Haps haps mums!

Dagens: Post julefrokost

Sneakers – Adidas // Skirt – Zara / Yellow knit – H&M // Leo knit – Mango // Coat – SamsøeSamsøe

Julefrokosten på DR var fantastisk! Jeg drak isbjørn til min tunge blev blå, jeg spiste frikadeller og rødkål, jeg glemte alt om dessert, dansede for vildt break på dansegulvet, fik nat-chili-con-carne og tog hjem i fornutig tid; 02:30-ish.

Til gengæld stod jeg op i går – spiste morgenmad og gik i seng igen. Ikke pga. tømmermænd, men fordi jeg var skidetræt. Frida kravlede op til mig, normalt må hun ikke være i sengen. Men lige på det tidspunkt var hun det perfekte krammedyr, og vi lå helt tæt og sov i sengen – Frida i mine arme. I så det måske på Insta (@rockpaperdresses) – min kæreste hapsede et fredfyldt billede med morgenhår og nattøj.

Efter et par timer stod jeg op igen, og så gik vi lang tur med Frida, ned forbi pizzamanden og fik YNDLINGS-dagen-derpå-pizza; kødsovs og løg. Det var den perfekte blanding af frisk luft i kinderne og brandvarm pizza i hånden. Mens vi gik og sparkede til sneen. Mega god date.

Nu tager jeg til brunch hjemme i Fredensborg. Vi ses senere, flotte fyre og smukke piger. Hav en dejlig søndag – og husk og lyt til mit radioprogram Nissens JulMAMA klokken 14.00-17.00! I dag må I gerne, synes selv programmet er blevet fint, jeg har været i børnehave, i Fætter BR og haft mormor på besøg.

   

32 kommentarer

 • Cathrine Nissen

  Tak Nikoline, hvor er du altså sød 😀 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Blev simpelthen nødt til at klikke på den her post på grund af det der flyvebillede! Hahaha det er mega fedt! 😀

  http://www.nelliescloset.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Det kender jeg alt for godt, blogs er også geniale på farten, men så får man ikke altid lige smidt en kommentar. Men det går jo kæreste Malou! Min kæreste har ALTID kaldt frida Yoda – “I am your master”, haha! Jeg må finde de kostumer dersens 😀 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Jeg får mest læst blogs på min telefon for tiden, så mine svar på indlæg kommer herre sent (når jeg får taget mig sammen til at tænde min old-mac) – sorry 🙂
  Men ville altså lige sige, at Don Frida er blevet opgraderet til Frida-Yoda på det billede hvor du mysser hende (smiley med hjerteøjne)!! Frida og hector ville være SÅ gode som Yoda og Darth Vader sammen! Goole evt. billeder, hvis du ikke har set de kære mops klædt ud som de to 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Så velkommen til Kristine, hvor er det herligt! Min kæreste er også lidt hemmelig i blogsammenhænge – der ligger to billeder af ham i arkiverne, og så hedderne han bare A herinde. Han har dog en insta-konto 🙂 Jeg kender det så godt, når man har fået en opfattelse af folk og man så må bryde med den 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Haha, ja hun er sådan en lille basse; hendes hoved bliver meget dellet i den der lille jakke – min kollega spurgte forleden “er hun altid så grim?”, hmf! 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Jeg så godt billedet på instagram – virkelig sødt! Jeg er en ret ny læser af din blog, så jeg var selvfølgelig også lige nysgerrig, og ville se hvem din kæreste var. Da jeg kom ind på profilen og så, det var en pige, blev jeg virkelig overrasket! Jeg sad lidt og tænkte at det var da pudsigt, det havde jeg slet ikke regnet ud, ind til det gik op for mig, jeg havde ramt forkert på skærmen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold kæft, hvor er Frida død-lækker! Og du er ekstreeemt overskudsagtig på første billede – særligt med post-julefrokost in mente!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Åh hvor godt! Første program var nu ikke så godt, tiden var for knap. Men i dag’s program synes jeg faktisk blev rigtig okay. Meld endelig tilbage, når du har lyttet til det!
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Christensen

  Yes, har fundet dem! Glæder mig til at høre det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Tak Julie, de sneakers lyser også fuldstændig op i min verden, de er skønne!
  Og hvor er du altså rar, J, jeg måtte lige læse din kommentar højt for min kæreste, den varmede! Tusinde, tusinde tak! Sov rigtig godt 🙂
  Knus lige tilbage

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Den er fra hundeforretningen Fru Poulsen på Frederiksberg Allé – den er fra mærket Hurrta (tror jeg det staves), og du kan med garanti finde den på nettet! Frida er så glad for den, den holder hende både varm og tør!
  Rigtig glædelig jul til dig også Kristina 🙂
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Lige præcis, Debbie! Det sker helt af sig at man letter, når tingene kører, og man er glad ned i maven! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Der er ikke noget som en lur og lidt pizza ikke kan klare 😀 Og tak Janni, det giver jeg videre til min kæreste, så bliver han glad!
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Det var så hyggeligt Vi tog også et par stemningsbilleder foran slottet – dem får I senere på ugen 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Hah! Ja for fa’en!
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Haha, jeg ELSKER det! Især efter tømmermænd, og det er klart også den pizza der er bedst kold – så saftig og god! Haps, vi er nice 😀
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Man skulle meget gerne kunne finde det på itunes som podcast! Kan du finde det? KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Du er da Henriette, tak! Jeg havde også maven fyldt med pizza, så er det svært at være utilfreds med tilværelsen 🙂 Og de små sko er faktisk godt forede i forhold til mine andre sneakers, MEN, ellers går den heller ikke 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Jaah 😀 Faktisk bare alle post-drinks-dage! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Tak Jeanette, det er min søde kærestes fortjeneste at fange de gode øjeblikke på billede 🙂 Jeg håber, du fik inviteret din kæreste på pizza-date, det er simpelthen så hyggeligt at gå med dampende pizza i sneen!
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Lækkert outfit! Især dine sneakers!
  Cathrine, du skal bare vide at du er SUPER insprierende! Jeg har ikke et musik idol, du er mit idol! Du er bare så awesome!
  Kys og kram fra Julie på 14(-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Hej 🙂
  Hvor har du købt jakken som Frida har på :-)?
  Glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et skønt billede af dig, hvor du ligesom bare kommer flyvende – men det er måske let nok at flyve, hvis man er i et flyvende godt humør 😀 ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det først billede lækkert! 🙂
  Godt du havde en god dag, selvom den var lidt præget af træthed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Juhuuu.. Brunch i Fredensborg lyder sørme lækkert! Jeg er misundelig..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mere Frida til folket!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh en fellow kødsovs på pizza elsker. Jeg synes vi er en sjælden race? :/ Ellers er det bare mine venner der ikke er ligeså nice 8D hæ

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Christensen

  Hej Cathrine!
  Jeg ville lige høre om der er mulighed for at høre dit radioprogram, senere på nettet evt., hvis man nu er forhindret i at høre det kl. 14?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du sød ud, og hvor er det dejligt med farver her i den mørke tid, men for pokker da! Hvordan kan du holde varmen i de små sko!? Jeg har gået i forede sko siden efterårsferien! 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis bare alle post-julefrokostdage kunne være sådan 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle skønne billeder – elsker det første ! 😀
  Og så godt dit billed på insta , var virkelig et sødt et.

  Men tror hvis jeg skal have inviteret min kæreste på sådan en gåtur/pizza date efter han julefrokost i går 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Haps haps mums!