Dagens: Walk in style

Grøn er god for øjnene

Sponsoreret af Downtown Plus

Ej men jeg bliver ved med at finde pæne grønne ting, jeg gerne vil have. Som jeg skrev i sidste uge er smaragdgrøn årets farve i følge Pantone. Jeg er ikke så sippet, jeg er vild med alle nuancer af grøn. Stik mig det hele. Hvis jeg selv skulle købe nogle grønne sager lige pt. så er det klart de ovenstående. Kjolen fra Acne vil være ideel til et af årets MANGE bryllupper, og så er de smækfede pumps fra Ganni med metalsnuder (SEND DEM STRAKS). Jeg er lidt splittet i mellem de to Wang Rockie ? hvilken én ville I hapse? Den havgrønne er umiddelbart mest mig. Men den har sølvhardware. Jeg kan bedst lide guld. Og så er der det fine cashmere-tøklæde fra Lubarol, på tilbud for sidste dag i dag hos Downtown Plus! Tilbuddet på cashmere er slut! Næste tilbud er startet, og her kan I hapse en ret så pæn retro elkedel, en stor buket orkideer (hej kæreste, jeg kan godt lide blomster) eller et øko-lammeskind!

Én af tingene har jeg hapset, tørklædet, og en anden ting ligger i indkøbskurven. Kan I mon lure mig?

   

10 kommentarer

 • Cathrine Nissen

  Jaaa! Det har jeg også 😀 Jeg glæder mig til at måtte hente det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Madeleine

  Måske et fint lammeskind? Det har jeg lige købt i hvid, yay!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Ja præcis! Selv om den har nitter og er meget “her og nu”. Uhh.. big decisions 😉 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo, meget klassisk. Den vil være moderne i mange år – en rigtig “dame”taske hvis du forstår? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Hahaha, den er dælme også pæn Henriette! Og sådan en flot farve! Haps haps haps! Jeg ku købe det hele 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Ja det synes jeg også, det er sådan en flot og egentlig også klassisk farve ikke? Men det ærgrer mig lidt, at den ikke har guld hardware. Hm.. Kjolen er også så fin! Åh åh, hvis jeg trykker “køb”, så får I sagen at se på bloggen 🙂 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis det er kjolen, der ligger i indkøbskurven, så spørger jeg bare om én ting: HVORFOR HAR DU IKKE TRYKKET KØB ENDNU!? 😀 Den er da for læks! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes helt klart at den havgrønne er den pæneste! Den er faktisk rigtig lækker! 🙂 Desuden er kjolen også virkelig fin! Tror at det er den du har liggende i indkøbskurven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nissen

  Haha! MEN den mangler jo guuuuuld! Men det er også klart den pæneste farve… Øj! Haps!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Havgrøn! Og hvis du ikke køber den, så gør jeg! Muahahaha!! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens: Walk in style