Baby-bites, bobler og SATC

Enmandsprojekt done: Ny “terrasse”

rockpaperdresses, cathrine nissen, rockpaperhome, ikea, gårdhave
rockpaperdresses, cathrine nissen, rockpaperhome, ikea, gårdhave
rockpaperdresses, cathrine nissen, rockpaperhome, ikea, gårdhave
Jeg er ved at være nået dertil, hvor jeg synes, det er liiidt hårdt, at vi ikke har været på en eneste ferie i et år. Alt det her spare-bryllups-sammen. Hvis vi skulle gøre det om, så havde vi nok sat ambitionerne lidt ned. MEN. Nuvel. Nu er det snart slut, og guleroden venter forude. Det gør bryllupsrejsen i øvrigt også, som jeg fortæller mere om lidt senere. Ja, faktisk har vi aldrig været tættere på sommerferie. Treogtyve dage for at være nøjagtig. Se nu skød jeg ligeså fint min egen undskyldning for en IKEA-tur ned, haha!
Nej, jeg har haft sådan en mega praktisk dag, hvor jeg har fået skiftet vinterdæk til sommerdæk (!!), og så kørte jeg direkte til Jysk og IKEA efter for noget wedding stuff. Men så var jeg lige dér. Og ved kassen var der stablet de små simple cafésæt op, som koster næsten-nul kroner. Jeg har i et stykke tid ville have en bænk under badeværelsesvinduet, for der kommer lige nøjagtig sol på den plet om aftenen. Når altså solen er fremme. Men hvorfor nøjes med en lille bænk, når man kan få en lille kaffe- eller arbejdsplads? Sættet kom med mig hjem og var lige nøjagtig så lidt bøvlet for et enmandsprojekt at være, at jeg slap ud af varehuset, ind i bilen med det – helt uden at lave skrammer på egen eller andres bil. Har desværre en tendens til at overvurdere egne transport- og bæreevner, hvorfor jeg ikke engang for sjældent har måtte ringe hjem fra Rema med to kasser something og mad til en uge PLUS toiletpapir. “Gider du hente mig?”. Her havde jeg vurderet evner helt korrekt.
Så snart jeg kom hjem, gik jeg igang med at samle (den ene skrue, der skulle i bordet) og fjerne ukrudt og feje, og nu har jeg den fineste lille plads. Som venter på sol. Det er også lidt dét. Jeg kan godt klare at arbejde hele sommeren – det har jeg gjort i tre-fire år, når udsigten er sommerferie engang i august/september. Men for helvede den grå himlen. Den gør mig bimlende sindssyg. Kun understøttet af folks isbilleder fra Amalfikysten og charcuteri i Rom. Goddamnit.
Min kæreste kaldte mig en hyggepanda, da jeg sendte ham en mms med vores nye “terrasse”. Hyggepandaen strikes again! Det skal nok blive sommer.

PS: Jeg har på opfordring fra jer købt et matchasæt og laver nu en daglig kop. Det føles næsten som at gå på skidedyre Atelier September, når jeg sipper.

Stole + bord + hurricanes er fra IKEA
rockpaperdresses, cathrine nissen, rockpaperhome, ikea, gårdhave
rockpaperdresses, cathrine nissen, rockpaperhome, ikea, gårdhave

   

17 kommentarer

 • Jeg sås med en halv chilensk fyr i et halvt års tid sidste sommer, han drak store mængder af Matcha te som han havde med hjemme der ovre fra, han drak det med et træ-sugerør det var godt nok specielt, men det hjalp ham med hans astma og allagier 🙂 Det er sjovt som det nu er blevet moderne. Det får tankene tilbage på ham latinoen og hans varme væsen, det er helt hyggeligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] mand! Den nye terrasse er genial. Jeg sidder på den, as we speak, skærm-mod-skærm med min kæreste og spiser miniflødeboller fra […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en fin lille plads, du har fået arrangeret! Jeg kan godt forstå, at du var nødt til at have det sæt med hjem fra IKEA – det passer jo perfekt til lige netop dén plads (: Hyggeligt! I har helt sikkert mange gode stunder foran jer på lige den plads (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • PS! Jeg er også interesseret i at høre, hvor dit matchasæt er købt? (:

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   I dag har vi i hvert fald både arbejdet med hver vores computer OG haft en hotdogstund, så langt så godt. Det lover fint! Ikea er genialt. Sættet er købt hos Matcha Bar nede på Helgolandsgade 😀 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Så fint sæt 🙂 .. Og lang tid siden, at jeg har hørt ordet “MMS”.. Hø hø..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Hæhæ, det slog mig også lige, som jeg skrev det – hedder det ikke stadig det? KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare yndigt. Håber inderligt at du – og alle vi andre – kan få lov til at nyde solen i de kommende dage – fingers crossed!

  Efter jeg er blevet kæreste med en ærkekøbenhavner kender jeg også ret godt den der “det kan vi da sagtens slæbe”-problematik. I mit hoved er det langt lettere bare lige at ringe til Pappa og få ham til at køre, men min kæreste insisterede på, at vi da sagtens kunne slæbe 8 lange hylder, 16 hyldeknægte, 2 bøtter bejdse og 3 pensler de fem kilometer hjem på vores cykler i går, haha. Jovist, vi overlevede da. Men også kun lige 😉

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Hahaha, det lyder som fuldstændig som mig! Han har tydeligvis også et forvrænget virkelighedsbillede af, hvor stor en baggagebærer er, ha! Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvor er det fint! Jeg bliver mere og mere forelsket i ideen om at have egen hus, have og terrasse, når jeg ser dine billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Vores er jo faktisk bare en ejerlejlighed men med direkte udgang – det er typisk billigere at købe end et helt hus men effekten er derhenad <3 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • c

  jeg smagte for noget tid siden en macha latte og jeg må sige at jeg smed hele molivitten ud. det var simpelthen så ubehagelig en smag. Har længe undret mig over hvem der prøver den ellers flotte drik mere end én gang. Hvorfor drikker man det (udover at det er flot og hipt)?
  Dejlig teresse du/I har fået jer der! 🙂
  Ps. Sommeren er på vej siger vejrværterne. Bare rolig. Kh en anden arbejds-spare hest.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Hvor fint ☀️
  Vil lige høre hvor du har købt dit matcha sæt… Og hjælper det på sundheden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Jeg vil også gerne høre hvor man får sådan et – og smager det godt? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Jeg kan godt lide det – jeg har også købt, hvad jeg formoder er god (aka. dyr, haha) matcha fra Matcha Baren på Helgolandsgade. Det er nok ligesom at lære at drikke kaffe – du elsker det ikke nødvendigvis fra start. Men nu øver jeg mig i at lave den korrekt, og det er et ret sjovt projekt !KH

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baby-bites, bobler og SATC