Se min kjole

Dagens: Endelig-får-jeg-brugt-en-DIY

Sandals ? Benetton // Shorts ? DIY // Shirt ? COS // Necklace ? H&M

Jeg har altid været en glad lille pussenusser, når det kom til DIY?s, jeg elsker at sy, lave ørenringe, halskæder. Jeg har gået på sådan en rigtig krea-frit, hvor vi havde en systue, et træværksted, knytten (ja det var meget moderne at knytte i 90?erne) og lerstuen (hvor jeg selv hørte til, selv om jeg ikke var glad for det) ? fik dog lavet nogle askebægre og nogle fine-skåle-med-bølger-fordi-den-er-blevet-bagt-mens-den-lå-over-en-dåse. Jeg ville på systuen ? men den var kun for 3. klasser. MEN allerede i 2. klasse fik jeg lov til at rykke op ? som den eneste, special treatment wupwup (okay, min kusine gik på systuen, årgangen over mig, vi var som søstre, så fik vi lov.

Anywho! Jeg elsker at nusse om små sager og projekter ? men jeg er så dårlig til at blive færdig med idéerne, de keder mig, inden de er færdige eller også er resultatet ikke ligeså fint, som det jeg forestillede mig i hovedet. Men i dag tog jeg mig endelig sammen til at få brugt de shorts, jeg møjsommeligt lavede i vinter ? og så har jeg endelig også fået bestilt lidt nitter til dem i dag! Nøj hvor det rykker hos frk. Nissen! Jeg har mig en alene-hjemme-dag i morgen, så der har jeg tænkt mig at lave en lille sag til. SÅ må vi se om den bliver færdig!

I får i øvrigt lige denne her billedstribe – A ville gerne vise min neglelak frem, han synes, jeg havde fine fingre (det er sådan drenge omtaler pænt lakerede negle). Først lavede jeg en thumbs up “Men så kan man jo ikke se dem!”. Så lige lidt grineflip og tilfældigt jeg-roder-mig-lige-i-håret, og så til sidst den nemmeste måde at vise fingre på; at stikke pølserne direkte op i kameraet!

   

13 kommentarer

 • Cathrine Nissen

  Ja du har helt ret, det er klart også tiden for mig, der tager luften ud af projekterne. Så har jeg ikke tid til at gøre mig umage eller til at gøre dem færdige. Det er lidt træls – men en gang i mellem lykkes det 🙂

  Sexy hands – det kan jeg lide 😀

  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Åh tak Anne Cathrine – der var også fyldt med sommerstemningen på Islands Brygge i KBH, folk hoppede i havnen over alt! Det spreder altså god stemning 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Ja gør det – det passer altså på neglene at have sådan en omgang på 🙂 Jeg har oplevet at neglene gulnede pga. lak – SKRÆKKELIGT!
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de fine! Elsker også at være krea, det er bare svært at finde tiden nogle gange, synes jeg.
  Mine kæreste siger i øvrigt sexy hands eller sexy fingers, når han synes, at jeg har pænt lakerede negle 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne sommer billeder, jeg bliver jo helt i godt humør 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Tak for svar! 🙂 Jeg burde kraftigt overveje en underlak, da jeg har pang farver på hele tiden stort set! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Tak kære Kit, den der sommerstemning spreder sig altså lynende hurtigt 🙂 Det er bare så skønt du følger med herinde, det betyder alverden! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Tak, N 🙂 Hehe, nej det har jeg ikke – altså det kommer i perioder, nogle gange er jeg god til at få lidt på neglene. I øjeblikket skifter jeg hver 3. dag andre gange tager jeg den af efter én dag. Men jeg er nødt til at tage nogle pauser – fx har jeg lige fjernet 🙂 Tror ikke neglene kan tåle så meget lak hele tiden. Men når jeg bruger så meget neglelak i perioder, så er det altså også nødvendigt med en god underlak, så neglene ikke bliver misfarvede 🙂
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  TAK Henriette – de er easy peasy at lave, men lidt tidskrævende 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kit

  Hvor ser du dejlig og sommerfin ud!
  Tak for hyggelig blog – det er en fornøjelse at læse med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Lækkert outfit! 🙂
  Har du stortset altid neglelak på?
  Og hvor ofte skifter du farve? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Sandals – Benetton // Shorts – DIY // Shirt – COS // Necklace – H&M Jeg har altid været en glad lille pussenusser, når det kom til DIY’s, jeg elsker at sy, lave ørenringe, halskæder. Jeg har gået på sådan … Læs mere […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De shorts der er virkeligt for lækre.!!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se min kjole