En lille gave til en heldig læser

Dagens: Hverdagspolka plissé

Sneakers – Adidas // Stockings+t-shirt+jacket – H&M // Skirt – Zara // Necklace – Ebay

WAUW med dejlige kommentarer på cover-gaven i går! I er dælme dejlige, men det kommer ikke bag på mig! Jeg nåede slet ikke til at svare på nogle kommentarer i går men læste dem alle på mobiltelefonen (hedder det i virkeligheden ikke længere mobiltelefon med smartphone?). Jeg har sporadisk nævnt, at jeg arbejder på et nyt, stort spændende projekt på arbejde i øjeblikket, og i i går, i dag og i morgen spidser arbejdet til – på mandag skal projektet nemlig fremlægges for nogle høje herrer. Efter på mandag kan jeg forhåbentlig ånde lettet op og fortælle jer alle om det! Men hvis jeg er lidt distræt på bloggen indtil mandag – så ved I hvorfor!

Jeg var trukket i farver i går, tone-i-tone med alt det blå i forskellige strukturer – denim, plissé, bomuld – og så de vilde strømper. Det er absolut et af mine favoritkneb. At købe et par sjove strømper i H&M til 50,-/100,-. Det kan pifte alt op! Og tænk sig engang, når jeg har masser af farver på arbejde; jeg får så mange kommentarer. Det er utroligt, så lidt der skal til for at få et smil frem på en kollegas læber. Det burde jeg gøre hver dag 🙂

OG SÅ ER DET TORSDAG – måske den bedste dag på ugen? Alle glæderne og forventningerne til weekenden der ligger lige for. Jeg vil fejre den med afterdinner drinks med mine gamle gymnasiepiger. Det har jeg vist egentlig aldrig prøvet – at mødes til drinks 19.30, men det virker meget voksent og etableret og overskudsagtigt – og så endda med mulighed for at være hjemme i seng inden kl. 23.00 haha – SÅ er jeg blevet voksen!

   

29 kommentarer

 • Louisef

  Super flotte billeder og fedt sted! Hvilken S-togsstation er det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Sine, tak skal du, at være overspringshandling er absolut dejligt 🙂 Du kan tro, jeg kan finde et link til dig! http://www.ebay.com/itm/170659523486?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_7069wt_907

  Jeg har aldrig oplevet problemer med told, men indtil videre har jeg også kun købt ting, der har været placeret i Asien – der skulle de ikke tjekke lige så heftigt som fra USA… Ellers er der mulighed for at krydse af “mark as gift” inden du betaler på ebay, så skulle den endnu mere sandsynligt gå igennem tolden. Den eneste gang, jeg er blevet ramt af told og alt det der, var på en kjole sendt fra USA.

  God shoppelyst 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Hey der!
  Lækker blog – perfekt overspringshandling og inspiration! Jeg vil lige høre, om der er et navn til din halskæde? Jeg er ret vild med den og er ved at bestille nogen andre ting fra eBay, så hvis jeg kunne nappe lidt ekstra med, kunne det være fint.
  Btw, har du haft problemer med told o.lign. ved køb fra eBay?
  God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også møg glad for dem 🙂 Jeg har købt dem hos Rezetstore.dk, og jeg har også set dem i den skobutik, der ligger lige over for Jorcks passage på Strøget. Modellen hedder Julrunner, og de koster 699,- så det er bare i gang med google 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja de kommer lige igennem rugbrødsmaskinen – men jeg plejer at være hurtig til at godkende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusinde tak, jeg sidder og smiler over hele krydderen 🙂 Det er skørt med hende Reese – det er ikke første gang, jeg har hørt det hehe! Det kan ikke være helt dumt, hun er pæn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak søde Marie Louise – jeg siger det straks til A – fotografen for dagen 😉 Er også helt vild med de flotte sten – og så hørte de endda bare til på s-togs-stationen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Skoene er fede! Ved du hvor de kan købes?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  skal ens kommentarer godkendes eller hvorfor kommer mine kommentarer ikke frem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hvor er du fin og gud hvor du ligner Reese Witherspoon på foto nummer tre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise

  Hvor er det bare nogle fine billeder, Cath! 🙂 Rigtig dejlig baggrund med de grønne mosaik! Masser af farve 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh jeg ville ønske at alle min læsere kunne have Frida på besøg nogle dage, hun er den vildeste hyggespreder! Jeg siger til A, at du kan lide billederne, han er fotografen og det er lidt et utaknemmeligt job haha! Jeg er glad for du kan lide dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre billeder! Rigtig fedt, at baggrunden understøtter farverne i dit outfit! Og så har du jo nok verdens sødeste hund! Er kun lidt misundelig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, du er sød sviger’! Hav en vidunderlig aften! Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • DU er sød, kæreste Anne Sofie, hvor er jeg glad for, du kan lide det, tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha! H&M kan en ting eller to!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak Michelle-Marie, det er jeg glad for, du synes 🙂 Det med farverne tror jeg kommer helt af sig selv, som sommeren lurer sig ind på os, tror du ikke?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, Frida er den allerbedste pyntehund, jeg har 🙂 Tak for de søde ord Mette, hvor dejligt du hænger på! (Det er mange store ting på én gang, “up and coming” og Blogland, jeg kan næsten ikke holde til det 🙂 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak kusine! Jeg glæder mig os til at kunne del lidt ud om projektet 🙂 Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yay! Endnu en farvefan! Den er jeg med på – flere farver til folket 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak, du er sød 🙂 Farver gør bare så godt humør!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • birte brødsgaard

  Hvor er du smart, sjovt nok så jeg en flot pige i aftes i netop det samme outfit 🙂
  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ååååh, det er for godt! Aldrig ville jeg selv tage sådan et outfit på, men hold fast, hvor jeg elsker, at du springer ud i det og bærer det så fint og naturligt! Det skal du altså have thumbs up for, Cathrine!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eij, jeg eelsker strømperne. De er så sjove!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fuld knald på farverne, dét sejt, Jeg er selv en rigtig piv skid på det område, ihvertfald når det kommer til sammensætning af flere farver, men du klarer det skisme godt.

  Mvh. Michelle-Marie
  http://www.asinmichelle-marie.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du bare fin! Perfekt miks af farver og mønster og så er lille vuf jo også med til at gøre det endnu mere gennemført 😉
  Du har klart fået en ny følger! (Og hey, nummer 1 på bloglovin ‘up and coming’! 😉
  /Mette
  http://www.fashionnursing.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du fin 🙂
  Hvor lyder det spændende med det nye projekt, det glæder jeg mig til at hører meget mere om 🙂
  /Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • iamkas

  Totalt stabilt. Efter vinteren hvor næsten alle Københavns piger går i sort fra top til tå, er jeg helt enig i dine farve-holdninger 🙂 Der er alt for lidt farver på folk generelt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fint! Du er virkelig god til det med farver! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille gave til en heldig læser