Bekvemmelighedsmad vol. 8: Go'morgen-boller

Dagens: Kongens bedste dag

Sandals+Skirt+T-shirt – Zara // Watch – my mom’s old // Turqoise necklace – Day // Hex Nut necklace (gift) – We Want

Muligvis det mest tekstfattige indlæg i bloggens historie, men A og jeg har glemt at sætte vækkeur i dag – og vi skal til familiekomsammen i Præstø, så tiden er møgstram. Om 8 minutter bliver vi hentet, og jeg mangler pt. at lægge makeup, hænge vasketøj op, pakke blomster ind oooog så havde jeg håbet på lidt lak på neglene. Impossible? Med min ringe tidsfornemmelse siger jeg bare; INTET ER UMULIGT!

Billederne er fra i går. Jeg havde den mest romantiske, hyggelige, dejlige dag – jeg tjekker ind senere, også fortæller jeg om vores lille udflugt – for I må altså have tippet!

Nåhmen nu er er der kun 6 minutter til pick up – sååååehhh ciao!

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bekvemmelighedsmad vol. 8: Go'morgen-boller