Dagens godnat

Dagens i vaskeægte sollys

A skal til eksamen om lidt, så han læser hjemme i dag, lucky me, for så kunne jeg få taget lidt billeder i dagslys og ikke i kunstigt-jeg-ser-så-utroligt-træt-ud-lys!

I får et sneak peek nu, og så lidt flere detaljer senere! Læg i øvrigt lige mærke til julemanden, der hænger ud af vinduet i bygningen bag mig haha!

Er på vej på arbejde, jeg har interview med Christopher (ham med Against The Odds). Jeg har endnu ikke fastlagt interviewet, hvilke spørgsmål jeg vil stille, men the grand plan har jeg dog fastlagt! Han skal hjælpe med at pimpe studiet med julepynt, ligesom Stilettos i sidste uge! Se selv hvor trist det ser ud!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens godnat