Smeltesmeltesmelte

Dagens: Sus i skørtet

 photo dagens250714_6_zps45adb7fa.jpg
 photo dagens250714_2_zps9283f3d4.jpg
 photo dagens250714_zps525b574e.jpg photo dagens250714_8_zps79f4c05a.jpg
Dress – Kokoon (runs large) // Heels – Fendi // Bag – Decadent

Godmorgen alle kære!

Jeg er på vej på arbejde og har lige guffet morgenmad og med mine fedtede smørfingre også fikset lidt billeder til jer.

De er fra vores sidste aften på Sardinien. Jeg havde taget noget af det rareste fra kufferten på, for varmegraderne var et godt stykke over 30. Så en let silkekjole er altså det rareste. Men der er ulemper ved det lette stof. Ulemper for mig, muligvis fordele for visse andre – jeg har moonet hele Cagliari. Og hvad hedder det egentlig når man viser forudstyret frem også? Moone er for måsen, men jeg er ret overbevist om, at jeg også fik vist hooha frem. Det må der findes et udtryk for. Og thank God for, at jeg ikke er typen, der “glemmer” underhylere.

Nok om måner og hoohas! Vores sidste aften faldt sammen med VM-finalen, og selv om det egentlig lød ret uromantisk at se bold den sidste aften af ens ferie, så var det en succes! Vi var gået op i den gamle bydel og fandt den dejligste restaurant med udsigt udover byen og solnedgangen. Til venstre lidt længere nede ad samme gade, var der bold på storskærm – en lidt intermistisk version på gavlen af et hus. Og vi kunne lige nøjagtig se ca. 40 cm af husmuren fra vores plads. Højtalerne fejlede dog intet, og de italienske kommentatorer jappede løs! De råbte og skreg, og da vi var færdige med middagen og kunne sætte os ned til storskærmen, var vi overbevist om, at det måtte stå 3-2 ved halvlegen. Så mange gange havde dommerne klimakset. Og byen med! Vi var på toppen af den, og vi kunne altså høre folk råbe hjemme i stuerne ved målchancer! Men næ nej, 0-0! Al den iver for et par briller.

Vi fik et par kaffer og oven på den flaske vin vi havde delt, så var jeg i mit es. I kan se en brøkdel af samtalerne HER. Og sådan fortsatte det lidt. Jeg havde temmelig meget for meget energi og kunne slet ikke samle mig om bold. Sådan er det med stærk italienerkaffe – to cortadoer går lige til hovedet, før de går lige i maven og et run for the toilet skal foretages, haha!

Det var en vidunderlig aften, og som min kæreste gav mig en arm at holde mig til, som jeg puklede rundt på brostenene i stiletter, var jeg ret forelsket!

God solskinssøndag!
 photo dagens250714_7_zps9a513834.jpg
 photo dagens250714_9_zpse99b3b1a.jpg
 photo dagens250614_1_zpsf639632f.jpg
 photo dagens250714_5_zpsd938506f.jpg

   

30 kommentarer

 • Endnu engang nogle virkelig lækre billeder. Men det er nok ikke så svært at få det, når motivet er derefter 😉
  Det lyder nu også som en rigtig dejlig sidste aften, selvom den stod på sambabold.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh den er bare så flot den kjole der – bliver jeg nød til at se nærmere på! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Jeg er også svært glad for den – synes dog ærligt talt godt den kunne være på udsalg nu sæsonen snart er slut 😉 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu kaje, hvor har du bare flotte ben/fødder på det tredje billede!

  Okay, lidt et sært kompliment, og jeg håber ikke det gnider for meget salt i såret over klumpfoden, men sandt det er det altså :b

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Haha, Lisbeth, det er altså et fantastisk kompliment! Mine fødder, har jeg faktisk også altid syntes, var ganske pæne. Altså i forhold til det er fødder, og man generelt har vedtaget, at den slags er grimme. Pt. er de naturligvis ikke så kønne, men det bliver de forhåbentligt en dag! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha det er der hvor man godt kunne bruge et par store Bidget Jones mormor trusser, så der slet ikke er noget Hooha at vise 😉 Men smuk det er du jo!
  Knus og kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Det er jo min standard-underhyl’, så der er ingen fare 😉
   TAK! KRAM

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er jo überfotogen, så i grunden giver det ikke særlig meget mening at rose dig for dine billeder, men det nederste er godt nok helt eminent!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • PS Kunne du ikke få sådan en “Klik for mail ved opfølgende kommentarer”?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Ja det skal jeg da bede om, det kan ikke være så svært at få 😀 God idé! Det kommer på listen! Og tak for de dejligste roser – min kæreste har vist også en lille finger med i spillet. Han er den bedste fotograf!
   KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er den aller-herligste, Cathrine! Hvor er det fantastisk, at du altid er så ærlig og ligetil. Bliv ved med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Maria for filan, du er herlig, tusinde tak for så dejlige roser, de falder på et tørt sted som jeg er mandagsgrim og fedtet 😀 TAK! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  Sikke nogle dejlige billeder! Jeg er helt forelsket i den kjole!

  Generelt finder jeg dig helt vildt inspirerende, synes du er så ærlig og nede på jorden. Det kan jeg godt lide! – Så tak for en helt fantastisk blog! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Tusinde tusinde tak Julie, hvor er du altså sød! Jeg glæder mig meget over, at I tager imod mig og min “ligefremhed” så godt. Der er aldrig dårlige miner herinde. Det gør det så nemt bare at være mig, så tak! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille S

  Wauw, hvor er du smuk! 🙂 Elsker den kjole, den klæder dig super godt. Og elsker din ligefremhed! God solskinssøndag trods brækket tå! (Ps det er selv lykkedes mig at humpe rundt på krykker efterhånden ret mange gange. Det er ikke fedt, men altid lækkert man kan bosse rundt med alle andre fordi man ikke selv kan noget ;))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Haha, ja man kan så! Selv om også det har sine grænser 😀 Jeg har lidt ondt af min kæreste, der både skal sørge for aftensmad, gå tre ture dagligt med Frida og hente ting og sager for mig. Stakkels mand 😀 Og tak for dine så dejligt varme ord, det er lige sådan noget, der glæder mig som jeg ligger her fedtet og lidt hjælpeløs 🙂 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare en fin kjole.. Dén vil jeg også ha’:-) Jeg har lige fået øjnene op for din blog og tror, at jeg vil følge lidt med herinde om dine oplevelser i København og få inspiration til nye indkøb:-) Jeg bor i Alanya, så kan godt savne København indimellem, hvor jeg boede i en del år, inden jeg rykkede til udlandet.

  http://carrymystyle.com/Four-things-I-have-learned-about-happiness-in-Alanya

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Åh hvor er du altså sød, tusinde tak. Jeg er også meget glad for den. Og den er altså skøn i varmen – det må være noget for dig i alanya! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ej hvor ser du godt ud 🙂 og fede hæle!!

  //N.K.L
  http://www.nkl-fashion.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Hvor er du fin!! Jeg vil høre om, du ville lave en collage eller noget med sneakers, for jeg mangler et par nye her til efteråret, men jeg ved ikke hvilke, det skal være. Hvis du allerede har lavet det, må du meget gerne linke til det indlæg, tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  haha, jeg grinte da jeg læste samtalen imellem dig og din kæreste på facebook, hvor er du bare sød!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L.A.

  Virkelig smukt outfit! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Ret simpelt i virkeligheden, men den kjole er så smuk! Hel skulpturel, når vinden tager i skørtet! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor ser du bare fin ud søde Cathrine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med din ukrukkethed! Hooha og måne, haha. 🙂
  Og altså, hvor har du nogle pæne ben. Og de sko der, de er virkelig to die for. Jeg må snart blive bare lidt bedre til at gå i højhælede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Jeg holder heller ikke højehæle ud meget mere end et par timer, Luna, så skifteskoene er altså altid med i tasken 🙂 Og tak, dejlig du griner med mig 😀
   KH

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smeltesmeltesmelte