Dagens: STHLM dag 2

Dagens: STHLM dag 1

 photo dagens290114_col1_zps6bc6ec7d.jpg photo dagens290114_3_zpscb268199.jpg photo dagens290114_1_zps5c1dcfd6.jpg

Heels – Topshop // Suit – M by M // Silk shirt – Zara // Bag – Mulberry

En smule grynet blev billederne altså fra i mandags. Anne fra Oriflame havde hevet mig med til et show for en svensk designer, der hedder Valerie. Det var sent om aftenen, og solen var naturligvis for længst gået ned. SÅ vi måtte nøjes med dunkle billeder taget på catwalken efter showet. Jeg havde det helt igennem fantastisk suit på fra M by M. Det er lige just kommet i butikkerne, og det er SÅ velsiddende. Selv om jeg bestemt ikke er en polypige (poly = polyester), så må jeg sige, jeg overgiver mig her. Printet er så flot! Jeg var gået all in på herrelooket med stram hestehale, opknappet skjorte, men så bare super tøsede sko og taske til. Og det fungerede! Sådan nogle sæt dér, de gør smart i en fart, og man slipper for så mange bekymringer. Og så tog det altså kegler! Der blev taget en del billeder af tøjet, og flere prikkede mig på skulderen og spurgte, hvor det var fra. Så synes jeg altså, det er lidt svedigt at sige, at sige det er dansk design!

Suitet kommer helt uden tvivl på igen snarest, så I kan se ordentlige billeder af det!

… Nu sidder jeg i Arlanda Lufthavn igen, klar til at flyve hjem til en dansk modeuge. Det har været en kæmpe, kæmpe oplevelse, og jeg har lidt flere billeder og tanker at dele med jer. Det har været så stort! Jeg glæder mig rigtig meget til endnu et par sjove dage i København, som i aften byder på en stor lanceringsfest for Stylista! Til lykke til vinderne, der skal med til festen, husk at sende mig en mail hurtigst muligt 🙂 Jeg glæder mig til at se jer.

   

16 kommentarer

 • rockpaperdresses@gmail.com_1

  Nej jeg kan desværre ikke finde det nogen steder online. Jeg har tjekket zalando, miinto og nelly. Evt. prøv at kontakte deres kundeservice 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Sørensen

  Jeg er fuldstændig vild med sættet, det ville være perfekt til den konfirmation jeg skal til til foråret. Ved du om man kan købe det på nettet og eventuelt hvor? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rockpaperdresses@gmail.com_1

  Se dét er jeg så glad! At vi kan lade os inspirere selv om stilen ikke nødvendigvis er vores egen. Måske er det i virkeligheden dér inspirationen er størst? Tak i hvert fald Signe. Du er sød! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rockpaperdresses@gmail.com_1

  Haha, hvor er det fint! Så sødt Kathrine 😀 Tusinde tak for kærligheden og tanken! Print og pink er også toppen hos mig! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hvor er du bare fin! Selvom jeg for det meste er klædt i sort fra top til tå, så er jeg altså fuldstændigt forelsket i din meget farverige, helt fantastiske stil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Schmidt

  Er vild med dit outfit! – print og pink, så kan det næsten ikke blive bedre 😉
  Du får også lige dette link med på vejen – tænkte på dig og Frida http://www.etsy.com/listing/152515422/you-pugging-rock-pug-dog-keepsake-card?ref=sr_gallery_1&ga_search_query=You+Pugging+Rock+Pug+Dog+Keepsake+Card+&ga_order=most_relevant&ga_view_type=gallery&ga_ship_to=ZZ&ga_search_type=all – you pugging rock! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rockpaperdresses@gmail.com_1

  Sødeste søde Maria, sådan en åbner er alt for gal. Tusinde tak 🙂 Jeg elsker også kontrasterne med herrelooks; suit i blomsterprint og glimmersko. Det fungerer altså 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rockpaperdresses@gmail.com_1

  Hæhæ, den taske er altså også absolut helt særlig 🙂 Jeg er så glad for, at du kan lide sættet, Camilla! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rockpaperdresses@gmail.com_1

  Taaaak! De sko er så behagelige! Helt vildt, de eneste der kan gå til sådan noget der mode-renderi. Og så er de tilmed billige! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rockpaperdresses@gmail.com_1

  TAK Amalie, det er virkelig et eller andet power over sådan nogle suits, synes jeg. Det kan noget 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rockpaperdresses@gmail.com_1

  Det er simpelthen også så helt igennem smukt, Trine! Tusinde tak 😀 Håber du havde en god fest! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MariA

  Smukke smukke Cathrine – det outfit er jeg bare så vild med – jeg er selv helt pjattet med herre looket og du ser bare brand godt ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla - Scent of Fashion

  Enig med Trine! Og så er jeg bare lidt forelsket i den taske 😉

  /scentoffashion.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvor er du bare fin! Det klæder dig vildt godt :-*
  Jeg ret vild med at dine sko ikke er særlig høje, de ser meget behagelige ud!
  Kh Camilla

  http://cfashion.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Wow, hvor ser du bare lækker ud i det suit – jeg er fan !! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • trine.bentsen@gmail.com_1

  Jeg er forelsket i dette sæt fra MbyM. Du rocker det fuldstændigt! Jeg glæder mig sådan til i aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens: STHLM dag 2