Dagens: Nachos på kinden og kuffert i hånden

Dagens: Jeg er tilbage!

 photo dagens030714_1_zps0ceb07cb.jpg
 photo dagens030714_3_zpsb47ad17e.jpg
 photo dagens030714_2_zpsf476ebef.jpg
 photo dagens030714_4_zpsa662361b.jpg
Heels – Louboutin // Jeans – Topshop // T-shirt – H&M // Sweater – Whistles // Bag – Vintage Mulberry // Lips – “Girl about Town” MAC

JEG ER TILBAGE! ALDRIG har jeg haft så lang en blogpause, og det har været absolut ufrivilligt! Jeg havde forberedt en masse indhold til jer, inden jeg tog på ferie, men jeg måtte ikke planlægge indlæggene i det gamle system – vi skulle nemlig flytte på en uspecificeret dato til gode gamle WordPress. Og det betyder, man ikke må blogge i den mellemliggende tid, for så ville mine skriverier vandre hvileløst rundt i cyberspace og ikke bo her hos mig.

MEN FOR FILAN! Jeg er tilbage! Der er dage, hvor jeg kort vender den tanke at stoppe bloggen. Den er tidskrævende, den fylder meget og ikke kun for mig, men også for folk omkring mig. Men sådan en små to ugers pause har fået mig overbevist om, at jeg på ingen måde skal stoppe foreløbigt. Ah! Det er en rar bekræftelse!

Jeg har så meget på hjerte, at jeg næsten bobler over. Og de næste par uger vil byde på både FLOTTE dagens fra Sardinien, tip til øen, lidt ord om ensomhed, tip til fin hundekurv, lidt billeder fra køkkenet og lidt beautyfavoritter.

Hvad har ændret sig på bloggen? Jamen, bag en blog er en platform, som jeg skriver i og lægger billeder op i. Den har siden januar været Drupal – det har været så sløvt og irriterende at arbejde, som at blive bedt om at arbejde i Windows95, når man er vant til Macs Snowleopard eller lignende… Nu er jeg tilbage på WordPress, og selv om der stadig vil ske forbedringer de næste par uger, og der mangler at blive flyttet lidt indhold over, så har I nu fået det meget savnede søgefelt til bloggens indhold, I kan smide jeres webadresser, jeg møder ingen fejl, når jeg skal svare jeres kommentarer, og så bliver siden bare generelt mere brugervenlig. Måske bloglovin vil drille lidt, sådan er det, når man flytter. Men jeg får alt fikset hurtigst muligt.

Det vigtigste er, at jeg er tilbage. Jeg har savnet jer, ligesom en god veninde, og det er faktisk helt rart at mærke!

Hav en fantastisk solskinsfredag, nu ved jeg min bliver det 🙂

PS: Jeg prøver mig ligefrem med en ny trøje til næste gang, ikke? Det bliver en smule ensformigt (HER og HER)

 photo dagens030714_5_zpscb8f75cd.jpg

   

53 kommentarer

 • Dejligt outfit og dejligt at have dig tilbage! Og sikke brugervenligt alt er blevet – det er bare super skønt! 😀

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbet

  Hvor er det altså skønt at du er tilbage, jeg har tjekket bloggen længselsfuldt hver dag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hurra-hurra-hurra
  Du er tilbage søde Cathrine! Glæder mig til at læse om alt det skønne, du har foretaget dig. Dine “tankeindlæg” er så dejlige, åbne, og de sætter virkeligt tankerne igang. Jeg ved ikke, om det er fordi, vi er meget ens i mange af de tanker, vi sådan går og gør os, selvom jeg dog er noget yngre end dig. På den anden side er det meget dejligt gennem dig at høre, at man stadig bøvler med så mange tanker, når man bliver lidt ældre.
  Ja, nu blev det altså en lidt lang kommentar – undskyld

  Men dejligt at have dig tilbage i hvert fald!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • YAY for at have nye indlæg at læse! Det har godt nok været en lang ROCKPAPERDRESSES-tørke. Glæder mig til at se billeder fra Sardinien 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Benedicte

  Ohhh Cathrine jeg har savnet dig!!!!! SÅÅÅ meget iiiii altså!!!! Du er den bedste blogger ingen kan måle sig med dig!! overhoved! Du er så sød at kigge på og SÅ smiler du ALTID og det gør bare glad 😀 😀 tak fordi du er til 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  ENDELIG! Jeg har ventet i længsel, og i afmagt og desperation tjekket bloggen flere (ok, mange) gange dagligt! Hvor er det dejligit, at du er tilbage -og så i ny og optimeret mundering! 😉
  Det lyder som en dårlig kliche, men dine indlæg betyder rigtig meget i min hverdag. Det, at du åbner op, vender vrangen ud på dit hoved, så jeg (og mange andre piger) kan spejle mig i dine reflektioner og følelser, betyder alverden. Mange tak<3 Du giver så meget Cathrine, og jeg synes, du skal vide, at det giver mening -også for os andre! Det nytter, hjælper og lindrer -og ikke mindst så inspirerer du og spreder så meget glæde med dine store, varme tandpastasmil, (heste)grin (jeg ELSKER dem og selve udtrykket!) og overskud! Tak fordi du viser, at man kan se fantastisk ud i tyl, strut og stiletter, tilsyneladende have succes OG samtidig tvivle på sig selv, føle sig mærkelig. Du har gjort det lettere for mig at rumme mig selv og alle mine sider! Af hjertet tak <3 Og ja, jeg ved det lyder som den tykkeste kliche, men altså, jeg synes, du skulle vide det 😉
  Velkommen tilbage og god weekend til dig! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er faktisk meget godt med sådan en ufrivillig pause ind imellem, hvis man har haft tanker om blogstop og så finder ud af, at man simpelthen ikke kan undvære det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg må ærligt sige at jeg har nærmest (sikkert overdrevent, men alligevel) været døden nær (læs: inspirations død) mens du “har været væk”. Jeg læser også andre blogs – og selvom der har været nye indlæg hos dem en gang imellem føltes det bare ikke helt tilfredsstillende nok.

  Jeg er så vil med at dine indlæg altid er så gennemarbejdede! Man kan mærke din passion ud til fingerspidserne i tastaturet!

  Og som de andre siger (måske på en lidt anden måde) ja så er en dranker med køleren fuld af tuborg og carlsberg, bare ikke det samme uden sin ynglings øl – klassikeren der altid er der! Der har den dejlige og nærmest berusende (åh ja nu er der jo symbolik inde over) virkning på dagen. Det må man sige at dine indlæg har! DU og DINE ORD giver mig inspiration og viljestyrke!

  Tak fordi du kom tilbage og tak fordi du ikke er bange for at komme med “prutte-jokes” 🙂 Det er det vi kalder krydderi på tilværelsen!

  Knus – Laura Augustinus // Stinus it

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette H.

  yes yes YES! Endelig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Godt du er tilbage på WordPress – det er jeg meget mere fan af. Desuden er jeg da også fan af, at du er tilbage igen. Ser frem til de indlæg du nævner, er vild med de indlæg, som handler om lidt dybere ting end dagens outfit. Selvom jeg også godt kan lide dem! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Jeg kan rigtig godt lide balancen og at der er plads til det hele, synes altid, I tager så godt imod det hele 🙂 WP er bare en gave! Både for jer og for mig 🙂 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille S

  Velkommen tilbage 🙂
  Er det kun mig der ser dette indlæg og lige bagefter kommer der et indlæg med din kæreste, der har fødselsdag. Altså et indlæg fra januar og så går det tilbage i arkivet derfra..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Nej, det er ikke kun dig 🙂 Fra januar og til nu skal lige fikses – det er alle indlæg, som er skrevet i Drupal, det gamle system. De er af en eller anden grund ikke flyttet med over, men det fikses snarest, så hele truppen er samlet 🙂 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det dejligt for dig <3 jeg må også indrømme at stille og roligt hoppede stylista over, siden fejlede alt for ofte på min iPhone!
  Jeg glæder mig til at høre om jeres tur.
  Knus, kram og tillykke fra mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Jamen det har også været så træls og der har været rigtig mange problemer med platformen. Og det er synd og skam for Stylista er et fedt koncept. Det har bare druknet lidt bøvl, men NU 😀 Nu spiller det! Kram kram kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Velkommen tilbage! Du og dine indlæg har været savnet! Det er som om at netop din blog kan noget helt særligt (noget udefinerbart, som jeg ikke rigtig kan sætte ord på).. Det har været savnet i min hverdag.. og selvom jeg er “utro” og også læser en hel masse andre blogs, så er det altså bare ikke det samme når der ikke er et indlæg fra dig..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Det gør mig altså bare så glad og varm. Det er altså en kæmpe ære at være en del af jeres hverdag. Tak Sophie 🙂 Jeg har også savnet bloggen og jer, den er jo nærmest blevet en forlængelse af kroppen for mig, så når det ikke rigtig kører, bliver jeg helt ked af det og lidt stresset. Nu skulle det gerne køre! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • RockPaperYndlingaBlogger er tilbage, wuhuuuuu! Dagene uden din blog har været som at være på sukkerafvænning – rimelig kedeligt, hvor man hele tiden kigger i skabet (læs på bloggen) for at se, om der mon ikke skulle være et lille stykke sødt der har forputtet sig. Well, jeg har fået læst alle de gamle indlæg fra din hånd jeg kunne finde, som jeg ikke havde læst endnu. Dejligt at have dig tilbage. Jeg glæder mig til at smovse i gode indlæg, tyl, mops og glitter 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Hahaha Johanne, du er simpelthen for skøn! TAK for den søde sammenligning, altså! Det er den bedste varme velkomst jeg kunne tænke mig 🙂 Jeg må iklæde mig noget tyl i anledningen og få taget et par billeder <3
   KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Skønt at have dig tilbage, du har så absolut været savnet 🙂
  Også dejligt at se dine smukke Louboutins igen, kan du ikke lige skrive hvor høj hælen er? Er har nemlig luret på det flere gange 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   ALtså jeg mener vistnok, at de er 11 cm… 9 plejer at være min yndlingshælhøjde, så de er liiiiidt for høje. Men hammer flotte 😀 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina

   Ja de er fantastisk flotte, og klæder dig brandgodt 🙂

   Jeg har luret på dem der er henholdvis 8,5 og 10 cm, og kan ikke rigtigt gennemskue hvad der er det bedste køb, men kan nok bedst forsvare dem på 8,5 for kan jo også bruges på arbejde 😉

   Keep up the good work 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Uden tvivl 8,5! Det er den ultimative højde, dem tror jeg du bliver gladest for 🙂 TAK! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina

   Takker, det vil jeg tage med mig når jeg får mig selv ind i butikken og prøve igen, igen 😉 Glæder mig dog allerede til at bruge dem, både til hverdag og fest 🙂
   God søndag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jaaa!!! jeg har også savnet dig (og Frida!) Skønt at I er tilbage. Glæder mig til en masse dejlige og inspirerende indlæg. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej flotte Cathrine!

  1: Godt du er tilbage – det hele var så kedeligt uden dig.

  2: I forhold til dine Louboutin. Hvor lang tid tog det dig at gå dem til? Jeg har næsten lige købt mig et par og er ved at dø hvis jeg skal gå mere end et kvarter i dem. Det problem har jeg ikke med nogle af mine andre stiletter. Jeg ved godt, at det er skind over hele linien, men det er altså lidt irriterende alligevel!
  Kh!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   1. Du er sørme sød 😛
   2. Altså de har aldrig gnavet eller noget – selv om de er ret stive i læderet. Men jeg kan generelt ikke holde dem ud mere end 5-6 timer 🙂 Men sådan har jeg det med fleste stiletter, desværre! Damen i butikken sagde til mig, at det altså ikke var heldags-sko. Skiftesko skulle altid være i tasken…
   KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Åh hvor dejligt du er tilbage!! Har sådan savner dit glade og dejlige indspark i min feed og hverdag 🙂 Du er sådan er skønt menneske og har sådan en dejlig energi i dine indlæg! 😉
  Knus fra en meget fast og trofast læser som, desværre, ikke er så flittig i kommentarfeltet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Sådan en varm velkomst tilbage efter bare to uger kunne jeg kun drømme om. I er så vidunderlige! Tusinde tak for de så dejlige ord Mille. Jeg ved jo I er her, om I er i kommentarfeltet eller ej, det skal du ikke tænke på 🙂 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Velkommen tilbage, du har været savnet. Glæder mig til dine indlæg om Sardinien, da jeg stærkt overvejede øen sidste sommer. Det blev til Korsika som også var lækkert, så vil gerne høre om Sardinien skal være destinationen næste sommer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Det er et ret vidunderligt sted, jeg glæder mig til at fortælle lidt om stedet. Jeg har også været på Korsika, men synes næsten endnu bedre om Sardinien 🙂 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Velkommen tilbage!!! 😀 Det føles som lang tid siden. Men ja, et muij bedre format, så ventetiden værd, I guess??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Ja er det ikke bare vidunderligt? Det er så meget ventetiden værd. Jeg har været helt høj og glad hele dagen. Formatet er så meget bedre i hvert fald også for mig at arbejde i! – og TAK!
   KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jules

  Nuiiiii, hvor er det skønt, at du er tilbage igen. 🙂
  Du er min daglige online vitaminindsprøjtning, så savnet – ja
  det har du i dén grad været.

  Velkommen tilbage, du skønne. 🙂

  Sommerhilsener fra
  Jules

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Åhr hvad 😀 Et skud ærkesund Rocker, det er jeg stolt af 🙂 Jeg er tilbage og mappen med “to-do-indlæg” er fyldt 🙂 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille R

  Det har skam også været en hård “afvænning” som noget afhængig læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Haha, det er egentlig en afhængighed, som jeg godt kan lide 😀 Jeg må hellere tilfredsstille den de næste dage! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete

  Waw, du er heldigvis tilbage!! Det var dagens gode nyhed. Du har meget på hjerte og du er super til at formidle det ud til os, som synes det er skønt når du skriver og sender billeder ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Åhr du er sød ved mig Merete, tak! Tusinde tak! Det var også min dags gode nyhed 🙂 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaaaaaa! Åha, hvor har jeg manglet dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Jeg skal fortælle dig noget sjovt Miriam, jeg kan ikke huske om jeg har skrevet det til dig endnu. Men kan du huske Donut-Adonis, du fortalte om? Jeg havde ret høje forventninger og søgte mod det Østerbroske blot for at møde ham. Da jeg træder ind af døren, falder mine øjne på en lav midaldrende italiener iført forklæde. Dér må jeg indrømme, jeg ikke tænkte særligt højt om din smag i mænd. Men forleden gik jeg forbi igen – og Mamma Mia! Der stod Adonis i al sin pragt og ynde, haha, stadig med forklæde på men ca. 20 år yngre og noget anden figur! Måtte grine lidt af mig selv og så skænkede jeg dig en tanke. KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor dejligt at du er tilbage og hvor lækkert med både søgefelt og et kommentarfelt som bare duer! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Ja det er så simpelt egentlig, men det er SÅ rart at det fungerer! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Velkommen tilbage fra både ferie og blogpause, du har været savnet 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Jaaaa! TAK for varm velkomst Sabrina! Jeg har drukket meget kaffe og forsøgt at holde mig beskæftiget, det er ren lykke herfra i dag! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  JUHUUU!
  Jeg har ventet i spænding på et nyt indlæg i hvad der føles som evigheder!! Jeg kan ikke sige mig fri for at have tjekket bloggen op til flere gange dagligt, for at se om der skulle være kommet et nyt indlæg. Oh happy day! Cath – du har været SÅ savnet <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Hold op hvor er du altså sød Cecilie, sidder her bag computeren med et kæmpe smil om ørerne. Det er jeg så hammer glad for at høre, happy day hos mig også i den grad 😀 Jeg har også bandet og svovlet, men nu duer det hele i det store hele og så bliver alle de små ting fikset løbende 😀 Aahhhh hvilken glæde at være tilbage! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille S

  Missed you too! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise P

  Dejligt at have dig tilbage – du har været savnet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   DET gør mig glad, Louise! Tak! Det har også været helt “hårdt” at være på afvænning 😛 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens: Nachos på kinden og kuffert i hånden