Mad: Bananvafler

Dagens: Pink poodle

Boots ? Acne // Skirt ? Cos // T-shirt ? SamsøeSamsøe // Jacket ? H&M // Bag ? Mulberry

Min kæreste sagde forsigtigt til mig i går; ?Skaaat?. Må jeg sige noget til dig??. ?Ja, det må du?. ?Den der jakke? Jeg kan virkelig ikke lide den?. ?Det vidste jeg da godt!?. Det sker tit, at jeg tænker; ?DEN her kan min kæreste ikke lide, den er god?. Hvis han ikke kan lide det, så ved jeg, det er skørt, og det bliver en potentiel vinder i mit skab. Jeg er sær. Og ja det er sgu en skør jakke. Lidt en puddelhund. Men den er lyserød og mega sjov, uden tvivl en der deler vandene. Er den dum eller dejlig?

Ellers var det lidt en variation over dette søndagsoutfit, tone-i-tone er virkelig den nemmeste måde at klæde sig ud på. Jeg skal ikke tænke over at matche og mixe, det drejer sig bare om at have nok tøj i yndlingsfarverne.

Og så gik søndagen med at gå hundeture, drikke kaffe inde i byen og dele en brownie. Min kærestes kollega blev gift i fredags, et stort muslimsk bryllup. I går aftes var jeg inviteret til finalen, 500 mennesker i et stort selskabslokale i Valby. Det var en gigantisk familiefest, det må jeg fortælle jer om senere på ugen.

Nu vil jeg gå hundetur i blæsten. Så til træning! Så rydde op! Og så skrive næste klumme! Og så lave mad til en god veninde i aften. Er det ikke en glimrende plan? Pas nu på jer selv i stormen.

   

34 kommentarer

 • Maria R

  …men bortset fra det har du helt ret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria R

  Ha, ha – jeg ville bestemt ikke elske den, for jeg er SLET ikke til lyserød. Men elsker den alligevel på dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk jakke! Rosa puddel med dreads-tendens – I love it

  (skal siges på Ole H maner selvf)

  🙂 Bettina
  http://www.leoliti.com
  (bloggen med masser af dyreprint)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror efterhånden at ALLE piger der er i fast forhold må stå med netop den tanke engang imellem “DEN her kan min kæreste ikke lide, den er god” 😉 Et par veninder og jeg griner i hvert fald tit over det, når den står på tøsehygge og shopping!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Sådan Sine! Du skal bare holde fast! Din selvfølelse er over andres mening, sådan tænker jeg i hvert fald 🙂 Vi er seje! Sov godt! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Husk når du står der oppe på bakken, så kan det kun gå glidende ned – på den gode måde altså 🙂 Jeg har købt den inde på Amagertorv, jeg siger det bare, hvis nu det også er en regnvejrsdag i morgen, ikk? 😉
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Haha, også mig, jeg har det på nøjagtig samme måde, både med fjer og uldne fårede sager 😀 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Ja er den ikke sjov? Den passer virkelig til mig og mit klædeskab 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  TAK Maria 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Haha, ja det er det vist 🙂 Det er sjovt, som man bare kan se at noget tøj “lige er én”. Jeg ser også ofte tøj i butikker, hvor jeg tænker på andre bloggere… “DEN er lige…!”
  Jeg er en small over skuldrene, så den er nok for lille. Ellers er det da skønt, du spørger! Jeg elsker mine pailletter! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Du er altid så sød Katrine! Det er også uden tvivl min yndlingsfarvekombination 🙂 Lyserød med lyserød med bordeaux – det er skønt! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Tak Janni 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Jeg tror den vil elske alle de, der også elsker den. Ikke noget med at føle sig begrænset 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Haha, jeg har de sejeste læsere, os dig kære Pernille 😀 TAK! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Det skal bestemt ikke, det synes jeg i hvert fald heller ikke, Lotte 😀 I første omgang er det jo den der bærer tøjet, der skal have det rart. Hvis jeg synes en skør puddelhund er toppen, så skal jeg ikke lade andre diktere 🙂
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Jeg har kun bevæget mig ud på hundture et par gange og til træning. Minimalt 🙂 Og FEDT du kan lide jakken, nu den er så anderledes! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Øj hvor sejt, vi arbejdede også lidt med noget “girl in the city”, der var i hvert fald det min kæreste bildte mig ind, haha! Det passer måske meget godt med street style. I hvert fald er det et kæmpe kompliment, tak 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Det er da et kæmpe kompliment, Anne, det bedste af slagsen 😀 Tak! Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  den jakke er da alt for skøn!! men jeg er også helt forelsket i alt der er bare den mindste smule fluffy 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvor er det dejligt at læse en rigtig fin positiv og livsglad blog, når man kommer hjem efter en lang der mildest talt har været en del op ad bakke ! 🙂
  Og den lyserøde jakke ville have reddet min dag ! Det er heldigt den er udsolgt ellers ville jeg da være 500kr fattigere 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine M.

  Jakken er fin, du er fin og man bliver altid så glad af at læse din farverige blog! 🙂 Forresten kender jeg alt til at have en kæreste der ikke altid synes mit skøreste tøj er det pæneste, men jeg elsker det nu alligevel! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den fin til dig, og til det outfit! Den er virkelig “dig” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Du ser helt fantastisk ud Cathrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Det er en rigtig dig-jakke! Man kan kun blive glad af at se dig med den på 🙂

  Du er tilfældigvis ikke interesseret i at købe en palliet-blazer fra H&M i str xs vel? Jeg har kun brugt den få gange og har kostet 800kr men sælger den for 200kr.
  – Total lusket af mig at spørge, men man kunne jo være heldig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du bare skøn ud, Cathrine :-). Elsker farvekombinationerne og ikke mindst pudlen – hold da helt op! Der er vist ingen der kan bære den så flot som dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes den er super hyggelig! Og du kan om nogen bære den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria R

  Ved ikke hvad jeg selv ville ligne i den jakke, men du er SÅ fin <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker, at du går i det tøj, vi andre ikke tør gå i! Sejeste blogger, altså! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • den er vidunderlig, jakken. apropros – jeg havde engang en kæreste, hvor jeg en dag fortalte om et par nye bukser, som jeg havde bestilt, og at jeg ikke troede han kunne lide dem. Han spurgte hvorfor jeg så havde købt dem! Dét fik mig til at tænke på om man virkelig skulle lade en andens mening (godtnok en tæt på) diktere ens tøjstil. Det syntes jeg ikke dengang heller, men jeg blev altså lidt i tvivl i øjeblikket han spurgte – tak for du lige husker mig på at vi er gode som vi er 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karoline k

  Du ser fantastisk ud! Jeg ville ikke købe jakken selv men jeg synes du ser underskøn ud.. Dit smil er så varmende ! 🙂 pas også på dig selv i stormen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er skøn til dig! Det ligner nogle rigtige street style billeder 🙂 jeg tror godt, at jeg kunne finde at gå med sådan en jakke, men i en anden farve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg synes du er ret vidunderlig – jakken kan jeg ikke lide, før den kommer på dig, og det er vel egentlig en ret god kompliment, er’ed æ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Haha, TAK J 🙂 Jeg er glad for din opadvendte tommelfinger, for den er lidt skør 😀 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J.

  Jeg tror, du er en af de eneste mennesker i verden, som kan bære denne skøre jakke. Jeg ville aldrig selv købe den, men den er sgu flot og sjov på dig! Thumbs up!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mad: Bananvafler