Falster tur-retur

Dagens: På Danmarks smukkeste strand

Sneakers – Adidas “Dragon” // Jeans+knit // Shirt – H&M // Jacket – Rika // Sunglasses – & Other Stories

Ja det siger de altså. At Marielyst Strand er Danmarks smukkeste strand. Og med tyve gradere varmere havde jeg også hoppet i. I stedet holdt jeg mig ved vandkanten og kastede sten med min elskede babyniece. Splask. Klonk.

Min mor tog et par hurtige billeder af mig inden afrejse i går formiddags. Med Rika in action. Den er så smuk, den jakke. Virkelig smuk. Og virkelig anvendelig. Noget, jeg altid har skåret væk, er jakker. Det er jo simpelthen det dummeste – hele outfittet kan jo reddes med den rigtige jakke! Grimme bukser. Hængerøv. Hullet t-shirt. Helt okay med den rigtige jakke. Og nu har jeg også på ganske kort tid fået samlet mig nogle smukke stykker, som er vidt forskellige og som ganske fint kan redde alle de mange kjoler, jeg har. Både til fest og hverdag.

Ja jeg er blevet ramt. Af en mani. Måske er det hende her, der har smittet mig. Hun har en jævnt stor samling. Ikke at vi skal konkurrere. Det kan jeg ligeså opgive, hah!

I morgen bliver verdens længste dag. Klokken 8-18 i Stories og så lige kort noget bloggersjov bagefter. Hvis det kan hænge sammen. Jeg har fået power på batterierne. Kan vi klare det? Ja vi kan!

   

7 kommentarer

 • Sarah

  Hep hey

  Fin jakke og fin farve på trøje – hvor er trøjen fra? Den ligner lige det der farvespræl som mangler i min garderobe…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Ja ikke – en lifesaver intet mindre 😀 Det er sjovt med Frida – det udtryk havde jeg slet ikke fanget, men du har helt ret 🙂
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Haha, der har jeg aldrig været. Det må komme an på et visit 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Tak Ida, jeg er også så glad for den! Free er altid smalle i det, det er i hvert fald min oplevelse. Nogle gange køber jeg sneakers i 37, 37,5 eller 38. Men Frees tager jeg altid i 38 🙂
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt med en jakke der kan gøre alt lækkert 😀

  .. ps. Ligner Frida tænker “Woot, vil også kunne hoppe så højt!”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej nej nej! :O Blokhus strand ftw!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ja, hold op hvor er den smuk, den jakke!!

  Forresten hvordan er dine Nike Free Run 5.0 LIBERTY i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Falster tur-retur