B-day

Dagens: Lummer fødselsdag

Sandals – Benetton // Dress – Designers Remix

TAAAAAK for alle jeres vidunderlige fødselsdagshilsner – jeg blev simpelthen så glad, da det blev ved med at tikke ind med varme tanker fra jer! Og hold så op hvor har det været voldsomt varmt! Trods SPF25 i krydderen er min næse forbrændt. Har I kunne holde det ud?
Så snart jeg kom hjem måtte jeg skifte hawaii-shorts ud med en luftig kjole – en gammel sag, den er efterhånden både lidt hullet og plettet. Men. Jeg har en virkelig skør grund til, hvorfor jeg beholder den: En dag vil jeg kunne være gravid og stor som et hus i den. Er det mærkeligt at tænke sådan? Ej det var altså en lille hemmelighed. Jeg ved, det er skørt at gemme tøj bare til sådan noget… Jeg krydser lige fingre for at en af jer har tænkt det samme bare en eller anden gang? Og jeg er på ingen måde skruk.
Anyway jeg GLÆDER mig til at dele mine gaver med jer, har fået sådan nogle fine nogle! Dem af jer, der følger mig på Instagram (rockpaperdresses), har allerede spottet den kæmpe gave, jeg får af A (men som jeg ikke burde have spottet endnu). Er spændt på hvad der gemmer sig i den! Nu vil jeg nyde MGP i familiens skød!

   

12 kommentarer

 • Haha SEJT Sophie – den er sikkert mega god og rummelig og dejlig og bløde og lækker! Sådan som sådan noget skal være 🙂 TAK for din hilsen på dagen – jeg er meget glad for du kan lide bloggen! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha VIDUNDERLIGT Sara! Det er jeg ikke blevet kaldt før! Det er da mega godt at være sådan et, ikke? Du er kær! TAK 😉 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ÅH hvor er du sød Anne – TAK for din dejlige hilsen! Jeg har allerede udset mig de første 5 mulige modeller i NY – åh åh 🙂 Herligt jeg ikke er ene om at være pseudoskruk 😉 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen det er så skørt. Jeg ved ikke, hvorfor jeg gør det. Du må i gang med at gemme det rummelige tøj, især hvis du er skruk 🙂 (som i øvrigt er et dejligt ord) KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, hun sveder ud af munden den lille gris!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • UF! Fik du afleveret i dag Sofie? Det håber jeg! Og så håber jeg det gik som smurt i smør 🙂 SÅ er det bare om at komme ud og nyde det dejlige vejr mens det er der 🙂 TAK for din hilsen i går, fødselsdagen var vidunderlig! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahahha, jeg er vild med at du gemmer den kjole til du bliver gravid! Er selv mega skruk og den tanke har dog aldrig faldet mig ind! Håber ikke jeg tænker sådan nu 😉 og jeg er vild med du bruger ordet skruk, min kæreste forstår ikke hvad jeg siger når jeg bruger det ord 😉 haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Høhø – fedt billede af the fashion dog!:oD

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Tillykke med dagen i går 🙂 Håber du havde en vidunderlig dag det ser sådan ud. Jeg blev færdig med mit bachelorprojekt, der skal afleveres i morgen, så i dag har jeg mulighed for at nyde solen.. ahh, det’ så rart.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Tillykke med dagen og tak for skøn blog 🙂
  Du er ikke alene – jeg har en buksedragt, med huller, gemt i skabet af samme grund 😉

  Sophie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Endnu et stort tillykke med dagen herinde. En masse af mine ynglings-mennesker har fødselsdag i dag. Dette må bevidne om, at du også er et optursvæsen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med fødselsdagen kære Cathrine! Jeg har sådan gået og tænkt, at jeg skulle huske at sende et tillykke afsted i dag! Og hvor lyder det skønt med voksen mgp, morgenmadsvækning og sneakers. Du finder helt sikkert nogle cool af slagsen i NY! Og det med kjolen… Jeg kender det godt, skal vi sige sådan? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

B-day