Kamerakrise

Dagens: Sunny side

Sandals – Swedish Hasbeens // Skirt – Moss Copenhagen // T-shirt – Monki // Bumbag – American Apparel

Læg lige mærke til, hvordan de tre første billeder danner en noget trykket udgave af mig, når man ser dem under hinanden. Det, synes jeg, var lidt sjovt (det siger en del om min mandag morgen). Og så minder det mig om de der folde-papir-lege, jeg lavede i skolen, én fik lov til at tegne på den første stribe papir, så foldede man og gav det videre til den næste. Til sidste kunne man ende med George Michael med rumdragt og kænguruben. Det er nogle billeder, min mor hapsede i Dar es Salaam – lyset var fantastisk – men skarpt, derfor de konsekvent lukkede øjne som fx på næstsidste billede.

Jeg havde egentlig ikke tænkt mig at poste dem – for det er lidt et turistoutfit med den der bumbag om livet – den ødelægger sådan set det yndige i nederdelen. Meget praktisk – that’s me på ferie. Men altså – sommerstemning? Det har de, og det er nødvendigt med lidt feel good-vibe, nu hvor vi går kulden i møde i denne uge, sådan helt for alvor.

   

6 kommentarer

 • Cathrine Nissen

  Du er sød Hosannah, tusinde tak 🙂 Se indlægget hertil morgen 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Hæhæ, tak Nicole, godt du kan se det på den måde!
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Haha, ja det er altså lidt åndet, men ALLE billeder i total så sådan ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  Hvor jeg elsker at du lukker øjnene på total-billedet! hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Jeg synes nu den bumbag ser helt cool ud på den kiksede måde 😉 You go girl!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • bliver du ikke stoppet på gaden af folk som tror du er Reese reese Witherspoon..? Gud hvor jeg ikke kan komme over hvor meget du ligner hende og især på de her billeder:-) hold da op du er mega smuk:-)
  Kig forbi min blog hvis du får tid:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kamerakrise