre langt imellem dem 🙁
  God weekend og rigtig god tur 🙂
  Kh Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Ej hvor er du altså fin!

  Og jeg er faktisk begyndt at kigge efter nogle støvler lignende dine. Jeg synes de er rigtig lækre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Du er så smuk! Elsker simpelthen din stil 🙂 Og den pailet-blazer er helt fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et lækkert outfit!
  Du skaber en lækker kontrast ved at kombinere jakke og støvler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  De sko dér! <3 De er fantastiske, nedstemte eller ej! Jeg går straks på jagt efter sådan et par!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jakken er helt vildt flot!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh jeg er så vild med den jakke. Har overvejet den flere gange 🙂
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at se før og efter billeder af de der øjenvipper. Jeg har nemlig rigtig meget allergi og derfor ikke godt af at bruge mascara, så jeg leder lidt efter et alternativ 🙂

  /Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg stemmer for før- og efter-billeder! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flot jakke:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Er billederne ikke taget ved Forum? Jeg bor lige på bagsiden, så synes det ser bekendt ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig nogle smukke billeder af dig.
  Lyset gør bare virkelig meget da det spiller rigtig godt med de farverige pailletter og de rå støvler som efter min smag faktisk er meget fede!

  Min erfaring med at få lavet øjenvipper er at det ser ret så naturligt ud, så det skal du ikke være bekymret for 🙂 Sikker på det bliver pænt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Du er smuk som dagen er lang!

  De bår-do strømpebukser og skoene sammen varmer mit skolelærerhjerte meget 🙂 Hvilket betyder jeg ALLER må få det – er ved at ende som stereotyp skolelærer med Sara Lund (hjemme) strik i lange baner og comfy sko og Fjällräven og naturfarver og hænder-med-kridt-på-aftryk på lårene 😀

  Det bliver sikkert lækkert i Tanzania med allerede klare bambiøjne.. Jeg klarer det som regel selv med en gang farve fra Hanne Bang – igen, stereotype skolelærere er ikke så meget til det der alt for unaturlige heller 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel Sofie

  Jeg ææælsker dine ørkenstøvler – de er seriøst vildt fine og samtidig lidt klodsede, ligesom det skal være! Lækkert gennemført outfit 🙂
  Jeg ejer selv 3 par, et par neonpink og 2 par gråbrune, det ene med hæl, og det er de tre par sko, jeg går mest med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bekvemmelighedsmad vol 9: Hot dawg