Hverdagsglimt

Fem måder at style tørklæder + konkurrence


Annonce for BeckSöndergaard

Jeg har nærmest ikke lavet videoer, siden jeg sad og talte direkte ind i webcam’et på computeren. Det er mange år siden! Men nu laver kidsene alt muligt sygt på nettet med fede klip og effekter. I’m telling you, denne her lille video har taget mig for evigt. Ikke at filme – det gjorde min nye fotograf Julie på ti minutter nærmest. Men at klippe den. For ikke at tale om, at jeg slet ikke kunne finde ud af at få den den ud af mit klippeprogram. Og jeg som griner ad min mor for ikke at vide, hvem Siri er. Jeg følte mig akkurat ligeså teknisk lammet undervejs.

MEN hey! Det lykkedes. Og anledningen til den lille video, det er den udfordring BeckSöndergaard har givet mig. Jeg har givet mine fem bud på, hvordan jeg bruger tørklæder. Og jeg vil ikke skrive for meget, for jeg synes, I skal se den lille video. Og tjek gerne lige fraklippet, hvor jeg prøvede at lave en ægte fashionista-ting; turbanen…

Én af jer må jeg begave (det er også kun på tide efter snart tre dages fødselsdagsfejring) med et gavekort på 1.500 kroner til BeckSöndergaard. Om I vil skyde dem alle af på godter til jer selv eller lidt til en veninde, jeres mødre også – I bestemmer. I skal bare kommentere med link til det tørklæde, I bedst kan lide på deres side. I kan se dem alle her.

Tørklæde 1 // Tørklæde 2 // Tørklæde 3 // Tørklæde 4 (også herunder) // Tørklæde 5 (som kappe)

rockpaperdresses

 

   

341 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagsglimt