Jeg klarede den!

Dagens: Univers, univers, univers…

Sneakers – Nike Free // Stockings – Topshop // Skirt – T by Alexander Wang // Silk t-shirt – COS // Glitter jacket – Zara // Coat – SamsøeSamsøe // Beanie – Designers Remix

 

WAUWWAUWAUW! Hold da kaj med lykønskninger på Instagram, Facebook og på bloggen over min lille klummetjans! Jeg har læst dem alle, og det er måske også en af grundene til at jeg smiler så meget på billeder. Og så muligvis den allerallerbedste veninde jeg har, der lavede et overraskelsesangreb på mig på Christianshavn i går. Lige som jeg kom op af metroen, sprang hun frem og råbte; “TEEEELLØØØGGEEE!!” Og så fik jeg en flagstang fyldt med balloner og serpentiner på. Og den gik jeg så rundt med inde i byen mens vi slentrede og osede. Mange sagde til lykke med fødselsdagen. Et enkelt barn spurgte om jeg skulle til fest, og et andet spurgte, om han måtte få en ballon. Hah! Mange af jer så godt udstyret på Instagram i går – tror aldrig jeg har fået så mange hjerter på insta før hehe…

Det blev til en rigtig travl dag i går; to møder, et kort kig forbi Aftenshowet-redaktionen som endte i et længere besøg, fordi der manglede et vigtigt dokument, jeg havde lavet, og som de andre skulle bruge (damn-you-gem-nu-for-helvede-ikke-på-skrivebordet-din-nød-det-æder-papirerne).  Så lige en kaffe med bedste veninde B, en omgang træning, og så en bachelor-fest. Jeg glemte helt at spise hele dagen, så da klokken var 23.00 havde jeg migræne og måtte hjem i seng. Men det tog ikke lykkefølelsen fra mig. Det var en god dag. Jeg er udrustet. Nu kan jeg godt klare et par lorteoplevelser. Som fx at skulle betale 1000 kroner for at få fixet den iPhone jeg lige har tabt. Eller det at jeg ikke kan sætte mig ned på lokummet for ømme balder, fordi jeg har trænet for første gang i to måneder (ahmen-hvem-tisser-da-egentlig-os-det-må-snart-gå-af-mode). Pyt!

 

   

21 kommentarer

 • Mette Fremlev

  Hej Cathrine

  Jeg vil også lige ønske dig et KÆMPE stort tillykke med titlen som klummeskribent.. Jeg ved selv hvor spændende må være, da jeg selv var blandt de “3 dygtige, men meget forskellige skribenter” der var tilbage 😉

  Jeg glæder mig helt vildt til at læse dine klummer – og jeg synes det er så super fedt for dig 😀

  Held og lykke med det hele..

  Alt det bedste,
  Mette Fremlev

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Dejligt, du er god til at svare.
  Jeg har fundet den nu på Zara’s hjemmeside – og endda på tilbud. jeg har bestilt den i en “sort” farve, men håber stadig på den er farverig, som din. Tror du det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super indlæg! og fedt tøj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Tak Karen – og så havde jeg endda helt glemt at lægge dem i samlingen til køb i 2012 lige her: http://rockpaperdresses.com/2012/12/2012-arets-sko/ tsk tsk, så køber man for meget 🙂
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Thx V!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  I en medium – den er løs, men det klæder den synes jeg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Haha, det kender jeg godt – man skal se nogle ting i et større billede! Men så er jeg altså glad for, at jeg kunne overbevise dig om, at de var helt gode, de strømpebukser! Desværre fik jeg lige lavet hul i tåen, så det blev en engangsfornøjelse!
  ÆV med din iphone os! Jeg ville ønske, jeg kunne udskyde. Men den splintrede hver gang jeg rørte ved skærmen… I al fald fik jeg det klaret med det originale glas hos iColour på Fiolstræde til 999,- og det var fint 🙂
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Det er Bedste Ven B’s ære, at billederne er blevet gode 🙂 Hun var fotograf med helt kuldestive fingre! Tak Marie-Louise, fnis! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  TAK Debbie, hvor er du altså kær! Tusinde tusinde tak! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  hvilken størrelse har du den i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Søde Anne-Sofie 🙂 Jeg har fået den i julegave af min kæreste – den er købt hos Støy Munkholm, men jeg kan ikke se den længere. Æv! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nederdelen er godtnok fantastisk. Kunne man få et link dertil søde cathrine? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Hehe, den er købt i New York i september, den er fra TRF eller hvad den linje hedder 🙂 Måske du stadig kan finde den? Jeg er i hvert fald mega glad for min! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Det’ slet ikke så random 🙂 Godt spørgsmål! Jeg har en enkel bar plet på venstre ærme på størrelse med to femmere. Men ellers har den faktisk holdt sig rigtig pænt! ÆV, at dine taber sådan!
  – Tak N 😉 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fede outfit billeder. Er helt vilde med dine sko 🙂
  Det er da dejligt at høre, at det går så godt for dig 😀

  -Karen
  http://the-flying-rabbit.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Hej Cathrine, lige et random spørgsmål: den pallietjakke du har, har du problemer med at perlerne og pallietterne falder af? Har nemlig kun haft min på, og har allerede mistet perler…
  Og tillykke 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  HEY!
  hvor får jeg fingre i Glitter jacket fra Zara?! JEG – MÅ – KØBE!!!

  KRAM <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Labert! Jeg havde godt spottet dine strømpebukser på instagram og jeg tænkte, det umuligt kunne være pænt – men jeg var forkert, for nøøøj hvor se det godt ud 😀 Jeg melder mig til iphone-reparationerne, men jeg udskyder det lidt, fordi det er så dyrt.. øv øv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  Hvor er det bare nogle gode billeder – især det i luften, hvor man kun kan se dine ben! Og hvor ser du bare sød ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med det hele, Cat!
  Hvor er det dejligt, at tingene går din vej! Det fortjener du virkelig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg klarede den!