Kajs kopkager på tilbud i dag

Dagens: Rosa glimmer på en onsdag

Desert boots ? Clarks // Jeans ? Diesel // Blouse ? Inwear // Bag ? Ecco (gift)

Blusen er ny og fra Inwear ? jeg købte den sammen med min lillesøster i går. Jeg har været lige-ved-og-næsten hele vinteren med deres koksgrå glimmertrøje. Men udskudt det hver gang. Heldigvis. For ellers havde jeg ikke slået til på denne mega smukke rosa-pailletglimmer sag, der sammen med boyfriend jeans og Clarks-støvler sagtens kan du til hverdag. Men den bliver nu også fin til sommer til denimshorts, mine blomstrede Malene Birger-bukser eller min hvide nederdel.

I dag havde jeg allerførste dag med & Other Stories. Jeg var lidt spændt, det er altid spændende med en ny opstart ? ?får jeg nu nye venner, eller synes de, at min næse er stor? At jeg griner for højt? At jeg er alt for dominerende?. Jeg har ret mange ?nye? i øjeblikket, men det er spændende. Og der er ingen, der har kommenteret min næse, haha! Nye begyndelser er min favorit, der er så meget i vente.

Vi har to-dages crash course i kundeservice, ideologi og den slags. Det var de første 8 timer i dag ? jeg var noget ør i hovedet. Men jeg siger jer, I skal glæde jer!  Der bliver 80 % accesories og beauty og 20 % tøj. Der kommer til at være en stor makeupafdeling, skoafdeling. Alting er så gennemtænkt, også i butikkens design og indretning. Tøjet er så herre mega pænt, og priserne er rigtig fine, ligesom H&M Trend og Zara. Beautyprodukterne er uden parabener, parfume ? og hver gang man afleverer emballagen til sit beautyprodukt, får man 10 % i rabat på sit næste. Jeg glæder mig så meget til at pakke kasser ud på fredag.

Jeg har ikke tænkt mig, at butikken skal fylde vildt på bloggen, måske et indlæg eller to til i opstarten her. Ellers ikke noget særligt ? med mindre der er noget, jeg ikke kan leve uden at dele med jer. Men vi åbner den 15. marts kl. 12.00 ? der håber jeg at se så mange af jer som muligt! Ellers ses vi måske i de følgende dage. Åh jeg glæder mig.

NU står den på at dele fastelavnsbolle med min syge kæreste i sofaen til The Mentalist.

 

   

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kajs kopkager på tilbud i dag