Talentholdet: Status pt.

Dagens: Mintmønster

Shoes – Topshop // Stockings+skirt+sweatshirt – H&M

Jeg fik noget rigtig skidt at spise i går – jeg vidste det først efter jeg havde spist det, bien sûr – så jeg har været helt flad i går og i dag. Jeg har fx sovet til middag – ÅHR det er jo KONGE! Men det gør også, jeg ikke har blogget hele dagen. Men selv om jeg har været skidtmas i dag, så har jeg alligevel været på arbejde i formiddags og derfor været i pænere tøj, end jeg normalt er, når jeg er sløj – normalt står den på nattøj og dyne i sofa. Jeg nøjedes med sofa.

Jeg sidder lige og har lidt fjerner kørende i baggrunden – der er Krop Umulig. Har I nogensinde set det? Det er det der  britiske lægeprogram, hvor folk kommer ind med alle mulige og umulige sygdomme. Og vi får jo seriøst lov til at se TOUT! Kønsdele, numsehuller, indgroede hår, vorter. Det lyder virkelig klamt, I know, men det er simpelthen så spændende! Alt det kroppen kan fejle. Det er til gengæld vildt, at folk går med til at vise deres sygdomme, som de sikkert er flove over, på internationalt TV. Sejt. Jeg havde ikke gjort det. Havde I?

… BTW tjek lige Frida, der viser numse, fordi hun har fået øje på sin tennisbold henne ved guitaren. Luskebuks. Hun blev i går steriliseret og fik fjernet en godartet tumor. Alt er fint i dag – hun er en fighter!

   

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Talentholdet: Status pt.