Kender du dit kamera?

Dagens: Haveje-dude

Brogues – Topshop // Shorts – Maarten Van Der Horst for Topshop // Sweater – H&M // Necklace – gave fra Kia/We Want // Watch – mother’s old

Ælsker simpelthen mine surferdudeshorts fra Topshop – selv om de er hammervarme! De er så drengede og fine og lige mig – og så med herre-guld-sko og en grov strik, så er jeg en hård hund!

Søndag er rengørings- og oprydningsdag i det lille hjem. Og nu når jeg er sådan en kæmpe roderøv, så har jeg sparet vel op i løbet af ugen, så jeg har knoklet de sidste par timer for at muge ud. Derfor bliver det også et lille hurtigt “god søndag formiddag” og “ses senere”, for jeg skal nemlig i Tivoli om 30 minutter – hurra!! Min mor, mors fyr – kan man kalde ham det, når han er over 50? søster, babyniece og A. Sammen i Tivoli. NØJ det bliver hyggeligt!
Jeg har jo i øvrigt syet mig en sag, som I skal se senere – havde håbet på lidt bedre vejr, så jeg kunne tage den på. Og når vi nu taler DIY, så er den fine møtrikhalskæde en gave fra Kia. Hun sidder selv og laver de fineste halskæder – og tænk sig engang, jeg kunne selv “designe” den; jeg kunne vælge mellem guld/sølv-look og farve. Jeg ville have noget neon (no wonder), og Kia var sikker på, at det så skulle være neonpink. Og til jer der tænker – ligesom jeg gjorde – er de nikkelfarlige? NOPE! De er 100 % fri for den stads. Jeg er hammerglad for den og har fået de første komplimenter.

   

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kender du dit kamera?