Jeg lytter til: Justin Bieber - seriøst

Den lille forskel


Det er altså lidt skægt, se min kuffert (den store selvfølgelig) og se så A’s lille stewardessekuffert. Det er altså ham, der har fat i den lange ende. Jeg takker de højere magter pt. for at min kuffert har hjul. Men hvad skulle jeg gøre? Jeg pakkede i tidsnød – det skal man ALDRIG gøre. Nu slæber jeg på 2xnattøj, 5xsko (og vi taler par) og 1xstor makeupafdeling +++

Men nu er vi undervejs, yay! Jeg har planlagt et par indlæg de næste dage. Jeg er lidt spændt på, om jeg kommer til at kunne bruge min computer dernede – altså om jeg finder wi-fi. Ellers må I hænge på, til jeg kommer hjem!
Jeg får heller ikke svaret på nogen kommentarer, før jeg er hjemme, så ved I det 🙂
Hav en vidunderlig weekend lige om lidt – vi ses først når mine læber er hævet til dobbelt størrelse af al det kysseri, og min mave er så rund af al den formaggio og panna cotta!

   

6 kommentarer

 • Tak Debbie! Der kommer lidt på i morgen (eller senere i dag), og så får jeg også strikket en lille guide sammen også med billeder!
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak Mette, det var vidunderligt! Og rigtig god påske til dig også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A’s var fyldt til bristepunktet 🙂 Og i hans håndbaggage lå mit gigantiske Eurowoman haha, jeg er og bliver en værre en, når jeg rejser. Jeg kan ikke styre mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • uha, hvor lyder det altså bare skønt!
  Rigtig god tur – glæder mig til at se billeder 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette K

  Jeg håber du får en rigtig dejlig tur! Og god påske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha:-) Nu har du husket at gøre plads til indkøb ik’??! Ellers har A sikkert plads i sin, selvom den er lille;-) Men bemærk lige at hans håndbagage er størst.
  Jeg håber inderlidt at dine læber er dobbelt størrelse når du kommer hjem, vi alle har brug for at kysse lidt ekstra en gang imellem!
  God tur til jer begge<3

  /Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg lytter til: Justin Bieber - seriøst