First aid kit
   

32 kommentarer

 • Cathrine Nissen

  Ja gør lige det Camilla 🙂 TAK <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Friis

  Jeg sender lige manden en tur på loftet i morgen for at se præcis hvad vi har:-). Så vender jeg tilbage:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Haha lidt måske? Det er svært at skjule 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Wauw Camilla! Fantastisk, vil I virkelig ikke bruge det? I første omgang er jeg på jagt efter flere dybe tallerkner i 21 cm – sig til hvis I vil sælge stykvis fra samlingen 🙂 Jeg vil gerne have 12 og har kun 5! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Friis

  Hvor er det sjovt at du har købt det! Jeg har et komplet stel stående på loftet, men kan ikke rigtig få det til at harmonere med resten af vores ting. Hvis nogen vil købe lidt ekstra er det bare om at sige til:-).
  kh Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Haha, jaaah!! TAK Malou 😀
  Wups! Sådan noget har jeg vist også sagt til min mormor – men det er også hamrende pænt! Man bliver lidt lykkeligere med sådan et stykke inden for dørene!
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Jaaah du griner 😀 TAK Stine! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Jaa mand! Det burde alle – for hvert et nyt stykke porcelæn i skabet 😀 Og TAK Simone 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Ahhh Christian for katten – TAK for kudos, hvor er du altså herlig at skrive så rare ting. Jeg er glad for, at du også sætter pris på hindbærsnitter og skønskrål om mågestel 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Sikke dog en fantastisk historie Michelle, tak fordi du delte den og fik mig til at smile stort! Hvor er det altså en skøn fortælling – stakkels din mor, hah! Din farmor lyder til at have været en herlig farmor! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Feeeedt fedt fedt Nana, TAK 😀 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Haha, det er jeg sgu ked af 😀 Jeg håber, den bætte faldt i søvn igen! Og tak Maja 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Åh wauw! Jeg er helt misundelig, hvor lyder det altså SKØNT! Hvor er din kæreste altså fantastisk sjov – måger er måske ikke det mest appetitvækkende dyr. Men med lidt guld på kan det så ikke gå?
  Og Tak Anne-Li 😀
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Sådan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Åh hvor er du sød Kamilla, det er da herresjovt! Matcher min mopse-t-shirt perfekt 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Haha, ja den er sgu lidt høj – jeg fik selv et chok 😀 Godt du overlevede kære Laura!
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Haha, de er også så åndet fine! Jeg ELSKER dem 😀 De sidste 5 i butikken, haps! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Jow for søren, jeg har faktisk vist dele før. Men jeg laver et nyt lækkert indlæg! KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Ha ha – you sick woman!! ELSKER DET!!!!

  Mågestellet bor hos min demente morfar på plejehjemmet, når det eb gang skal videre, så tror jeg ikke der er andre end mig som vil ha det. Men jeg er så også hende som, i en alder af 7 år, sagde til min mormor at jeg ville ha’ det når hun døde (smiley som ser forskrækket ud)….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hahahhahahahahahahaha 🙂 Hvor er du søøøøød!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Agerbo

  Du er så sej manner !! Alle burde synge sådan for sit porcelæn ! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christian Ellegaard

  Hahaha! Jeg har længe læst din blog netop fordi den er så dejligt nede på jorden og dét her er bare prikken over i’et! Jeg elsker, at du tør skrive alenlange indlæg om hindbærsnitter eller smide en video som denne op 😀 Kudos til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • haha, åh ha, når jeg ser mågestellet så kommer jeg altid til at tænke på min stakkels mor.

  Da hun var ganske ung og netop var blevet kærester med min far – omkring de 17- 18 år, og hun var flyttet hele vejen fra Sønderjylland op til Midtjylland i den lille by, Ulstrup, hvor min far som stadig boede med sine forældre, levede. Her mødte hun min kære farmor, som var en stor, kraftfuld slagerkone. Min farmor havde en stemme, der kunne skære igennem betonmure og alle i Ulstrup respekterede hende (og frygtede hende nok også en smule). Min farmor har så i en samtale med min mor (som der i øvrigt blev redt op til på sofaen inde i stuen – her var der orden på sagerne, og der var ingen grund til at min mor og far skulle sove i samme rum). Og samtalen var noget ala sådan her:

  Farmor (med høj og brysk stemmeføring: Hvilket stel samler du så på?!
  Min mor: (pivende stemme) øøøh…
  Farmor: Jeg spurgte, hvilket stel samler du så på?!
  Min mor (i panik. Hun er helt blank og aner intet om stel. Det eneste hun kommer i tanke om er det rædselsdfulde mågestel, som hun har set i en reklame og som hun syntes var mega grimt).: MÅGESTELLET!

  og således fik min mor hver år til jul og fødselsdag i de næste nogen og 20 år noget med mågestellet, og hun havde faktisk det komplette mågestel – soveskål og hele pivtøjet. Da min farmor døde, solgte min mor det på den blå avis.

  (det skal i øvrigt siges, at min farmor var et af de kærligeste mennesker, der var på jorden – hun kunne bare være lidt bestemt og så havde en en kraftfuld stemme)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  kæft du er sjov altså ;-b

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min hund løftede hovedet fra en ellers dyb søvn og gøede da videoen gik igang 😀 haha

  Men meget fin tallerken! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh jeg elsker Mågestellet. Har selv et næsten komplet stel (altså inklusiv fade, kopper, suppeterrin – you name it), men min kæreste vil ikke have det fremme og i brug, fordi måger åbenbart er uappetitlige. Det gør næsten ondt!
  Tillykke med Mågen og det, at du må have den fremme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo

  LOL 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Her er et forslag til et juleønske for dig: http://www.trendbazaar.dk/tilbehor/ure/karlsson-time-of-your-life-vagur-cazy-dogs-leo
  Tænkte lige på dig, da jeg rullede over siden! God dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Haha – havde glemt at jeg havde skruet HELT op for lyden på min computer, så din (smukke) sangstemme bragede højt ud af højtalerne. Fik et mindre chok men overlevede 😉
  Og tillykke med det nye RC til hjemmet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dammit den er fin! Jeg ville ønske den var min! 😀

  Lise Emilia
  http://www.liseemilia.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wuhuu! Man kan måske godt fornemme på videoen, at du er en smule begejstret 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma B.

  Kan vi ikke få lov til at se hele din samling en dag og få inspiration til selv at sætte vores eget service sæt sammen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

First aid kit