Dagens: Med-plads-til-“udbygning”

Sneakers – Nike // Stockings+sweater – H&M // Skirt – Alexander Wang // Leather – Jacket – Zara // Necklace – WEwant (gift) // Dog – Frida

Jeg har ikke haft en dagens på bloggen i hundrede år! Men det skete i dag – et par dage i Århus gjorde det umuligt at få taget billeder. Jeg har stadig ikke mod til at spørge andre, om de liiiige gider at knipse. Til gengæld får I også en ordentlig bunke i dag. Et afslappet lørdagssæt der er bygget til kringle og æggedims og brunchpølser og yoghurt og te og ostehapsere og jeg-skal-komme-efter-jer, som var på bordet til familiehygge hjemme hos min far i morgens. Elastik i taljen og velvalgt “gravide”-strik med plads til “udbygning” aka. fyldt-til-randen-mave.

“Gravide-trøjen” er forholdsvis ny og fra H&M – jeg kan ikke helt bestemme mig for, om det der peplumsnit får mig til at se gravid ud eller ej. Men farven er genial og så varmer den gevaldigt. Så kan læderjakken gå lidt endnu. Der går dog ikke mange dage før, vinterjakken kommer på. Men faktisk synes jeg, det er lidt sjovere at klæde sig på i efteråret. Der er mange lag i tøjet at arbejde med.

Jeg har fundet et vidundermiddel til håret – jeg tør godt kalde den verdens bedste hårkur. Den kommer på bloggen i morgen!

   

29 kommentarer

 • Cathrine Nissen

  Hov, jeg har da helt overset din kommentar Inge, men bedre sent end aldrig 🙂 Tusinde tak for de søde ord – strømpebukser er sådan en nem måde at få en gammel kjole til at se ny, frisk og lækker ud igen! Tatoveringerne kan jeg faktisk ikke huske hvor kom fra – udover at jeg købte dem hos youheshe.com, men jeg har fundet et alternativ: http://www.etsy.com/shop/tattoosocks

  Dem med blomster på, som jeg havde på til Louis Nielsens finale, var fra Kunert købt hos Illum 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Det er bare i orden 🙂 Sov godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jamen, så må svaret jo være sidstnævnte 🙂 Havde tænkt på at spørge før, men det skal jo lige formuleres, så det ikke risikerer at blive opfattet negativt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Tusinde tak Anne-Sofie 🙂
  Det er absolut ikke noget problem for os at have hund i byen – vi har godt nok også valgt en lille race; 7-8 kg’s hund er rigeligt for os. Vi går lange ture med hende – ind til byen, rundt om søerne, til Søndermarken og lege med andre hunde og til Bernstorff Parken og lege med endnu flere hunde. Jeg tror man kan have hund på 10 kvm og på 100 kvm, på 1. sal og på 5. sal – det handler om, man har tid og overskud 🙂
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Du er sød Julie 🙂 Den der hårkur ligger på bloggen nu – jeg er altså fan, måske den kan gøre noget godt for dit hår også! Som Katja i øvrigt fortæller i hårkurindlægget, så er det vist vigtigt med jævne klipninger 🙂
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Tak Tine!
  Haha sjovt spørgsmål! Det dejlige ved et smil er, at det sker helt automatisk det hele, så jeg har altså ingen god forklaring til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Fint outfit.
  Er der egentligt en grund til, at du meget ofte på billederne viser tunge/presser tungen frem mod tænderne, når du smiler? Er det med vilje eller bare noget ubevidst?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser fantastisk ud og din trøje er fin !
  Jeg har lige et spørgsmål, hvordan er det at have hund i lejlighed/ibyen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Sylvest

  Juhuuuuuu! Så krydser jeg fortsat! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge

  Hvor ser du fin ud 🙂 Jeg bliver tit så glad af at se på dine strømpebukser. Jeg går næsten altid kun i kjole og nederdel, men ejer kun sorte og grå strømpebukser, så lidt strømpebukseinspiration er godt! For noget tid siden, viste du et billede med strømpebukser, der havde mønster som tatoverede ben. Kan du huske hvor du har dem fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det er en aftale:-) Du ringer bare til mig på tlf. nr 12345687:p
  Det synes jeg at jeg har prøvet, men har nok også været lidt hård ved det med glattejernet… Nu glatter jeg det ikke mere, så det kan blive stærkt(-: Dejligt at du sådan har lyst til at svare på kommentarer! Det gør dig til en skøøøøn blogger! Men det var du i forvejen(-: Du ville være sådan en jeg kunne tænke mig at være veninder med:P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Hah! Too soon tycoon – ingen babier på vej – sorry 😉 Men derfor kan man jo godt lades som om med tøjet – så rejser folk sig apparently!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Haha, jeg gad gerne lysne håret – tør dog heller ikke. Farve kræver for meget vedligeholdelse, så en bytter lyder genial 😉 Hvis du ellers ikke farver og behandler håret og får klippet håret jævnligt + bruger en god hårkur, så er der måske håb?
  Mediumkrøller lyder i øvrigt SKØNT! Meget misundelsesværdigt 🙂
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Ihhh hvor er du heldig!:-) Jeg har medium krøller, og jeg vil ikke glatte mit hår da det ikke er særligt tykt, og derfor bliver let slidt, og jeg ønsker længere hår.. Ca. Din længde, 10-15 cm(-: Vi kunne da godt bytte hvis du skulle have lyst til naturligt blond hår:p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg giver dig ret i at efterår er en god tid til outfits, lag på og hyggestrik – mmmhh lige mig 🙂
  Gravid…..det ser ikke sådan ud, men guldklumpen siger jatak til endnu en legekammerat 😉
  Kh Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Tak Natasja – oven på en rigtig god morgenmad så er alt andet umuligt 😉 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er så vild med du altid ser så glad ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Hæhæ, det sker faktisk i ny og næ – mest her på bloggen 🙂 Men tak Thea – det er bestemt et fint kompliment! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Har nogen nogensinde fortalt dig, at du ligner Reese Witherspoon? Ikke at det er dårligt, bestemt ikke! (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Tak Mathilde – det er jeg glad for at høre! Så er det kun dem i bussen forleden, der gjorde! Haha! Det kan jeg leve med 😉 Frida er en mops! Hvis du søger i søgefeltet på “Frida”, så er der mange timers læsning både om racen og masser af billeder 🙂
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes overhovedet ikke du ser gravid ud, og hvor er din hund altså nuttet, det er helt vildt! Hvilken race er det? (Ved ikke om det er et mærkeligt spørgsmål, men altså)

  Knus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Tak Julie – det er da fedt at høre! Også på en slapper-sort-grå-dag 🙂
  Det er lidt sjovt, at du spørger til håret, for jeg har verdens GLATTESTE hår – tenderende asiatisk stil. Det er helt umuligt at lave krøller i eller toupere. Det VIL bare hænge tungt og klaske. Har aldrig ejet et glattejern i mit liv. Ville nu ønske, der kunne komme mere liv i – men jeg har valgt at gå efter Rachel/Jennifer Aniston-looket fra slut 90’erne/start 00’erne 😉 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  UF den bliver du glad for! Og må jeg tilføje at i forhold til, at det er angora, så fælder den ikke ligeså slemt – mest ved første dags brug.
  DEN illusion kan jeg godt lide 😀
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Tak Katrine, dejligt at høre – også at jeg ikke ser gravid ud! Selv om det nu har sine fordele når folk rejser sig op i bussen for en haha!
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Skal jeg slutte den i morgen? Det tror jeg, jeg gør! En god måde at slutte ugen på 🙂
  HERLIGT, at jeg ikke ser gravid ud – det kan tidsnok komme, haha!
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Synes bestemt heller ikke at du ser gravid ud(:
  Du har virkelig en cool stil! Jeg har gået og tænkt på om du har naturligt glat hår, eller glatter du det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg er lige kommet hjem fra bytur med præcis samme trøje, såååå flot og blød. Den er også super fin åben. Synes den skaber illusion om den fineste timeglas figur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med dit outfit og synes ikke du ser gravid ud i blusen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Sylvest

  Jeg synes nu du gør det meget godt – uden at se gravid ud! 😉 er helt vild med skoene, de er godt nok lækre! 🙂

  Jeg er SÅ spændt på solbrille-konkurrencen! Hvornår slutter den? 🙂

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *