Kæreste-lingo #1

Frida’s Valentines wishes

valentines-colSocks // Leash // Dog bed // Socks // Treats // Beanie // Headband // Poster

Jeg ser mig selv som en relativ besked størrelse. Giv mig mad i skålen mellem syv og otte om morgenen, aftensmad mellem 18-19. Luft mig to gang derimellem, og lige inden jeg skal sove, and I’m a happy hound dog. Lidt nus ved øret har aldrig skadet nogen. Ligesom jeg også gladeligt fylder revnen, hvis den er ensom. Jeg har heller ikke noget imod at se X Factor fredag aften, så længe jeg slipper for at se Walking Dead. Mine stemmebånd kan ikke klare det. Hvis nogen tilbyder en godbid, siger jeg aldrig nej, men jeg kræver. Ikke. Ergo er jeg en beskeden størrelse.

Men nu ved jeg (og spørg mig ikke, hvordan jeg ved det, google er rimelig forhindret af min tætsiddende fingre) at om otte dage vil man, bare i USA alene, spendere 104 mia. danske kroner på at fejre kærligheden. Hvis jeg ikke er en pelset kugle kærlighed, så ved jeg ikke, hvad jeg er. Så tror jeg faktisk, vi taler identitetskrise.

En kugle kærlighed burde blive værdsat, hyldet. Og jeg kunne sagtens kræve mere. Nogen kalder mig deres bedste ven. Har du nusset din bedste ven i dag? Ellers burde du gøre det. Det er trods alt fredag. Og om en uge verdens største kærlighedskugledag.

PS: Jeg ønsker mig bare godbidder. Og fred på jorden. Tak!

poter

   

12 kommentarer

 • Lille

  Mange valentinsmøsser til Frida fra Griffonene Oscar og Teddy i Norge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvorfor skal pæne hundekurve altid være røvdyr øv 🙁

  Min valentins dag bliver brugt på at gå en lang tur med min cavalier Choko og min mors Golden retriever hvalp som jeg skal passe for dem. Så er det altså Okay at være single på valentinsdag

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Ja det er også mig et under 🙂 Det lyder sgu som en dejlig V-dag, så er der kærlighed på begge sider til gåturen! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Ja det er også mig et under 🙂 Det lyder sgu som en dejlig V-dag, så er der kærlighed på begge sider til gåturen! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg har aldrig været den store fan af mops, men Fridepølsen her begynder altså snart at omvende mig. Om ikke andet, så fordi hun er så forbandet velformuleret 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Jeg ved ikke hvor hun har det fra?! Hun er SÅ skarp 😀 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  “Ligesom jeg også gladeligt fylder revnen, hvis den er ensom”…. Harharhar!
  (Jeg er snart 30, og gravid og træt.. bær over med mig)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Haha! Jeg er bare glad for at det ikke kun var mig der grinte lidt da jeg læste den sætning. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Hæhæ, jeg håbede den blev fanget 😛 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde K.

  Long time lurker, her! 🙂 Så tænker det er på tide lige at smide en lille kommentar.

  Da jeg åbnede din blog i dag, fik jeg, som altid, et smil på læben. Jeg elsker hvordan din personlighed skinner igennem dine indlæg, og at man kan mærke din kærlighed til bloggen, sproget og ikke mindst dine læsere. Og et indlæg med Frida er altid dejligt! Den lækre lille pølsus, altså 🙂

  Det var bare det. Ha’ en dejlig dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine Nissen

   Bedste Mathilde 😀 TAK altså, selv om det i forvejen er en dejlig solskinsdag og humøret er højt allerede, så steg jeg altså lige lidt der i graderne 😀 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kæreste-lingo #1