Dagens: Rosa glimmer på en onsdag

Dagens: Skoven for bare træer

Boots ? Vagabond // Stockings ? Topshop // Skirt ? H&M Trend // Shirt ? Sessún // Bag ? COS

Jeg nyder virkelig godt af, at min kæreste er syg og hjemmefra arbejde. Jeg har nemlig lokket ham til at tage billeder igen i dag. Og i dag blev det noget så eksotisk som udenfor. Se lige hvor det kører!Skraldesorteringen er sat på standby i hvert fald for i dag. I øvrigt billede 4? Lidt et mærkeligt billede, det er helt tilfældigt, at det endte sådan, men det er egentlig meget sjovt, synes jeg..

Jeg kan forstå, at bloggen har problemer med at vise billleder! Det er en Photobucket-bug; det program jeg oploader mine billeder til. Jeg har forsøgt at fixe det siden i morges men uden held. Jeg håber, det løser sig for jer og for mig. En blog uden billeder er sgu som pizza uden ost ? ikke rigtig noget værd!

Pizza til side! Det der sæt tøj har jeg bare ventet på at skulle have på, stykkerne er næsten som lavet skabt til hinanden. Den grove skjorte til den feminine nederdel. Farverne på strømperne, de små træer, der samler hele outfittet. De sorte tunge støvler for ikke at gøre det for tøset. Flere af Stories-pigerne komplimenterede det lille skørt i øvrigt. Det bliver klart en favorit i år. Jeg håber ikke, I bliver trætte af det, hehe?

Nårh men status pt? Jeg er helt stegt! Mit hovedet er fyldt med informationer om tøj, sko, alarmsystemer, filsofi, tendenser. Vi fik lov at se de nye lokaler i dag; de er så edder smukke! Altså sådan helt vildt. Åh det kilder i mine fingre! I morgen kl. 08.00 skal jeg møde på arbejde og pakke tøj ud, jeg bliver fattig som en kirkerotte. Kl. 12.00 skal jeg møde på uni til forelæsning. Kl. 15.00 skal jeg bånde weekendradio. Tjuhej vilde dyr! Sådan får jeg lige et par uger, og så bliver det forhåbentligt mere roligt igen. Jeg ved, at bloggen måske bliver lidt underprioriteret i denne periode, men jeg skal gøre mit bedste for, at det hele hænger sammen. Hæng på med mig ? også med kommentarerne, jeg ved jeg hænger i med røven i vandskorpen, bagud!

   

14 kommentarer

 • Skønt skønt outfit og du gør det skide godt i den nederdel. Synes jeg er for kort til den, øv 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Seriøs awesome outfit , lige dig og lige i øjet !! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke G.

  Åh hvor ser du skøn ud!
  Det første billede får mig til at tænke på introen i SATC, hvor Carrie står mellem biler og busser! 🙂 dog en lidt mindre pakket gade du står påå

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J.

  Virkelig fedt outfit!!! Og jeg elsker kraven på skjorten <3
  Ps. Har lavet en madblog!! håber du vil tjekke den ud (den er dog sprit ny, så der er ikke så mange indlæg endnu) 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh hvor ser du sød ud 🙂 Især det sidste er jeg hel vild med, med dit store smil 😉 Og skidt pyt med at du måske er lidt bagud med at svare på kommentarer, vi er her sku nok også når du får tid til kommentarerne 😉
  Håber du får en god weekend, når du en gang får lavet dagens mange gøremål 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • natasa

  crazy smuk pige!

  stort smil til dig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skøn skjorte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie H

  Du er så super fin 🙂 rigtig dejlige billeder. God vind med alle dine projekter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih hvor er du smuk! Sådan på den helt naturlige og fantastiske måde.
  Held og lykke med det hele i morgen, det lyder som et stramt program – hvor jeg kender det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Husk at passe på dig selv <3 Med det sagt, så lyder det enormt spændende og givende alt det du har gang i 🙂 Og jeg hænger ved på bloggen uanset om du skulle drosle ned i tempo, hellere en glad blogger end en stresset blogger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne skønne billeder 🙂 Det lyder til, at du får nok at se til i morgen!! Er du fast på P3 hver lørdag nu??
  Kh og godbedring til A 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh jeg håber du husker at koble af engang imellem! Men udover det: dejlige billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sigrid

  Jeg kender dig jo ikke i virkeligheden, så det er måske lidt mærkeligt..men vil bare sige, at nr 3 billede er super godt af dig! Smuk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Feeeeed skjorte! 🙂 Du ser super skøn ud!
  Og god fornøjelse med arbejde og det hele. Håber at du får nogle gode uger på trods af travlhed.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens: Rosa glimmer på en onsdag