I bike polite and sustainably

Dagens: It is not a crime scene

Sneakers – Reebok // Socks – & Other Stories // Jeans – Diesel // Sweatshirt – Ganni (gift) // Jacket – Rika // Watch – Baby G

Selv om det godt kunne ligne et gerningssted bag mig, så er det noget så ufarligt som nysået græs, der er ved at fange an, og som “IKKE MÅ BETRÆDES FØR 5. JUNI MEN BAGEFTER BLIVER DET EN FEST”, som skiltet siger. Jeg er en regelrytter og holder mig til fliserne. Så. Cathrine på flisen.

Jakken er på igen! I er et par stykker, der har spurgt på størrelsen. Den er helt normal – jeg er en 36 og har taget en 36.

Sindssyg dag er skudt i gang – jeg vågnede kl 06.00. Ad. Det burde være forbudt, hah! I øvrigt er jeg startet på kur – altså ikke for at være på kur men for at spise sundt. Fortæller jeg om det senere. Skal lige have kålen ud mellem tænderne!

God dag!

   

8 kommentarer

 • Cathrine Nissen

  Du vil blive så glad for dem Simone, de er så rare at gå i! Tusinde tak, hvor er jeg glad for, at du kan lide min stil 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • simone

  ELSKER dine sko! synes de er super fede! har faktisk tænkt mig selv at købe et par bare i pastel lyserød 😀
  Du har en SUPER fed tøj stil, du er virkelig inspirerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  PP – din søde pige. Tusinde, tusinde tak! Hvor er du altså skøn 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Åh tak Nellie, du er god ved mig, tak! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Æv. Mest for at have lyst til chokolade, når man ikke må. Jeg må indrømme, det virker indtil videre med det der VBK. Go’ Kuren, kalder de den vist også. Mellemmåltider er vejen frem til at stabilisere det dumme blodsukker. Det virker i hvert fald på mig 🙂
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh Cathrine, jeg elsker simpelthen dine fængende tekster og altid glædes-vækkende billeder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæft du er sød på det første billede, hahah <3 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var til læge i går og blev tvunget på vægten… Jeg vidste godt, det var skidt, men ikke SÅ skidt. Brrr. Så jeg er med på kur-vognen.

  Jeg har allerede lyst til chokolade. Suk.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I bike polite and sustainably