Fænomenet: Abercrombie and Fitch

Dagens: Singing in the rain

Sneakers – Adidas // Jumpsuit – Nelly // Belt- Gina Tricot // Clutch – ASOS // Knit – Benetton // Blazer – Zara

Jøsses det er lang tid siden, jeg har postet et dagens. Min fotograf er på arbejde andet steds, så jeg må tage til takke med den sparsomme tid, jeg får. Det her outfit er egentlig nogle uger gammelt – vi nåede at tage 4 billeder, så døde kameraets batteri, og det stod ned i stænger. Ingen af billederne var i top, så jeg postede dem aldrig.

Nu har det regnet virkelig meget, virkelig længe. Og noget siger mig, det bliver ved. I dag opdagede jeg, at en snert af “spring blues” havde plantet sig i mit lille hoved; regnen siler ned. Vinterjakken er stadig på. Huen er inden for rækkevidde… Åh! Jeg tror, jeg danser regndans på billedet. Måske er regndans, en lille bøn og solskinsfarver på kroppen kuren mod den slags griller?

   

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fænomenet: Abercrombie and Fitch