Ganni og jeg inviterer til shoppe-event ♥

DIY: Vores save-the-dates ♥

rockpaperdresses, cathrine nissen, save the dates, rockpaperwedding
rockpaperdresses, cathrine nissen, save the dates, rockpaperwedding

Så er vi så småt begyndt at sende save-the-dates ud eller sæt-kryds-kort – jeg har hørt begge dele. Vi tager det lidt ad gangen, laver et par stykker om aftenen og hygger os med at skrive, folde, klistre, frankere, finde adresser.

Tanken til kortene kom faktisk allerede i LA. Som vi havde pakket vores Mustang med alle vores pakkenelliker, gik vi ind i receptionen på vores hotel en sidste gang. Jeg havde haft et godt øje til den photobooth, der stod i hjørnet. Min kæreste protesterede fordi han stressede over vores flyafgang, og jeg plagede – perfekt kombination. Maskinen var avanceret og tog visakort, så vi satte os ind. Men ulig andre maskiner, vi nogensinde har prøvet, så advarede denne her ikke, den tog bare billederne. Derfor de tog første fuldstændig fjogede billeder inden det gik op for os. Og jeg ELSKER dem! Jeg har grint så meget af den strimmel billeder.

Som vi satte os i bilen, sagde jeg til min kæreste, at dem skulle vi bruge til noget, et eller andet. De er bare så ægte og glade og fjogede. Og endda taget på den ferie, magien skete. De skulle bruges til save-the-dates.

Forleden gik jeg endeligt i Vesterkopi og spurgte til muligheder. Jeg fik bestilt 80 (indtil min kæreste mindede mig om at de fleste vi inviterer er som par – og vi inviterer ikke 160 personer, doh!), og dagen efter kunne min kæreste hente dem.

Jeg forhørte mig, om de kunne trykke guldfolie på – en dato – men det var ret bekosteligt, og noget jeg skulle have gjort hos et trykkeri og ikke Vesterkopi. I stedet foreslog de mig en guldtusch. Det blev det faktisk også ret fint af, synes jeg.

Hver “fotostrimmel” bliver foldet i de sorte linjer, og så har jeg købt noget masking tape at hæfte om, ned i en sort konvolut og af sted. Selve papiret er så tæt på originalt fotopapir som muligt, en glossy variant på ca. 170 gram.

Selv synes jeg, de er blevet ret originale og meget personlige. De er simple, uden det store halløj – jeg har tegnet et fokus på min flotte forlovelsesring og med datoen på billederne også, er jeg sikker på, at folk fanger anledningen (ellers må de læse med her, ha!). De kommer ikke til at passe med invitationerne, når vi finder dem, men det synes jeg heller ikke gør noget – der er flere måneder til, at de er klar.

Alt i alt har vi brugt ca. 1.000 kroner med porto – som med b-post faktisk var det dyreste “led”. Og så er det bare at sende ud!

Printet er lavet hos Vesterkopi // Masking tape + tusch + konvolutter er købt hos Stelling

rockpaperdresses, cathrine nissen, save the dates, rockpaperwedding
rockpaperdresses, cathrine nissen, save the dates, rockpaperwedding
rockpaperdresses, cathrine nissen, save the dates, rockpaperwedding
rockpaperdresses, cathrine nissen, save the dates, rockpaperwedding
rockpaperdresses, cathrine nissen, save the dates, rockpaperwedding

   

43 kommentarer

 • Nina N

  Mega fin idé! Og må jeg sige, I virker som nogle ret skønne typer ? Elsker billede to “WHAT!?”
  Er selv lige blevet gift og det er bare så hyggeligt at gå og planlægge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Jeg synes altså virkelig også, at de blev sjove 😀 Jeg har dem selv hængende på køleskabet, så hyggeligt at kigge på 🙂 KÆMPE til lykke med dagen! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Er helt vild med billederne, de er virkelig skønne. Det er et rigtigt fint save-the-date kort. Jeg elsker din ring – den ligner også min egen ret meget 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vildt sød og personlig ide.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Tak Malene 🙂 Vi er også rigtig glade for dem, helt simple 🙂 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ELSKER dem!! Hvor er de fine, simple og personlige! Og jeg synes, det er så fint, at I selv har skrevet dato og lavet lidt bling-bling rundt om den fine ring. Er helt vilde med dem! Og hvor er det fantastisk, at vi får lov at følge med i hele planlægningen til den store dag! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Nårh du er kær Frederikke, tak 🙂 Nu billederne lige var der og var sjove, så gav det så god mening 🙂 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvor ER de flotte! Og hvor er det sjovt, du vælger sort, haha 😀 Tillykke med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Hehe, det er faktisk kun på tøjdelen jeg selv er “mod” sort 😀 Men nu passede de også lige til billederne – de kunne ikke gengive ægte fotofarver desværre.. Men der bliver lidt mere knald på invitationer 😛 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Uiii <3 Vi brugte også et photobooth-billede til vores save-the-dates, da vi blev gift sidste maj, blev helt perfekt 🙂 Til invitationer og andre tryksager, kan jeg helt klart anbefale minted.com! Vi brugte det til save-the-date og takkekort – ikke en finger at sætte på det!! Service er i top, og ens bestilling ankommer med et fedt lækkert bånd omkring og selvfølgelig en hilsen a la "Jennifer packed this for xxx" – what's not to like 🙂 Rifle Paper Co. lavede vores invitationer, svarkort, konvolutter, programmer og menuer – svindedyre, men sindssygt flotte! Kan også klart anbefales. Og selvfølgelig, stort tillykke – det er fantastisk! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Jeg har lgie tjekket dem ud, Rifle Paper Co. Så FINT! Vi har nu fået en pdf med eksempler, så nu må vi se ad 🙂 Og til lykke med jeres nylige dag <3 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de fine <3 Tror I får en fantastisk dag! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara

  Fedeste ide nogensinde. Hvor er det bare mega sejt og sjovt og skønt på samme tid.

  Er så spændt på hvordan resten af jeres planlægning tager sig ud, og ikke mindst jeres bryllup. I er bare søde at se på sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Det er vi også, Sara, haha! Der former sig så småt rammerne for et smuk dag 😀 Og tak for de søde ord! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  SELVFØLGELIG fanger folk da, at det er til bryllup. Et billede af dig og din kæreste og en dato kan man da næsten ikke tage fejl af. Og pyt hvis de gør – bare de har reserveret datoen, haha ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Haha, ja ikke? Jeg tænkte også, den var lige til højrebenet. Men min ene veninde synes, den var lige lovlig up for guessing 🙂 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Filsø

  Ih hvor er de fine – genial ide.
  Min kæreste og jeg har lige været på kærlighedsferie i Berlin, det vrimlede med fotobokse dernede, og sidenhen er det gået op for mig at det er blevet ret smart at hoppe ind i Boksen og forevige sig selv, en flok venner eller en hel familie på de skønne billeder i Berlin. Vi må prøve det næste gang vi støder ind i fotoboks, for hvem ved hvornår vi står og magler nogle dejlige billeder på stribe

  Ha den dejligste dag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Ind i dem næste gang, Lene, man ved aldrig, hvornår man skal bruge sådan en omgang sjove og søde biller 😀 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Ih hvor er de fine! Elsker umiddelbarheden i billederne og guldtuschen er den perfekte detalje 🙂 Selvom jeg kun kender jer gennem det, du fortæller her på bloggen, så virker det som om, at det så meget er jer!
  Jeg blev selv overrasket af det fineste frieri, da kæresten og jeg var i Indien for nyligt, og det er simpelthen så hyggeligt at ikke mindre end 2 af mine yndlingsbloggere også planlægger bryllup… Lige nu roder jeg nettet tyndt for gode save the date ideer – nu da kirke og festlokation endelig er blevet booket – tænk at man kan være sent ude, selvom man er ude 11 måneder i forvejen og det er endda ikke i en af Danmarks store byer, vi skal giftes…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Du er kær Pernille, jeg synes også, at de blev meget os. Vi prøver at have os med hele vejen rundt i planlægningen.
   Og KÆMPE KÆMPE KÆMPE til lykke! Det er simpelthen det største! Hvordan ser din ring ud? Hvis jeg kunne se dig i virkeligheden havde jeg jo spurgt om at se din fine hånd 😀 Til lykke med lokation – det er faktisk lidt af en sejr! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbet

  Så fint og originalt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op hvor er de fede, det var da en fantastisk ide.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvor er de FINE!!! Så søde, sjove og egentligt også rørende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  GENIALT og meget smukt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • So nice!! Great idea!
  xoxo
  http://www.donkeycool.es

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Green

  Jeg synes faktisk, at det er endnu mere personligt, at I selv har skrevet datoen i hånden fremfor, hvis det var trykt på. Den skriver jeg mig lige bag øret til den dan, jeg er den heldige ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Du har helt ret, det er i al fald personligt – mine kragetæer 😀 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, det er jo sådan en fin idé!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, de er da helt perfekte, virkelig god ide. Er vild med det første billede, hvor din kæreste ser en lille smule overvældet-forvirret ud og du har ringen i fokus – sikkert meget sigende 😉 Må gemme ideen til en gang vi har lejlighed til at skulle invitere til noget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Jaa, jeg griner også når jeg ser på det allerførste billede, det er bare så overrasket og fuld af sjov. Meget ægte 🙂 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih hvor er de dog bare fine. Og en virkelig god ide med en lille hentydning til din ring! Elsker det simple og subtile i disse save-the-dates.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Tak Jeanette, vi blev også så glade for, hvor simple de var 🙂 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Det er VIRKELIG fint! Jeg er vild med det 🙂
  Simpelt, sjovt og personligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor er det bare en fin, hyggelig og sjov måde at gøre det på! Personligt og perfekt. Det kan godt være, at det bare er en lille detalje, men lige når det gælder noget så stort og fantastisk som ens bryllup, så må man altså godt gå op i sådan noget også 🙂 ❤

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ganni og jeg inviterer til shoppe-event ♥